Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşam yemeği yerine gayet güzel tok tutuyor Jou bisey yemeği isteği gelirse sırf ceneyi oynatmak adına 1 salatalık ye şu iç miss
Denerim bende bigün ya ne yaptın yulaf muz süt dimi senin daha net tok tutar maydanoz salatalık falan pek tutmaz araögünde çok ettim istahımı açtı hatta

Yaptıgın süt zaten 4 5 saat tok tutar genelde nasıl yaptın anlatırmısın

Dolunaydan mı bu uyuyamamalar acaba

Kaptanım her şey yolunda uykusuzluk dışında. Menümü yazıyım
12.00 enginar dolma
16.00 1 kase çorba
18.30 haşlama et, patates
Misafirim var dayan sudansebep
Afiyet olsun canım Misafirlerin çok şanslı sağlıklı beslenmişler sayende pilav var mıydı onlara

Dolunaydan mı bu uyuyamamalar acaba

Kaptanım her şey yolunda uykusuzluk dışında. Menümü yazıyım
12.00 enginar dolma
16.00 1 kase çorba
18.30 haşlama et, patates
Misafirim var dayan sudansebep
Yaa cok güzell ekmeksiz olunca cok zor oluyo bende ekmek yemiyorum şu sıra akşamleyin kahvaltıda cok yiyince akşamı yemiyorum busefer
Fitt bi karı olcan fenamı kaçmıyoya hedefine ulaş elbet yersin

Hemen seve seve anlatirim aynen muz sut yulaf 1 tatlı kaşığı bal muzu ben olgunlasinca buzluğa doğrayıp atıyorum cnm ekstra bala yada tatlandırıcı ihtiyacım olmuyor kendi tatlılığı yetiyor . Smoothe blenderina 1 bardak soğuk süt 1 orta boy dondurulmuş muz 2 yemek kasigida yulaf ekleyip bizitliyorum hazır kıvamlı olduğu için yavas yavaş içiyorum mis gibi çok enerjin düşük ise 2 tane ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal kat mis gibi oluyor hala tokum

Hey maşaallahhhh aldım not defterime malzemeler alınca edecem

Hey maşaallahhhh aldım not defterime malzemeler alınca edecem
Ama çok güzel tok tutuyor mutlaka dene . Bak bunun ananaslisini naneli ve cezlisini denicem ödem atması için 3 öğün muzlu yapsam kabız olurum belki ama ananas ödem atma özelliğine sahip ya kokusuda hoş keyifli bir içecek olur diye dusunmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…