- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.962
- 698
- 30
O olmasa zaten yapamazdık hatta ben burası olamsa hic tek başıma yapamazdım Çok zorlanıyodum buranin sayesinde verdim gaza geliyosun destek oluyoDestek olacağız birbirimize hayatın her alanında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O olmasa zaten yapamazdık hatta ben burası olamsa hic tek başıma yapamazdım Çok zorlanıyodum buranin sayesinde verdim gaza geliyosun destek oluyoDestek olacağız birbirimize hayatın her alanında.
Çok destek burasıda zaten,elele verip o kadar kiloyu verebiliyoruz sonuçta.O olmasa zaten yapamazdık hatta ben burası olamsa hic tek başıma yapamazdım Çok zorlanıyodum buranin sayesinde verdim gaza geliyosun destek oluyo
EvetttÇok destek burasıda zaten,elele verip o kadar kiloyu verebiliyoruz sonuçta.
Dayanışma çok iyi zatenEvettt
Sen nasılsın ablam herşey yolundamıDayanışma çok iyi zaten
İnşallah canım kaptanım evden, kendi düzeninden uzak olunca biraz zor oluyor gerçekten. İnşallah perşembe günü evimde olacağım .Tartildigin saat , açlık durumu, tartı değişikliği , üzerindeki kıyafet her şeyden olabilir tatlım. Canın sağ olsun. Cumaya eksiye geçersin inşallah.
Ballarııımm beniiimm
Benim kurt bakışlı ipeksi saçlı bebeksi ciltli kızlarııımmm
Menülerinizi güzel güzel yazın tatlışlarıımm
Yarın güzel bir gün olsun hepimiz için
1 Ağustos bizim için yepyeni bir başlangıç olsun
Ağustos için en az 4 diyorum ben
Hadi siz de gelin
Bu ayın sonunda hedefimizi geçelim
Veee bunu kutlayalım
@Cookiie
DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen
@Lavinia_98
Frytiop
Jou
insallah canim , hep beraber dusleim su 65 e yine yenidencanım evet lütfen kopmamaya çalış sayfadan hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız yılgınlığa yüz kere düşsekte düştüğümüz yerden kalkıp devam edeceğiz birlikte başaracağız buna o kadar inanıyorum ki birbirimizin 65 lere indiğine tanık olacağız çok yakında
oyy ne tatlis bir yazi bu boyle. Insallah cnaim ya haklisin, agustos sonuna ben de en az 4kilo hedefliyorum kendime insallah olacak bu seferBallarııımm beniiimm
Benim kurt bakışlı ipeksi saçlı bebeksi ciltli kızlarııımmm
Menülerinizi güzel güzel yazın tatlışlarıımm
Yarın güzel bir gün olsun hepimiz için
1 Ağustos bizim için yepyeni bir başlangıç olsun
Ağustos için en az 4 diyorum ben
Hadi siz de gelin
Bu ayın sonunda hedefimizi geçelim
Veee bunu kutlayalım
@Cookiie
DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen
@Lavinia_98
Frytiop
Jou
afiyet olsun canim, yine cok guzel bir menhu, ve adimlarrrr sahanee ] [] [Günaydın
Güzel bir gün diliyorum.
31 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.30 sucuklu yunurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin
18.00 6 yk taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata
2,5 litre su
16.205 adım
Elhan ozlemon DeryaOnDiet
Bende iyiyim sağol sıcaklarla bğuşma halindeyimSen nasılsın ablam herşey yolundamı
GünaydınlarGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
31 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.30 sucuklu yunurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin
18.00 6 yk taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata
2,5 litre su
16.205 adım
Elhan ozlemon DeryaOnDiet
Günaydınlar menün gayet iyi olmuş,senin nasıl gidiyor diyet durumun.Gunaydin kknin fit hatunlari
dunku menum
(diyetisyen menusu - ekmek biraz fazla gibi biliyorum ama buna ragmen minimum 1-1,5 kilo hedefliyoruz )
sabah: 1 haslanmis yumurta, bolca yesillik, 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates
oglen: 100 gr et, 1 kase salata, 1 dilim tam tahilli ekmek
ikindi: 1 kase yogurt, 3 tane kepekli grissini
aksam: 1 bardak sut, 4 tane kepekli grissini
su: 3lt
spor: 15dk dans, 20 dk bisiklet
ozlemon Elhan asliogretmen
Bugün burası serin yaaBende iyiyim sağol sıcaklarla bğuşma halindeyim
Günaydınlar
Buradada belli olmuyor bazen genelde sıcak.Bugün burası serin yaa
Kaptanim sabah tartildim eksi gelecek garanticanım benim inan daha da eksilebilirsin sadece buna inan ve boool su ve kontrollü porsiyon kuralına uy
Ben buraya nasil geldim sekerciğim ?Bende iyiyim sağol sıcaklarla bğuşma halindeyim
Günaydınlar
sagol canim, gidemiyorGünaydınlar menün gayet iyi olmuş,senin nasıl gidiyor diyet durumun.