- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy
Teşekkür ederim kaptanım. Yarın kayınpeder gelecek yoğun bir gün oldu pazar market işgüç spor
Canım yaa benim de kayınpeder kalmaya gelecek. Çok yoğun bi gün oldu. Bugün geçmiş. Yarın sabah da yoğun olacağım ama bakmaya çalışıcam.Zipzip- cnm pastel fit ugramiycan galiba baskasini mi secsek misafirim gelecek bakmam zor olur
89 görmüştümde yeniden 91 i gördüm canım sil baştan diyete başladım yineSağol
İyi geceler vefakâr kaptiş
Selam, nasilsin yazacaktim ki veee 89 u gormussun, tebrikler
Selam, gayet iyi, daha ne olsun
_____
T Tintintinfifi 3 güne 5yani kac kg aldin ki 3 güne ?
Ah ya sağlık olsun, diyetisyenle mi zayifliyordun.89 görmüştümde yeniden 91 i gördüm canım sil baştan diyete başladım yine![]()
Yürüdüm vallaherseygececek n'aaptın canım?
Menün güzelmiş afiyet olsun baya da yürümüşsün ne güzel tebrikler. Yalnız o haşlama neyin haşlaması anlamadımİyi akşamlar kızlar
05/08/2022
KAHVALTI
Zeytin
Hasl yumurta
Yeşil çay
İKİNCİ ÖĞÜN
Domates-salatalık-biber
Bir tabak haşlama
Yoğurt
1 adet şeftali
AKŞAM
Yarım lahmacun-yeşillik
Yoğurt
Aralarda sağlıklı içecekler
SU
2 LİTRE
ADIM
20.576
İyi geceler
Eki Görüntüle 3108393
Zipzip-
Cordelia
Bende bilmiyorum 2.5 kilo vermiştim. 3 gün bozdum. Tekrar 74.5 olmuştum. Kaç gündür yeni indim. Bozmasam belkide 71 olacaktım. Ama 1 öğün bozsam dahi ertesi gün tartıda gram oynamıyor. Bozmamaya çalışacağım bakalım. Daha önce iki kere 57ye indim. tekrar şiştimSağol
İyi geceler vefakâr kaptiş
Selam, nasilsin yazacaktim ki veee 89 u gormussun, tebrikler
Selam, gayet iyi, daha ne olsun
_____
T Tintintinfifi 3 güne 5yani kac kg aldin ki 3 güne ?
45 dak gayet iyi.Yürüdüm vallahesap tutmadım ama herhalde 45 dk orta yavaş tempoda yürüdük eşimle. Ben tam görev söz adamıyım herhalde ya. Kara kara düşünürken bir anda buraya yazdım ayıp olur diye kalkıp yürümeye, elime aldığım çikolatayı yavaşça yere bırakmaya başladım fkdk. Birinci gün gayet başarılı geçti yani sağol ilgin için
Yarın beşte kalkıp yola düşeceğiz biz de. Evi temizliyorum hala dolabı boşalttım fişini çekeceğim birazdan. Köydü denizdi anagil babagil bir aya yakın tatil. Valla o kadar uzun ki evi arar mıyım diye geçiyor içimden. Bir de diyeti nasıl sürdüreceğim derdindeyim... İlk hafta neyse de sonraki haftalarda diyetteyim demek zor insanlar da bıktı. Çaktırmadan az yiyip hıı süpermiş ondan da yedim sağol filan diye diye gezmem lazım eşi dostu. Buraya bakmak belki beni frenler. Almasam bile başarı sayacağım... Neyse amma uzattım
Herkese iyi geceler,Hallederiz birinciliğini tebrik ederim umarım ben de kilo birinciliğinden ayrılıp adımda birinci olurum bir gün
![]()
Menün güzelmiş afiyet olsun baya da yürümüşsün ne güzel tebrikler. Yalnız o haşlama neyin haşlaması anlamadım![]()
Anladım canım. Dikkat edemeyince daha zor oluyor, insan şişiyor.57 ne güzelmiş.lutfen emeklerin boşa gitmesin.Bende bilmiyorum 2.5 kilo vermiştim. 3 gün bozdum. Tekrar 74.5 olmuştum. Kaç gündür yeni indim. Bozmasam belkide 71 olacaktım. Ama 1 öğün bozsam dahi ertesi gün tartıda gram oynamıyor. Bozmamaya çalışacağım bakalım. Daha önce iki kere 57ye indim. tekrar şiştim![]()
İnşallah bakalım hedefim 52-53 ama baya zaman lazımAnladım canım. Dikkat edemeyince daha zor oluyor, insan şişiyor.57 ne güzelmiş.lutfen emeklerin boşa gitmesin.
Ahaha sen gülünce ben de güldüm o mesaja sonra, haşlama et mi acaba karışık sebze mi diye kafa yoruyorum nolcaksa yani45 dak gayet iyi.Rica ederim.Estağfirullah. Belli edince ısrar ediliyor maalesef. Orada suyunu ihmal etme ve çaktirmadan yuruyus niyetine adım atabilirsin bol bol. Gayet canlı sekilde yersin, caktirmadan dikkat edersin. İyi yolculuklar, iyi tatiller.
Patates Sağol
![]()
Yolda temponu bozup 2 saat lafa tutarlarAhaha sen gülünce ben de güldüm o mesaja sonra, haşlama et mi acaba karışık sebze mi diye kafa yoruyorum nolcaksa yanidoğru güzel öneriler. Ben de öyle planlıyorum köyde bile olsa yürüyeceğim. Şişman geline bak tüm sene oturmuş bizim burada yalandan turluyo diyecekler ahahaha bir ki bir ki geziyormuşum caminin etrafında eşofmanlarımla dkdkd
tekrar iyi gecelerrrr![]()
Ah canım,zor bir yoldayiz . Basaricaz insaallah, coook zamana ihtiyaç var dedigin gibi. İnsaallah 52 olucaksin. Yavas yavas, sindirerekİnşallah bakalım hedefim 52-53 ama baya zaman lazımhepimize başarılar.
İnşallah birde bu kiloyu koruması var.Ah canım,zor bir yoldayiz . Basaricaz insaallah, coook zamana ihtiyaç var dedigin gibi. İnsaallah 52 olucaksin. Yavas yavas, sindirerek![]()
Ahahha iyi geceler. BasarilarAhaha sen gülünce ben de güldüm o mesaja sonra, haşlama et mi acaba karışık sebze mi diye kafa yoruyorum nolcaksa yanidoğru güzel öneriler. Ben de öyle planlıyorum köyde bile olsa yürüyeceğim. Şişman geline bak tüm sene oturmuş bizim burada yalandan turluyo diyecekler ahahaha bir ki bir ki geziyormuşum caminin etrafında eşofmanlarımla dkdkd
tekrar iyi gecelerrrr![]()
Ömür boyu uğrasmayalim, bosver.unut eskiyiİnşallah birde bu kiloyu koruması var.
Amaaan ömür boyu diyet yapsam anca oluyo bu dediğimçok güzel kilo alıyorum çünkü.