- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Evet şampiyon mavi❤Şampiyon maviiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şampiyon mavi❤Şampiyon maviiiii
Aslında bilmiyorlar ki böyle yapınca daha gaza geliyoruzYat dinlen diyorlar insafsızlar baksana
Kalp kırmızı degil mavi olacaktırEvet şampiyon mavi❤
He vallaAslında bilmiyorlar ki böyle yapınca daha gaza geliyoruz
❤❤❤❤Kalp kırmızı degil mavi olacaktır
A aaa aaa aaa yat dinlen demek insafsızlik mi?Yat dinlen diyorlar insafsızlar baksana
Eline sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin aypare ackerman ️️️️️️️️️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im C Chikolata_gozlum @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Yanında 1 paket püskevit 2 muz 5 incir felan yesen kaptanım bak nasıl güzel oluyor o kahveKahve komasina gircem yakinda
Yaa Yaa ben sana bir soru sorduydumdu önceden görmedin galibaA aaa aaa aaa yat dinlen demek insafsızlik mi?
Hep iyi niyetimizden kaybettik. Çikolatalı C Chikolata_gozlum mmmmm.
Benim olan bende kalır dedim vaz geçtim Diyet yapmak çok masraflıGulumse24 hani menulerin nerde kilo bildirimi yaptin kayboldun
Bu bir savaş çağrısı mı? Kırmızı takım buna ne cevap verecek? Ada konseyinde büyük rest kimden geldi? Elisa ne cevap verdi. Az sonraaaaaa.
Bir çocuk vardı bir deftere yazi yazıyordu istedikleri oluyordu. Ben hiç isim hatırlamam.Yaa Yaa ben sana bir soru sorduydumdu önceden görmedin galiba
hangi animeleri izledin
Oda lazım Allah vermiş yemeyekmiÇok beklersin millete laf yetiştiriyor
Filiz bunlar ara oğünmü
Afiyet olsun canim ❤
Kiz aralari cekmemisimFiliz bunlar ara oğünmü
Tabi çikolata tatlı börek çörek yağ büyük indirimde.Benim olan bende kalır dedim vaz geçtim Diyet yapmak çok masraflı
Allah ne verdiyse yiyom diyette olsam kendime özel yemek yapacam kim uğraşacak bacımTabi çikolata tatlı börek çörek yağ büyük indirimde.
Afiyet olsun canim ❤