Tamamdirsimdiden kaptanlara hayırlı olsun
Tamamdirsimdiden kaptanlara hayırlı olsun
Kaptalarımıza hayırlı olsun bol eksili haftalarınız olsun hanımlar
Allahimmm nasıl mutlu olduuumbireysel olmasada şampiyonluk dizilimim bozulmadı saolun varolun bebeklerim bnm Jou seninle rekabet çok eğlenceliydi hepimiz fit olalım inşallah
Sağol canım.Hayırlı olsun canımRandevulaşip takımları kurarsanız sevinirim.
Hepinize başarılar diliyorum bol eksili haftalar olsunTeşekkürler kızlarHepimize hayırlı olsun. ❤ Çok verimli ve eğlenceli bir hafta olsun. mutlu mutlu zayıflayalım inşallah.
Emeğine sağlık kaptanım kazandık.
Cok sağol, geleceğimSağlıkla ve huzurla kal ozimbalim.Bekliyoruz
Haftaya buradayımSaçmalama hastasınızz olur azıcık birşeyden neolurr toparlaninca gell
Ben de ben deYaaa cok güzel tartı devaminı diliyorum sidoş
Ayetel kürsü felak nas oku üfle kendine iyi gelirNefesi kuvvetli biri yokmu aranızda beni bi okusunda normale döneyim
Bakara suresi paklar beni zannimca ancaAyetel kürsü felak nas oku üfle kendine iyi gelir
Aboooov neyin var ki kızBakara suresi paklar beni zannimca ancatövbeler olsun
Nazara mı geldinBakara suresi paklar beni zannimca ancatövbeler olsun
Bilgil bingil yaglarimAboooov neyin var ki kız
Bndede çok oluyo o yaaNazara mı geldin
Ya gerçekten okuyun kendinize kızlar bana ne zaman birisi çok zayıflamışsın dese anında dengem bozuluyor irademe hakim olamıyorum.
Hosbuldum ablacim izinde kilo almayip 200 gr eksiyle basladimTebrikler canımBu hafta kırmızı kaptansin . Düşün bana haber et bitanem
Tebrikler yazarım.Senin adına o kadar sevindim ki
Canım günlük dalgalanmalar olabiliyor bu haftaya saklamış anlaşılan kendini. Devam etmen yerinde bir karar.
Biz bu artiyi dikkate almıyoruz. Motivasyonunu yitirme tatlım.
Hoş geldin Zeynebim.
Sabitlik candır yasminim
-200 başımızın üstünde yeri var.
Tebrikler Akrebim.Harika bir sonuç
Tebrikler bitanemHarikasın.
Yarışalımmı bu haftaKilomuz aynı lavicimm
İşte orası hiç belli etmiyorKesin giresin canım.Harika vermişsin valla tebrik ederim seni . bu yaz kesin fit olucaz.
Utandım .Teşekkür ederim canım benim. senin de kilona göre verme oranın bence çok iyi. Tebrik ederim.
Canım süper gitmiş60lardayken -1 kilo müthiş iyi. 66yı da görmek üzeresin gerçekten. pazartesi tartısına 66 garantilenmiş
Sagol abla 1 ay bekledim şu 68 kırılsın diyeTebrikler lavişim
Yetiştimmi sana onu söyleSeni ayakta alkışlıyorumm resmenn ama bozmamanı diliyorumm sevgilerle
12 gram var aramızdaYetiştimmi sana onu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?