• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elleri gorelimmm🥰

Ya kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu
Niye o tarafı bekliyorsun cnm git bak sonra onları götür şimdiden onları başına taç etme nereye gittiğinde ay dur bizde gelelim demesinler evlenince

Ya kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu
Bence de kendin bak onlar da gelinlige bakalim falan dediginde begendigin yere goturur alirsin daha iyi olur bence :)

Bence de kendin bak onlar da gelinlige bakalim falan dediginde begendigin yere goturur alirsin daha iyi olur bence :)
Bu ay sonu gidip annemle bütün ili gezip bakacağız inşallah zaten karşı tarafla farklı sehirlerdeyiz beraber bakma imkanımız yok bence ama yine de belli olmaz. Yalniz şuan netten falan modellere bakıyorum aşırı heyecanlanıyorum bi an önce gelinlik denemek istiyorum var mi benim gibi olan :)))

Bu ay sonu gidip annemle bütün ili gezip bakacağız inşallah zaten karşı tarafla farklı sehirlerdeyiz beraber bakma imkanımız yok bence ama yine de belli olmaz. Yalniz şuan netten falan modellere bakıyorum aşırı heyecanlanıyorum bi an önce gelinlik denemek istiyorum var mi benim gibi olan :)))
Ay čok tatlı bir heyecan :)) ben ilk giydigimde cok garip hissetmistim nişanlim da oyle 🙈 darisi sizw, isteyen herkese 🥰

Ay čok tatlı bir heyecan :)) ben ilk giydigimde cok garip hissetmistim nişanlim da oyle 🙈 darisi sizw, isteyen herkese 🥰
Valla ben nişanlıma foto atmayı bile düşünmüyorum ilk düğün günü görsün beni ama kendisi olmaz önceden görmek istiyorum diyo ama göstermeyeceğim yine de :)))

Beğenmek çok zor olmadı mı ya ben şuan aşırı kararsızım aslında bi gelinliği beğenmiştim ama hiç kimse beğenmedi elbise gibi buldular moralim bozuldu🙄
Garip bir sekilde benim secmem cok kolay oldu girdigimiz ikinci gelinlikciydi girer girmez bi gelinligi gozume kestirdim baska da denedigim oldu ama ilk gozumu kestirdigime karar verdim 🤭

Back