Afiyet olsun mavi şekerim28 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1tk tahin pekmez
Yesillik
Ara::1orta boy mısır
Ara:1bardak süt
Aksam:17.00
Haşlanmış tavuk
Salata
Ara:19.00
1 mor erik
4ceviz
Su:2 olur
Spor:10032 adım
Eki Görüntüle 3091055
Zipzip- Cordelia Fitt_anne
Çok sağol dostumAfiyet olsun canim
Sağol cordişEfsane
Sagol. Telefonla sinir olup atamiyodum.adim sayarimi seviyorum ve bebek arabasiyla ve de dans birazAfiyet olsun
Afiyet olsun canimkizartmalar olmasa daha iyi olurdu
Afiyet olsun
Aman dikkatli olun korona hortladı yine diyorlar .Çok geçmiş olsun
Off maşallah bu nasil bir adımben 6 bini zor yapıyorum süpersin
Sagol kankicimAfiyet olsunnnn adımlar süperrr
Ahahaa benim sistem bi tutam delilikBegendım senin sistemı bendemi yapsam
Afiyet olsun
Slmİyi diyelimsen nasılsın prenses kaç gündür gelemedim bakayım bir dedim.
İyi gecelerrrIyi geceler kizlar
Kendi adıma çok özür dilerim Eger bir karar verirsenizde yapacağım veya diyecegim birsey yok Sevgi ve saygi duyuyorum .. birseyler yazmayacagim sıralamayacağım çok haklısınızHerkese Mutlu bir hafta diliyorum.
Öncelikle çeşitli nedenlerle bildirimleri yapmıyor ya da geç yapıyorsunuz. Elif ve benim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz? Sizce bir günde biz neler yapıyoruz? Mesela pazartesi ve cuma saat 14 e kadar mutlaka forumda olmak için ne fedakarlıklar yapıyoruz?
Bir menü yazmak kilo bildirmek kaç dakika alıyor?
Bizim spor listeleri menü listeleri takım listeleri yapıp forumu okumamız kaç dakika alıyor?
Bunları teşekkür edin diye yazmıyorum.
Menü ve spor bildirimlerinizi zamanında yapın diye yazıyorum başka bir beklentim yok.
Ağlayarak, misafirimin yanında karnım aç yemek yiyememişken de burayla ilgileniyorum. Elif adına konuşmak istemiyorum.O benden fazlasını yapıyor bildiğiniz gibi.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Bu yazdıklarımdan dolayı takımı bırakacak belki bazıları. Kimseyi kırmayalım üzmeyelim diyoruz
Belki biz de kırılmak istemiyoruzdur kimbilir.....
Zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
Zipzip- bilgisi dahilinde yazmadım. Tamamen benim duygu ve düşüncelerim.
S sulisim Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı Tutku44 Kırmızı @hllgkchl Kırmızı Hedef65tir Kırmızı @Bar_na Kırmızı Cordelia Kırmızı-Sarı @DombiliKus Kırmızı-Sarı
Fitt_anne Mavi Kaptan Hedef60kgolmak Mavi @19Temmuzda69um Mavi @North River Mavi @Kinoalihatun Mavi @UcurtmaAvcisii Mavi _ASTRAL_ Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı
@bluegreeneyes Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Mehfam Yeşil Pes etme Yeşil B Bmsh Yeşil @She-Raa Yeşil hamiş @aypare ackerman Yeşil fayfeyfiy Yeşil
@zeyneppk Yeniden @diyetcigeldihanim Yeniden @Lavinia_98 Yeniden
Ne masajı canım, ben uygulamadan girmiyorum ama mesaj sekmesine de bir şey gelmemiş
Günaydın :) mesaj bildirimleri gelmiyor mu canım?
Ayrı ayrı uğraşıyorsunuz hakkınızı helal edinHerkese Mutlu bir hafta diliyorum.
Öncelikle çeşitli nedenlerle bildirimleri yapmıyor ya da geç yapıyorsunuz. Elif ve benim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz? Sizce bir günde biz neler yapıyoruz? Mesela pazartesi ve cuma saat 14 e kadar mutlaka forumda olmak için ne fedakarlıklar yapıyoruz?
Bir menü yazmak kilo bildirmek kaç dakika alıyor?
Bizim spor listeleri menü listeleri takım listeleri yapıp forumu okumamız kaç dakika alıyor?
Bunları teşekkür edin diye yazmıyorum.
Menü ve spor bildirimlerinizi zamanında yapın diye yazıyorum başka bir beklentim yok.
Ağlayarak, misafirimin yanında karnım aç yemek yiyememişken de burayla ilgileniyorum. Elif adına konuşmak istemiyorum.O benden fazlasını yapıyor bildiğiniz gibi.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Bu yazdıklarımdan dolayı takımı bırakacak belki bazıları. Kimseyi kırmayalım üzmeyelim diyoruz
Belki biz de kırılmak istemiyoruzdur kimbilir.....
Zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
Zipzip- bilgisi dahilinde yazmadım. Tamamen benim duygu ve düşüncelerim.
S sulisim Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı Tutku44 Kırmızı @hllgkchl Kırmızı Hedef65tir Kırmızı @Bar_na Kırmızı Cordelia Kırmızı-Sarı @DombiliKus Kırmızı-Sarı
Fitt_anne Mavi Kaptan Hedef60kgolmak Mavi @19Temmuzda69um Mavi @North River Mavi @Kinoalihatun Mavi @UcurtmaAvcisii Mavi _ASTRAL_ Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı
@bluegreeneyes Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Mehfam Yeşil Pes etme Yeşil B Bmsh Yeşil @She-Raa Yeşil hamiş @aypare ackerman Yeşil fayfeyfiy Yeşil
@zeyneppk Yeniden @diyetcigeldihanim Yeniden @Lavinia_98 Yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?