- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Ne 500 gr lar gidecek benden kizNeyse ilk verdiği 500 gr büyük ihtimal ceptedir.
Iste o zman kudurabilirim
Misafire yemek yoktu.. Onlar sonradan geldi. Bira içmeyeAfiyet olsun canımMisafirlerin çok şanslı sağlıklı beslenmişler sayende pilav var mıydı onlara
Fit karı olmaya 2 bardak uzaklaşmış olabilirimYaa cok güzell ekmeksiz olunca cok zor oluyo bende ekmek yemiyorum şu sıra akşamleyin kahvaltıda cok yiyince akşamı yemiyorum busefer
Fitt bi karı olcan fenamı kaçmıyoya hedefine ulaş elbet yersin
AFeremmMisafire yemek yoktu.. Onlar sonradan geldi. Bira içmeye
Fit karı olmaya 2 bardak uzaklaşmış olabilirim
Canım o kadar büyüdü mü yaaHaftasonu cok gelemedim canim. Burda yarin okullar aciliyor.
Buyuk kizim birinci sinifa basliyir. Dun komsularla yaza veda toplantisi yaptik. Bugun de kizimin gidecrgi ikuldan bur anne tum sinifa bir cafede organizasyon yapmis , cocuklar anne-babalar tanisalim diye. Bugun de ordaydio. Oyle gecti gitti haftasonu.
Yarindan itubaren duzenli gelir, yazarim menulerimi
Cok guzel aşiretlerim erim erim eriyoorrr yavvvBugün dikkat ettim kaptanımsporumu da yapıcam şimdi
Tamam kaptanımAfiyet olsun canım 1 bardakçıktan bir şey olmaz, bana abartı gelmedi.
Yarım ekmekleri mesajı yazdıktan sonra gördümolanlara bir şey yapamıyoruz. Yatmadan önce 10 dk da olsa spor yaparsan bence süper olur.
Evet tam buğday ekmek yiyorum genelde ama evde bitmişti. Kola içiyorum ben ya seviyorum zero içiyorum ama bugün eşim zero bulamamışOncelikle ekmekleri dilimli diyet ekmeklere cevirirsen super olur kolada hayatimizda olmamasi lazim afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım3 Eylül
11.30
Airfreyde az yağlı patates kızartması
Yarım ekmek
Beyaz peynir salatalık
14:30
İce latte
18:30
Mangalda tavuk
Yarım ekmek
Salata
Kola 1 bardak
1 lt su
Yarım saat yürüyüş
asliogretmen Elhan
Abarttım bugün
Takımın akıbeti için yemezsin artık
Sağol abla inşallahAfiyet olsun canımBir bardak kola dışında menü gayet güzel. Hafta içi daha güzel menüler olur inşallah
Yok bence kudurmayaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?