• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırız 😜 1634144672148-1610916171.jpg

Neden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırız 😜
Kız çalışmana inanıyoruz. Adımına inanmadık 🤭

Neden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırız 😜Eki Görüntüle 2932822
Ne beyannamesi bu?

Neden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırız 😜Eki Görüntüle 2932822
Keske saka olsaydi🤣

Back