• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaptanım teşekkürler. Kırmızı takımımıza layık olmak için hep beraber çabaladık. bu hafta da aynı azmi göstereceğiz inşallah Yaşasın kırmızı takım :sampiyon:
🥰🥰🥰
İnşallah güzel sonuçlar çıkar :KK200:
Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklı😔

10 günlük vatsaptan takip ettiği motivasyon grubu varmış oraya aldı beni. Direk menülerini takip edeceğim fotoğraf atacaksınız dedi.

12312312.png

asdasdas 🤣

🥰🥰🥰

Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklı😔

10 günlük vatsaptan takip ettiği motivasyon grubu varmış oraya aldı beni. Direk menülerini takip edeceğim fotoğraf atacaksınız dedi.
Olacak inan sende kendine lütfen çok artin yok hemen gider üstüne eksi yaparsın bu hafta

Canım kaptanım Zipzip- Zipzip- bunu beklemiyordum çok teşekkür ediyorumm. Kırmızı takımımla gurur duyuyorum bu hafta hepiniz harika bir iş çıkardınız birincilikleri kazandınız. Hepinizi tebrik ederim kırmızı canlarım 😍😍❤️❤️
Tebrik ederim canım 🥰

🥰🥰🥰

Diyetisyene bak sen😂

Back