- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucmelekannesi kaptanım teşekkürler. Kırmızı takımımıza layık olmak için hep beraber çabaladık. bu hafta da aynı azmi göstereceğiz inşallah Yaşasın kırmızı takım
![]()
Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklıİnşallah güzel sonuçlar çıkar![]()
Olacak inan sende kendine lütfen çok artin yok hemen gider üstüne eksi yaparsın bu hafta
Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklı
10 günlük vatsaptan takip ettiği motivasyon grubu varmış oraya aldı beni. Direk menülerini takip edeceğim fotoğraf atacaksınız dedi.
Tebrik ederim canımCanım kaptanımZipzip- bunu beklemiyordum çok teşekkür ediyorumm. Kırmızı takımımla gurur duyuyorum bu hafta hepiniz harika bir iş çıkardınız birincilikleri kazandınız. Hepinizi tebrik ederim kırmızı canlarım
![]()
Diyetisyene bak sen
Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklı
10 günlük vatsaptan takip ettiği motivasyon grubu varmış oraya aldı beni. Direk menülerini takip edeceğim fotoğraf atacaksınız dedi.
Hadi bakalım kaptan hanım
Evet canim spor sartYaparsın ben inanıyorum sende inan ama lütfen spor yap Spor şart kilo vermede canim
Olmyacak şey değil gerçekten bı kendimi toplamam lazimOlacak inan sende kendine lütfen çok artin yok hemen gider üstüne eksi yaparsın bu hafta
Ay sorma biliyorum da kadının üslubunu ama bana bak sen hala ne cesaretse dikkat etmiyorumDiyetisyene bak sen![]()
Seni seçtim pikachuuseçimler ne zaman başlar ki![]()
Hayirli olsunSeni seçtim pikachuuHeyecanını seveyim çok hoşuma gitti evet
MAVİ TAKIMIN GÜZELLER GÜZELİ KAPTANI:Jasminium84
ayyyyy çok sevindimm daha da heyecan yaptımSeni seçtim pikachuuHeyecanını seveyim çok hoşuma gitti evet
MAVİ TAKIMIN GÜZELLER GÜZELİ KAPTANI:Jasminium84
teşekkürler kaptanım
çok başarılı olacağına şüphem yok kaptanımayyyyy çok sevindimm daha da heyecan yaptım![]()
teşekkürler![]()
teşekkürler kaptanım, iyi olan kazansın