çabuk bitsin kurtluyum ödevim varmış gibi strese girdim yav aasdfgkDinlene dinlene yapbu iyi oldu ha saatte 200 100luk te yapabilirsin ama 200lük olunca erken bitmiş oluyor ondan şey ettiydim
Hahahahahahaha kız ben öyleyim iştee biran bitsin gitsin kafam rahatlasın daha 1 litre yi bitirdim 1 litre suyum daha beni bekliyo gözümun önündeçabuk bitsin kurtluyum ödevim varmış gibi strese girdim yav aasdfgk
Afiyet olsun canımAra öğünüm. Kefir yerine activa yoğurt deneyeceğim bu hafta
Umarım bi şey yokturOzeldende yazdım kk da haberim yokumarım herşey yolundadır
Calıştığınn yer cok bilinen biyer değilse nerden duyulucak yeni iş teklifimi başka işemi giriceksin onlara ne ki senin kazancın önemliÇarşamba günü bir firma ile görüşeceğim görüşme teklifi ettiler. Şu an hali hazırda bir yerde çalışıyorum kızlar ama dudağım uçukladı stresten acaba duyulur mu görüşeceğim olumlu sonuç alırsam ayıp olur mu şu an çalıştığım yere diye düşüne düşüne
CV mi bir iş sitesinde görmüşler beğenmişler görüşmek istiyorlarmış tesadüfen bende bu hafta içi bir gün izinliyim hastane işim var diye o gün de online olarak görüşeceğiz. Acaba şey derler mi işte görüşmek için izin almış falan diye kafama taktım biraz. Aynı sektör de ama birbirlerinden ancak bir firma diğerine haber verirse öyle haberleri olur. Şu an aldığım maaş düşük kalıyor gerçi daha 6 aydır burada çalışıyorum ama bir kaç kişi hep maaş yüzünden ayrıldı . Bende yüksek teklif ederlerse ayrılırım diye düşündüm.Calıştığınn yer cok bilinen biyer değilse nerden duyulucak yeni iş teklifimi başka işemi giriceksin onlara ne ki senin kazancın önemli
Anladımm ozaman duyulur yanlis anlarlar işyeri bilirim arkasındabirsürü şey derler yok ondan sebep iznine ayrıldı falan dediğin gibiCV mi bir iş sitesinde görmüşler beğenmişler görüşmek istiyorlarmış tesadüfen bende bu hafta içi bir gün izinliyim hastane işim var diye o gün de online olarak görüşeceğiz. Acaba şey derler mi işte görüşmek için izin almış falan diye kafama taktım biraz. Aynı sektör de ama birbirlerinden ancak bir firma diğerine haber verirse öyle haberleri olur. Şu an aldığım maaş düşük kalıyor gerçi daha 6 aydır burada çalışıyorum ama bir kaç kişi hep maaş yüzünden ayrıldı . Bende yüksek teklif ederlerse ayrılırım diye düşündüm.
Cumaya kadar temizlersin canım
Sağol canimAfiyet olsun canım
Hiç takma canım. Sana neresi cazip gelirse orayı değerlendir.Çarşamba günü bir firma ile görüşeceğim görüşme teklifi ettiler. Şu an hali hazırda bir yerde çalışıyorum kızlar ama dudağım uçukladı stresten acaba duyulur mu görüşeceğim olumlu sonuç alırsam ayıp olur mu şu an çalıştığım yere diye düşüne düşüne
Elinde tutmak isteyen ücretini artırsın.CV mi bir iş sitesinde görmüşler beğenmişler görüşmek istiyorlarmış tesadüfen bende bu hafta içi bir gün izinliyim hastane işim var diye o gün de online olarak görüşeceğiz. Acaba şey derler mi işte görüşmek için izin almış falan diye kafama taktım biraz. Aynı sektör de ama birbirlerinden ancak bir firma diğerine haber verirse öyle haberleri olur. Şu an aldığım maaş düşük kalıyor gerçi daha 6 aydır burada çalışıyorum ama bir kaç kişi hep maaş yüzünden ayrıldı . Bende yüksek teklif ederlerse ayrılırım diye düşündüm.
Hastaneye de gideceğim canım randevularım da var onu da o gün araya sıkıştırmış oldum ama bakalım işte hayırlısı neyse o olsun diyorum sonuçta ekmek parası takacak bir şey yok beğenmeyen istemeyen güle güle desin amannnAnladımm ozaman duyulur yanlis anlarlar işyeri bilirim arkasındabirsürü şey derler yok ondan sebep iznine ayrıldı falan dediğin gibi
Sağol canim
Hiç takma canım. Sana neresi cazip gelirse orayı değerlendir.
Elinde tutmak isteyen ücretini artırsın.
Neden ki ? Kendi bireyselime göre mi alıyorum ? Takımın kilo vermesine göre değil mi ?gezegenfeza kaptoşş hayırlısı olsunnn
blonde ambition beni alamadın looo bende efeyi alamamıştım böylee
Pazartesi günü kaptanlarin bireysel kilo vermek durumu geçerli canımNeden ki ? Kendi bireyselime göre mi alıyorum ? Takımın kilo vermesine göre değil mi ?
Ay paylasim yapacaktim temizlige daldimÇok sevgili arkadaşlar bütün bildirimleri not aldım.zeyneppk ile Lavinia_98 tartilarini paylasmadi. Kaptanlarimizin tartı bildirimlerini paylaşıyorum. Heyecanla açıklamamı beklediğinizi biliyorum. Transfer olayını ben tabloyu paylaştıktan sonra yapalım . Acilen dışarı çıkmam gerekiyor.
Kaptanlarimin tartı bildirimleri
Eki Görüntüle 3314668
Fark -100 gr
Eki Görüntüle 3314669
Fark -600 gr
Her iki kaptanımizi da tebrik ederiz.
Çok yakında geliyoruuum
Bende öyle severim birgun öncesi pişirir dinlendiririmAyyyyy tazefasulye sebze az kalorili iyi etmişsin yemeğimi yaptın akşama 1günde dinlenince daha güzel oluyor heee
Süpersin bacım göbek taş oluyor taşgezegenfeza kaptoşumm busaate kadar 600 zu tamamladım 2 saat kaldı ama hoplarken göbeğim mutlaka baya hoplanırdı sezaryen göbeğim düzene giriyor galiba amakorsede almam lazım belkidaha iyi toparlanır
Hakkına hayırlısı olsun canımCV mi bir iş sitesinde görmüşler beğenmişler görüşmek istiyorlarmış tesadüfen bende bu hafta içi bir gün izinliyim hastane işim var diye o gün de online olarak görüşeceğiz. Acaba şey derler mi işte görüşmek için izin almış falan diye kafama taktım biraz. Aynı sektör de ama birbirlerinden ancak bir firma diğerine haber verirse öyle haberleri olur. Şu an aldığım maaş düşük kalıyor gerçi daha 6 aydır burada çalışıyorum ama bir kaç kişi hep maaş yüzünden ayrıldı . Bende yüksek teklif ederlerse ayrılırım diye düşündüm.
Cumaya 66 yı görürüz inşallahCumaya kadar temizlersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?