- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Onemli degil canim benimde kafam cok dolu bugunBenim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onemli degil canim benimde kafam cok dolu bugunBenim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışım
![]()
Sen toparladın mi kendini?Benim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışım
![]()
Artık kırmızı mavi değil kankirella ve aşkorella savaşları olacak.Rellalarrr![]()
Diz boyu haksızlıkMavi mi kırmızı mi? Ona göre tepki verecem. Mavişler yediyse afiyet bol kilo olsun. Kırmızılar yediyse hemen 5.000 adım ceza.![]()
Tostombalak ve aypare aşkoo diyorduArtık kırmızı mavi değil kankirella ve aşkorella savaşları olacak.![]()
Off şişdim ne zaman dinlencem benSimdi sen yatip uyucanya yarin gene gecmis olcak![]()
Okuma boş ver geçmişi. Unutdum yoksa geçmiş yapardım sana2 saat yoktum 12 sayfa gecmis var ama okuyasim yok![]()
Vampirella iyiymişKankirella vampirella tikkirellaaa
Uçtuk
Çok şükür canımGeçti canım çok şükür umudun önerdiği şey iyi geldi
Afiyet olsun canımSelamlar
Kalvaltım 6:30
Öğle yemegim 12:00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tabak sulu köfte
Ara: 5 adet çig kestane
Hazır türk kahvesi
Akşam yemegim
2 parça çeri domates
Su 2 lt
1 lt dukan birası
Aynen canım çok şükür artık taşı sürer dururumÇok şükür canım![]()
Bursa kebabı yemişim iskender gibi işteKiz ne kebabi bursa iskenderi biliyomusun sen
Yese eririm 50 kilo olurdum vallaHerşeyi yemişsin bi migimin canı kalmış onu da ye![]()
Afiyet olsun canımBursa kebabı yemişim iskender gibi işte
Ulucamini orda![]()
Yooo doğru okudun onu bende okudum ama hatırlayamadım umut olabilir sankiEvet vardı kimdi hatırlamadım yeni gelen arkadaşlardandı.![]()
Yok canım ama toparlayacam İnşaAllah buda geçecek hayırlı ileSen toparladın mi kendini?
Bence tombalak olaca kYarın kim kaptan olacak. @Tostombalakanne @fantastikaaaMefkurem
Hanginiz Kırmızı kaptan olacak acaba? Yoksa sürpriz mi gelecek?