• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

gurbik bardağın dolu kısmına bak kuzum
bak demek ellerin çok güzel, çektiğin foto da çok profesyonel görünüyo öyle düşünülmüş :teytey:
olm ben mizac geregi yalnız bardagi goruyom içindekiyle ilgilenmiyom :umursamaz:
bardagi görmem de idda sahibinin kafasına firlatip kırma isteginden, yoosam başka bi amacım yok -tatlicadiarzu-

olm ben mizac geregi yalnız bardagi goruyom içindekiyle ilgilenmiyom :umursamaz:
bardagi görmem de idda sahibinin kafasına firlatip kırma isteginden, yoosam başka bi amacım yok -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:

sen o bardağı al, git bi bitki çayı al kendine guybikim
bu gidiş hayra alamet değil :roflol: :kahve:

qurbaacım eller süper ne denirse densin(aynı benim eller gibi lülülülülülü )ayrıca netten olmadıığı fotolarda ck beli zemuszemus kaydirigubbakcemile2

gurbaa
bitanem eller şahane zaten,maşalah:nazar:ama ben bilekliğini çok beğendim:asigim:onu nerden aldın gurbam söyliyebilirmisin aceba:utangac:

Büyük değişim değilmi :)
yeni ellerimle daha mutluyum :D

2dv26wn.jpg

yeni halii

6xpxr4.jpg

sizinkilerin yanında benimki el bile değil ama :D

1ph3c1.jpg

Son düzenleme:
Büyük değişim değilmi :)
yeni ellerimle daha mutluyum :D

2dv26wn.jpg

yeni halii

6xpxr4.jpg

sizinkilerin yanında benimki el bile değil ama :D

1ph3c1.jpg

valla büyük değişim:lepi:canım tırnaklarını biraz daha küt törpülersen dahada güzel durur bence,bu arada ellerine haksızlık etme,bak nası fark etmiş bakıncayerimseniben

gurbaa prenses ellerin süper :nazar:

ayrıca bende bilekliğini çok beğendim...

buda benim elim :kedi: french yeni yaptım yerimseniben

dsc00369i.jpg

Son düzenleme:
Gurbaa nişanlanmış mı? Anaaa :1shok: :1shok: Tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah,Allah tamamına erdirsin :teytey: :nazar:

al bu fotonun bi başka versiyonu
makina kıpraşmiş net çıkmamış ondan koymamışım
resim008l.jpg

bu da yeni hali, tırnaklarım kısa
nişan yüzüümlen :asigim:

dsc00036y.jpg

bi daha da ellerime laf edeni nazarlık yaparım...
tepemin tasini attiriyolar güpegündüz yaaa :delphin:

2 foto arasında 7 fark buldum.2 fotoda birbirini tutmuyor..sayın gurbaa buna ne dıyeceksınız:jeyyar:

gurbik eller şahane. yüzük de ayrıca yakıyor. hayırlı olsun...yüzük parmağının tırnağındaki o şirin şey yapıştırma mı ve nerden aldın fıstık?

Back