- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Gidiyimmiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyimmiiii
Secilecek performansi gösterdigin icin tsk ederim. Mavi takima hosgeldin. Mavi takimda olmak ayricaliktirSeçtiğin için teşekkür ederim kaptanım
Ben lahana çorbası hiç yapmadım hiç içmedim ben anca sarmasını yerimM MissHayaLet lahana çorbası gibi tarifin vardı zayıflatıyordu o neydi hanig üyeyse bilemiycem var mı acaba
Bende kalacak size sürpriz yapıcam cuma kız zayıfım kilo almaya çalışıyorum aaa ne bu böyle sırrımı açıkladım sonun daTamam tartini beklicem
Ablam değişmesin . Bende geçen hafta kudurdum ama herkes çabalarsa bu durumlara düşülmeez.Bence gerek yok cnm
İtiraz etmedim tatlim
Yarisma benden önce basladi
Gecmisde nasil oldugunu bilmiyorum
Geçen haftada dikkat etmedim
Mantiksal olarak üye degistigi günden hesap ediliyor sanmistim
Bugün görünce şaşırdım
O kadar
Ama bi öneri olarak
Yuzde 2 degilde, yuzde 1 avantaj olabilir
Çünkü yapmayanlar oldugu icin, adim atanlarin moivasyonu düşüyor
En azindan benim öyle
Ben Frankfurta yakinimBende münih tarafından sen nerden
Afiyet olsun canim ❤Bende menumu yazayım sonra biraz yuruyecem
Sabah 11
2 yumurta 3 kasik yulaf omlet
2 dilim beyaz peynir
7 badem 1 findik
Az yesillik
1 fincan yesilcay limonlu
Öğlen 15
1 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
1 fincan kahve
Akşam 17 00
1 kase tarhana çorbası
10 kaşık türlü yemeği
Biber
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul fantastikaaa
Spor puanida ister misinPazar çantaları 20 kg taşıdım kesin kas yaptım demi Cordelia
Olmaz artik kapi acik arkana dön ve cik istenmiyorsun artik... Sarki sözleri böyle amaBu gitme demek
Evet canım. Kesin.Pazar çantaları 20 kg taşıdım kesin kas yaptım demi Cordelia
Sagol kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Canım Bireysel spor derecesi hesaplıyorum. perşembe günkü son duyuruda açıklıyorum.Cordelia kaptanim fazladan yaptigimiz sporlari da yaziyor muyuz? Yani bir etkisi var mi?
Ben trampolinde zipliyorum ama yazmadim hic.
Duymak istediğim gibi duydum sanırım arkadaşı dediği gibi mi E Elif_EylulOlmaz artik kapi acik arkana dön ve cik istenmiyorsun artik... Sarki sözleri böyle ama
Yaklasik 4.5 yildir boyle abla. Kizlar uyusa da uyuyamiyorum cok sık uyaniyorum ve geri hemen dalamiyorumne güzellllll 16 saat şimdi deliksiz uyuyamamanın sebebi ne ki çocuk v.s. mi yoksa derin rem uykuya mı dalamıyorsun
Pideyle yarin eksi gelceksin ben inaniyorumDuymak istediğim gibi duydum sanırım arkadaşı dediği gibi mi E Elif_Eylul
İnşallah ablam yaTatlım mücadele ediyorsun hiç üzülme...eninde sonunda istediğin kiloyu göreceksin.