Üff evet ya ben bekarken hiç kilo almamıştım evlilik bu konuda yaramadı. Ve kilo vermeni de zorlaştırıyor. Sürekli irademi kıracak teklifler edip duruyor ayh irade de sınırlı bir kaynak sonuçtaEşler valla ben anlamıyorum nasıl yakıyorlar yediklerini ama onların Kaş yoğunluğu bizden fazla o yüzden aynı şeyi yesek de bizler kilo almaya daha meyilliyiz
Takıma katılmak istiyorum üstlerde bilgilerimi paylaştım
23.Hazkırmızı takım s i d e l y a takımkaptanı 74,1ozlemon 75,2@Zeytur 95,9@siskopat 84MAKE UP_ 62,45@ilimtalepedenanne 83,1mavi takım N Nimooo takım kaptanı 59,8suspushanimcim 67,9@DeryaOnDiet 74,7menekse_kokusu 66,6@Kinoalihatun 83,35@Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6izinliler @Cookiie 80,45izinli Jou izinli @Meryem1306 83,9izinli @Mthn83 80,1izinli @Kevssooo izinli @Jasminium84 64,25izinli @Iron Butterfly 109izinli @anneadayiiii 69,6izinli @Suskunkardelen 62,6izinli Elhan izinli @sudansebep 61,2izinli @Limoni026 62,1izinli Lonely single girl 60kiloyum izinli @gezegenfeza 82@Miss Misfit @masal3487 86,7@Tesnim1903 73,5izinli @diyetcigeldihanim 86,2
Evet valla hoşlanmıyor ev halkım eşim ve ben olmak üzere iki kişiyizev halkı diyetten hoşlanmıyor
hoşgeldin tatlışııım... takımlarımız kuruldu ama hazırlık için birlikte olalım bu hafta senden menü paylaşımları bekliyoruz. her akşam o gün ne yedin ne zaman yedin ne kadar su içtin ve spor ne yaptın şeklinde. pazartesi günü kilo bildirimi yapabilirsin. ama asıl cuma günü ismin ve tarihin yazılı olduğu bir kağıtla birlikte tartı fotosunu bize atarsan hazırlık bölümünü bitirmiş takımlara katılmış olursunADINIZ: temelinsafinazı
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 78.65
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: yok
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pko,troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve fit görünmek
süpersin canım ben çok kötü gitmeye başladım hemen toparlanmam lazımOooo bayada izinli var yaz geldi herkes saldı
Beybimmdün 10bin adım attım
tamamdır tatlışım ben notunu aldımdüzenli değilim de ondan canım. dikkat etmeye çalışıyorum. ama en azından ilk öğünü 12.00 ye çektim bugün.
kahvaltım iyiydi. şu ana kadar iyi. akşama el açması börek var ama. biraz yerim. uzun süredir yemedim el açması. ama abartmamaya çalışacağım.
cuma günü tartılmayı unuttum. cumartesi sabah 89.7 ydim.
Aamma izinli varmış yaw
23.Hazkırmızı takım s i d e l y a takımkaptanı 74,1ozlemon 75,2@Zeytur 95,9@siskopat 84MAKE UP_ 62,45@ilimtalepedenanne 83,1mavi takım N Nimooo takım kaptanı 59,8suspushanimcim 67,9@DeryaOnDiet 74,7menekse_kokusu 66,6@Kinoalihatun 83,35@Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6izinliler @Cookiie 80,45izinli Jou izinli @Meryem1306 83,9izinli @Mthn83 80,1izinli @Kevssooo izinli @Jasminium84 64,25izinli @Iron Butterfly 109izinli @anneadayiiii 69,6izinli @Suskunkardelen 62,6izinli Elhan izinli @sudansebep 61,2izinli @Limoni026 62,1izinli Lonely single girl 60kiloyum izinli @gezegenfeza 82@Miss Misfit @masal3487 86,7@Tesnim1903 73,5izinli @diyetcigeldihanim 86,2
Toparlanırsın ya elbetsüpersin canım ben çok kötü gitmeye başladım hemen toparlanmam lazım
tamamdır tatlışım ben notunu aldım
Hoşgeldin canımTakıma katılmak istiyorum üstlerde bilgilerimi paylaştım
Hoşbulduk canım tabiki bildirim yaparım yalnız kimi etiketliyoruz menü içinhoşgeldin tatlışııım... takımlarımız kuruldu ama hazırlık için birlikte olalım bu hafta senden menü paylaşımları bekliyoruz. her akşam o gün ne yedin ne zaman yedin ne kadar su içtin ve spor ne yaptın şeklinde. pazartesi günü kilo bildirimi yapabilirsin. ama asıl cuma günü ismin ve tarihin yazılı olduğu bir kağıtla birlikte tartı fotosunu bize atarsan hazırlık bölümünü bitirmiş takımlara katılmış olursun
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Akşam acıkmazsın inşallah onun dışında güzel afiyet olsun25 HAZİRAN
SABAH
2 dilim domates 2 dilim salatalık
1 dilim peynir
2 yumurtayla omlet
3 zeytin
ARA
soğuk kahve
ÖĞLE
2yk pşrinç pilavı
Tavuk ızgara 1 pirzola 2 kanat
2 zeytinyağlı sarma bebek yaprak
AKŞAM
yok
Cordelia s i d e l y a @
Pilav miktarı bir tık fazla gibi patates de var ama iki öğün olduğu için dengeli gibi bilemedimSelamlar ben de yazayım ne yediğimi
Sabah 9.30
Bi dilim tt ekmek
Biraz mantar sote
Peynir
Domates
Bi elma
5 dilim airfyde patates
Aksam 17.00
5 Yk pirinç pilavı
2 dilim patates.
4 İzmir kofte
Salata
Ayran
Şu 1.5 anca
Spor akşam atarım.
teşekkür ederim ablamAfiyet olsun canımçok güzel özenli bir menü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?