Inşaallahh kuzumm olur öyle şeylerr kapat ağzuni bundan sonraBende durumlar kötu
Geçen cuma 68.20
Bu cuma 69.30
+1.100
Ama pazartesi eksiye döncm 3 gün kabak detox günü yetti artık valla
Elhan
Saol canim joouuummSanada hazırlayem çiçeğimm
Adana da öyle havalar Bi soğuyacak hala denize giriliyor burdaHahahahahaha iyi fikirmiş oda
Benimki kaymayı çok seviyo ama çokta günes var ya
Lavinya olur öyle arada cnm verirsinBende durumlar kötu
Geçen cuma 68.20
Bu cuma 69.30
+1.100
Ama pazartesi eksiye döncm 3 gün kabak detox günü yetti artık valla
Elhan
Kahvemi açkarna içtim kuzu yaaa şuan 2 litremi bitirdim hain şiştummSaol canim joouuumm
Adana da öyle havalar Bi soğuyacak hala denize giriliyor burdakahvemi yaptim suyumuda aldim sende yap bi kahve karsilikli icelim kizz Eki Görüntüle 3305596
Çok geçmiş olsun Akrep. Acil şifalar dilerim. Sağlık sorunun neden olduEki Görüntüle 3305554
İki hafta önce 81.8 di
12 Eylül Salı sabah 5 'inde yerde kıvranan beni, acilen ilk yardımla hastaneye kaldırıldı.
Dün taburcu edildim eve çıktım.
Elhan
2 litrwyi az kaldi bitirdim bendeKahvemi açkarna içtim kuzu yaaa şuan 2 litremi bitirdim hain şiştummadana adanadırrr
Sahanesinn beybimm2 litrwyi az kaldi bitirdim bendebu haftanın galibiyeti kimde merak ediyorum
Neee ben üstümde uzun kollu tişört onun üstünde sweatshirt ayaklarımda pandufla geziyorum donuyorumAdana da öyle havalar Bi soğuyacak hala denize giriliyor burda
Neee ben üstümde uzun kollu tişört onun üstünde sweatshirt ayaklarımda pandufla geziyorum donuyorum
Sizde sıcagın kıymetini bilin abla ellerim ayaklarım hiç ısınmadığı için soğuk havaları hiç sevmiyorum
Üşümenin kıymetini bil başka da bir şey demem kuzum.
tebrikler, çok güzel bir sonuç, hem de artık 6'lı rakamlardasınAy anca geldim kusura bakmayın
Kilo bildirimi
Geçen Cuma 70.60
Bugün 69.35
Fark -1.25 kg
Ödemler gidiyor
Eki Görüntüle 3305582
Ozzybal Elhan
Tikkat tikkatdemin nikahı bastım ohhh sefam olsun
Hayalcim soğuğun çaresi var kat kat giyinirsin olmadı bir battaniye çekersin üstüne biz daha nereye kadar soyunacagiz bilmiyorum. Klima demeyin Allah aşkinaSizde sıcagın kıymetini bilin abla ellerim ayaklarım hiç ısınmadığı için soğuk havaları hiç sevmiyorumElimde olsa sıcak memlekete taşınırım Muğla, Antalya, İzmir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?