Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine saglik canim

İştah yoktu birde regl im iki gündür
Yerim istahını ozaman fazla çıkabilir sakın üzme tamamı dolu dolu kanama geçiriyosun ağırlığı ondanda oluyo çok normall reglim bitti eski haline döndüm resmen bide çıplak tart üst başın ağırlıkta yapar

Haftasonu cok gelemedim canim. Burda yarin okullar aciliyor.
Buyuk kizim birinci sinifa basliyir. Dun komsularla yaza veda toplantisi yaptik. Bugun de kizimin gidecrgi ikuldan bur anne tum sinifa bir cafede organizasyon yapmis , cocuklar anne-babalar tanisalim diye. Bugun de ordaydio. Oyle gecti gitti haftasonu.
Yarindan itubaren duzenli gelir, yazarim menulerimi

Az once geldim eve karnim da cok ac, yogurt yiyip insallah baska birsey yemeyecegim. Gece yemelerimi onlemeye calisiyorum birjac gundur. Cok fena ya hasralik gibi su gece yemeleri

Az once geldim eve karnim da cok ac, yogurt yiyip insallah baska birsey yemeyecegim. Gece yemelerimi onlemeye calisiyorum birjac gundur. Cok fena ya hasralik gibi su gece yemeleri
Gece oturuyorsan öyle olur bemde gece yemegi cok severim cok yerdim otururdum hep ama baktım uçtum gidiyorum dedim dur jou

Afiyet olsun canım 1 bardakçıktan bir şey olmaz, bana abartı gelmedi.

Yarım ekmekleri mesajı yazdıktan sonra gördüm olanlara bir şey yapamıyoruz. Yatmadan önce 10 dk da olsa spor yaparsan bence süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…