OhaEvet kasımda girdi şubatta mezun oldu 3 ayda 40-45 kilo vermişti çok hızlı zayıfladı haftada 5 kilo verirdi
İyi geceler canım. Benim adımlar bitmedi. Onu bitiriyorum.
Ben alacaktım arkadaşlar gerek olmuyor dediler diye almadimValla yakin olsakta versem o kadar cok ki hep anasinifindan kalma . Benim yedegin yedego var o kadar kirletiyor dusun
Kaydettireyim bakalım canımBurda aski mesela sizdr baskadir adi sisteme tel kaydettir kesinti oncesi msj atarlar
Rica ederim canım faydalı olduysa ne mutlu banaCanım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.
Eki Görüntüle 2931934
Eki Görüntüle 2931937 Eki Görüntüle 2931936 Eki Görüntüle 2931938
Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım
Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim
askrhpozitif buldum seni
2 kepçe corba fark etmiyor ne olduğuYa ne çorbası ne susuz yemegdir ?
Bunu açıkça yazarsanız iyi olacak
Sadece sıcak su mu çay degil mi ?
Evet sabah öğle akşam bi bardak sıcak su içince yag yakıyor buda güz
Bebek doğuştan rahatsız 4 aydır yoğum bakımda bugün servise aldılar şimdi annesi yanında bende eltimin evindeyim ikitanede evde çocuğu var onlara bakıcam 3 4 gün sonra bebekle birlikte nasip olursa annelere eve gelecek inşallahAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım . Bebek nasıl durumu nasıl hastaneye yaptığına göre ciddi bir sorunu yoktur inş
Kuzum ,burda ikisi de muhteşembirde duu güzelliğin var Allah nazarlardan saklasın amin
Verirsin canım üzülme. Burda kal sabit kal hep böyle devam edecek değilsin azimli ol spor yap yediklerine dikkat et yavaş yavaş hepsi olacak inşaallah
Öncesinde nişanlıydın galiba kurdela gördğm inşallah önceki haline ulaşirsini
Ne okuyorsun?Daha bitiremedim ben dersim var online bitsin atarim
Adımlarını GördümBirisi adımlarını gördük yazsın
Bunu yanlışlıkla kayıt etmişimBen alacaktım arkadaşlar gerek olmuyor dediler diye almadim
Kaydettireyim bakalım canım
Rica ederim canım faydalı olduysa ne mutlu bana
Çok geçmiş olsun tekrardan şifa versin rabbim aminBebek doğuştan rahatsız 4 aydır yoğum bakımda bugün servise aldılar şimdi annesi yanında bende eltimin evindeyim ikitanede evde çocuğu var onlara bakıcam 3 4 gün sonra bebekle birlikte nasip olursa annelere eve gelecek inşallah
Mevlam razı olsunNe okuyorsun?
Adımlarını Gördüm
Bunu yanlışlıkla kayıt etmişim
Çok geçmiş olsun tekrardan şifa versin rabbim amin
Sağol kuzumTebrikler canim
Çok faydalı oldun kuzum Allah razı olsunBen alacaktım arkadaşlar gerek olmuyor dediler diye almadim
Kaydettireyim bakalım canım
Rica ederim canım faydalı olduysa ne mutlu bana
İşlerim vardı. Yürüyememiştim. Yeni yürüdüm. 12bin yapılamayabilirmiş.Eklemek icin mi adim icin mi ugrastin ayagina saglik canim
Nasıl attım ama dimiAdımlarını gördük. Harikasın.
Valla ben veremedim. Veren mi varmış.Kim haftada 5kg verdi
Maşallah canım her halin güzel.Evet ablacım doğru tespit bulabilirsem kilolu fotoyu atarım orda da kiloluyum da fotoğrafı kırınca belli olmuyor
Perşembe dinlen. Yarın bol bol yürü. Yarın son.2 gün çok farketmez. Sen bilirsin.Nasıl attım ama dimiyarın da atacağım. Yarın çarşamba. Perşembe mi atmıyorduk zayıf çıkmak için. O zaman bugün geceden atsam çarşambayı 2 gün boş olur daha da zayıf çıkar mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?