Neyse ilk verdiği 500 gr büyük ihtimal ceptedir.Bence de nazara geldiDediğimi yapaydı iyiydi
Olanın var olmayanın var napimNumaradan üzülme kizzzgözün değdi iştee hihhh ama cumaya kalmaz hallederim ben merak etme sen
İştah yoktu birde regl im iki gündürAhh kuzumm kahvaltıyı daha sağlam yesen keşke enazından daha iyi bi protein omlet mesela amaa yinede menü cokgüzel
Afiyet olsun canım kaptanım.İki kaşık spagettiyle durmuşsun helal olsun.
Sana güveniyorum canım benim. Maviş Takımım çokkkkk güçlüKaptanım şitreş olmaaa o iş bende cumaya hepsinin ağızlar ayrık kalacak
Neyse ilk verdiği 500 gr büyük ihtimal ceptedir.
Dünyanın en güzel varlıkları
Ellerine saglik canimTakımlarımız hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 82. Etap 01.09 04.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou KAPTAN 67.3 @s i d e l y a 69.05 zeyneppk 78.0 @sudansebep 58.7 @Zeytur 95.2 Lavinia_98 70.25 DeryaOnDiet 77.3 Mavi Takim asliogretmen KAPTAN 73.35 Elhan 73.2 @Ozzybal 74.95 @Ekrl 64.5 @Koalina 56.95 Efenin_Annesi 104.3 -Hayal 79.2 Ellssa bildirim yarın HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 85.7 @Bls61 68.2 İzinli @Lonely single girl 64.95 @60kiloyum 92.1
Yerim istahını ozaman fazla çıkabilir sakın üzme tamamı dolu dolu kanama geçiriyosun ağırlığı ondanda oluyo çok normall reglim bitti eski haline döndüm resmen bide çıplak tart üst başın ağırlıkta yaparİştah yoktu birde regl im iki gündür
Evt canim az oldu uyuyana kadar 500 daha icerimZeynepçiğim su çok az içmişsin?
Haftasonu cok gelemedim canim. Burda yarin okullar aciliyor.Aşiretlerriimmmm herşey yolunda mı
@s i d e l y a
zeyneppk
@sudansebep
@Zeytur
Lavinia_98
DeryaOnDiet
Az once geldim eve karnim da cok ac, yogurt yiyip insallah baska birsey yemeyecegim. Gece yemelerimi onlemeye calisiyorum birjac gundur. Cok fena ya hasralik gibi su gece yemeleriBana bahıınnn aşiretleriimmm bugün pazar diye kociş evde diye salmayalımm Lütfen yiyin ama 1 kaşık kadar yiyin kilo aldıracak ne yiyecekseniz ama sağlıklı beslenmeye ve az kalorili beslenmeye özen gösterelimm yarın tartı bildirimimiz var sonra pişman olmayalım güzelliklerimbugün pazar kahvaltısı adı altında umarım abartmazsınızzz
@s i d e l y a
zeyneppk
@sudansebep
@Zeytur
Lavinia_98
DeryaOnDiet
Gece oturuyorsan öyle olur bemde gece yemegi cok severim cok yerdim otururdum hep ama baktım uçtum gidiyorum dedim dur jouAz once geldim eve karnim da cok ac, yogurt yiyip insallah baska birsey yemeyecegim. Gece yemelerimi onlemeye calisiyorum birjac gundur. Cok fena ya hasralik gibi su gece yemeleri
Enim de dur deme vaktim geldi canim ya. Hic sevmedim su halimiGece oturuyorsan öyle olur bemde gece yemegi cok severim cok yerdim otururdum hep ama baktım uçtum gidiyorum dedim dur jou
Hedefine ulaşınca da korumak var ah biz kilo dertliEnim de dur deme vaktim geldi canim ya. Hic sevmedim su halimi
Afiyet olsun canım 1 bardakçıktan bir şey olmaz, bana abartı gelmedi.3 Eylül
11.30
Airfreyde az yağlı patates kızartması
Yarım ekmek
Beyaz peynir salatalık
14:30
İce latte
18:30
Mangalda tavuk
Yarım ekmek
Salata
Kola 1 bardak
1 lt su
Yarım saat yürüyüş
asliogretmen Elhan
Abarttım bugün
Oncelikle ekmekleri dilimli diyet ekmeklere cevirirsen super olur kolada hayatimizda olmamasi lazim afiyet olsun canim3 Eylül
11.30
Airfreyde az yağlı patates kızartması
Yarım ekmek
Beyaz peynir salatalık
14:30
İce latte
18:30
Mangalda tavuk
Yarım ekmek
Salata
Kola 1 bardak
1 lt su
Yarım saat yürüyüş
asliogretmen Elhan
Abarttım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?