• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

dsc03577t.jpg

buda benım ellerım hıc sevmem ojesız hıc bırseye benzemıo cunku

kızlar hepinizin eller süperr.
eee konu sahibi olarak benmde el fotomu koymamın zmanı geldi. yalnız cepten cekim olduğu için elim iri çıkmış normalde ince uzun
sositososito

ilk sayfadaki foto sankim daha güzeldi
laelaelaelaelae

Son düzenleme:
cikolop um ellerin çok cici.. tırnak yapın falan tam istediğim bi el laelaelaelaelae benmkiler tombiş malesef

dsc03577t.jpg

buda benım ellerım hıc sevmem ojesız hıc bırseye benzemıo cunku

ellerin gayet güzel de cnm, tırnaklar silme kesilmiş:) 1-2milim uzat bari, emin ol çok daha güzel durur, elini daha ince parmaklarını da uzun gösterir. oje de 5 kat daha fazla yakışıryerimseniben

bi de haftada 1 gece limon ve tuzla peeling yap, iyice durula,bolca vazelin sür ve yat. pampık kibin olular baka.s.

ellerin gayet güzel de cnm, tırnaklar silme kesilmiş:) 1-2milim uzat bari, emin ol çok daha güzel durur, elini daha ince parmaklarını da uzun gösterir. oje de 5 kat daha fazla yakışıryerimseniben

bi de haftada 1 gece limon ve tuzla peeling yap, iyice durula,bolca vazelin sür ve yat. pampık kibin olular baka.s.

cnm tırnaklarım cok gucsun hemen kırılı ben sevmem ellerımı ellerım yumusak ama dedıklerı yapcam cok saol

kızlar maallah ellerınız cok guzel ya bu tırnakalrı nasıl uzatıyonuz ya benımkıler bır turlu uzamıyo uzasada kırılıyo ya bana yardım edermısınız ben ellrımı buraya koymaya utanıyorum :utangac: :kedi:

cnm tırnaklarım cok gucsun hemen kırılı ben sevmem ellerımı ellerım yumusak ama dedıklerı yapcam cok saol

sürekli oje kullanıyosan güçsüzlüğünün nedeni o olabilir. hem havasız kalıyo ojenin altında tırnaklar, bir de aseton çok hırpalıyo tırnakları. kalyonu tavsiye ederim şiddetle, bi süre cila olarak kullan kalyonu, çok iyi gelecektir. benim katmer katmer ayrılan tırnaklarımı kalyon toparladıyerimseniben
ama ellerin güzel gerçekten, haksızlık etmea.s

Gül tırnak mı lale tırnak mı bilmem ama bakımsız tırnaklarım olduğu kesin :sinifsinif:
Uzun tırnak severim ama ömrümde törpülemiş, manikür yapmışlığım yok beceriksizliğimden. En son kırıldı serçe tırnağım da. :kedi:

trnak.jpg

Back