- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Kimi yeniyonuz nasıl yeniyonuz, uyanın artıkkk kırmızılar olarak maviyi ezeceyik. Wilma11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimi yeniyonuz nasıl yeniyonuz, uyanın artıkkk kırmızılar olarak maviyi ezeceyik. Wilma11
Cnm benim verdigin gaz icin cok sagolYayaya şaşaşa kırmızı kırmizı cok yaşa
Sen destek vermezsen kapanir malesef cnmKizlar bende işyerine geldim gece döneriz mecburen oyüzden 12bin imkansız şuan 555 ancak 1500 2000 olur. Lütfen diğer kizlar yüklensin ara kapanmasın
Bence de cok genc ve seksü gorunuyorsunGel kahve ismarlayayim sana. Teşekkürler.
Bu demek oluyorki biz 4 yildr tanisiyoruz. Tanistigimizda 40 yasindaydinA.s tanışalım. Ben Mira. 44 yaşındayım. Evliyim. Çocuğum yok. Hoşgeldin aramıza.
Yaa cansinSuan 10861 adimim var gorcez bakalim
Gel cnm gel yoklugun hissediliyorAman bende sporsuzluktan, iyice külüğe döndüm otur otur. Af patlıcam oturmaktan. Az kaldı inşaAllah aranıza dönecem
Selamün aleykümGulumse24 sağda solda gezcegine gel buraya selam ver
Aleykum selamSelamün aleyküm
KIRMIZI TAKIM | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe |
Mefkurem | |||||||
askrhpozitif | |||||||
madamhd | |||||||
@Tutaste53 | |||||||
sardunya1038 | |||||||
K klbk33 | |||||||
masal3487 | |||||||
prensinin annesi | |||||||
MAVİ TAKIM | |||||||
fantastikaaa | |||||||
@Aijoo | |||||||
bluegreeneyes | |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
Wilma11 | |||||||
@Zeynebim2020 | |||||||
Nefesimmmsin | |||||||
@aypare- | |||||||
️️️️️️️️️ | |||||||
E Elif_Eylul | |||||||
Bal0ncuk | |||||||
Umutumut82 | |||||||
@Nehir im | |||||||
@Pikachu_ | |||||||
@Noisy Girl | |||||||
eceboce | |||||||
@Byrmsyda1 | |||||||
@Hazrmmm | |||||||
Çok beklersin millete laf yetiştiriyorGulumse24 hani menulerin nerde kilo bildirimi yaptin kayboldun
Evde koşu ile bu iş tamamdır kaptanım
Sağol tatlım.Sağolasın canm
70-100 referans aralığı canm sen de 70lerde kendini kötü hissetmiyorsan sıkıntı yok halsizlik vs olursa bişeyler atıştırırsın
Songün pes etmek yok❤Evde koşu ile bu iş tamamdır kaptanım
Nerden tanışıyorsun ki :)Bu demek oluyorki biz 4 yildr tanisiyoruz. Tanistigimizda 40 yasindaydin
Ben asla pes etmem cocugu yatirabilsem hemen evde tempolu yürüyüşSongün pes etmek yok❤
OlsunnnBen saati geç taktım 200 lerdeyim daha spor yapıcam
975323 adım.