Elle, Parmakla hamilelik testi

haklısın canım.beynimiz gerçekten bize oyun oynuyor.hamileliği kafaya o kadar çok takıyoruz ki bir süre sonra hamileyim demeye başlıyoruz.ama bence sen idrarı tekrar yapsaydın.çünkü çok fazla su içmek de sonucu negatif yapıyor.idrar ya da kan yaptırabilirsin hala hastalanmadıysan .

Bat bugun canm.
Ben gercekten kendime inanamiyorum soguk almisim oksuruyorum burnum flaan akiyo basim agriyo.
Normalde 1 senedir boyle hasta olmuyorum.

Hem mantar hem grip bende bu ay normal degil...
O kadar c vitamini aldm benim bagisikligimi ne dusurdu anlam veremiyorum... !

bu bahsettiğin rahatsızlık havalardan falan da olabilir.bir sıcak bir soğuk vücudumuzda artık şaşırdı.ama hiç belli olmaz yine de. sonuç ne oldu canım. var mı hastalık falan? ne durumdasın ?

bu bahsettiğin rahatsızlık havalardan falan da olabilir.bir sıcak bir soğuk vücudumuzda artık şaşırdı.ama hiç belli olmaz yine de. sonuç ne oldu canım. var mı hastalık falan? ne durumdasın ?

Dun olmam gerekiyordu ama bugun oldum.
Onumuzdeki ay tekrar denicem elle testi.
Cok ilgincc bisey ama o giristeki şislik ne alaka ki reglle.

Dun olmam gerekiyordu ama bugun oldum.
Onumuzdeki ay tekrar denicem elle testi.
Cok ilgincc bisey ama o giristeki şislik ne alaka ki reglle.

Hiçbir fikrim yok Can'ım. Elle Nasıl anlaşılır onu da bilmiyorum. Ben ilaç kullandığım 3 aylık dönemde mecburen bakıyordum ve ilaçların yanıltıcı etkisi olduğunu bu ay anladım. İşaçlar o bölgeyi gerçekten yumuşacık yapıyo balon gibi. Normalde öyle değilmiş.

Evet bende fitil kullaniyodm mantar icin 8 gun kulandim son iki gun oldu

Evet bende fitil kullaniyodm mantar icin 8 gun kulandim son iki gun oldu

neyse canım herşeyin hayırlısı.ben artık kafama takmamaya çalışıyorum.buradan bir arkadaş da benimle hemen hemen aynı şeyleri yaşamış.ama şuan hamile ve onun yaşadıklarından sonra bebeğine kavuşması bana umut oldu. ara sıra yine umutsuzluğa kapılmıyo değilim ama kendimi hemen toparlamaya çalışıyorum.kötü düşünceleri kovuyorum aklımdan. inşallah bizlerde bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz.

Evet kızlar ben 7 tane hamilelik geçirdim elle test doğru adetinize 1 hafta kala elle test edince eyerki elinize sertlik et parçası gibi herkes farklı hissedebilir gelirse hamile değilsiniz ama gelmezse hamilesiniz inşallah

Evet kızlar ben 7 tane hamilelik geçirdim elle test doğru adetinize 1 hafta kala elle test edince eyerki elinize sertlik et parçası gibi herkes farklı hissedebilir gelirse hamile değilsiniz ama gelmezse hamilesiniz inşallah

canım merhaba. sana bu elle muayeneyle ilgili birşey sormak istiyorum.cevap verirsen çok sevinirim valla. benim adetime daha 9 gün var normalde senin yazdıklarına bağlı kalıp 1 hafta kala yapacaktım ama dayanamayıp bugün bu yöntemi denedim. önceden de 3 ay kadar ilaç kullandığımdan o zamanlar hep yumuşacık yuvarlak bişey gelirdi elime. geçen ay adetten 3-4 gün önce yaptığımda sert yuvarlak geldi. biraz önce dediğim gibi 9 gün var ama yine yaptım ve daha parmağımı koyar koymaz hemen girişi kapatan yumuşak yuvarlak bişey vardı ve korksam da biraz daha zorlayıp ilerledim ve bu şey parmağımın üstünde kalacak şekilde hala vardı. şunu belirtmeliyim ki ilaç kullandığım dönemlerdeki kadar aşırı yumuşak değildi ve o dönemlerde bu yapı hep daha iç kısımda olurdu bu kadar aşağıda hiç olmamıştı.ve geçen ay ki kadar aşırı sertte değildi. sence bu ne olabilir ? çok mu erken yaptığımdan böyle bişey oldu. offf bu çaresizlik bize neler yaptırıyor böyle. allahım sen yardım et . çok uzun yazdım kusura bakma.

Bende denedim adetime 1 hafta var yumuşacık ayrıca doğru adetime normal Zaman'da bir hafta kala sert pütürlü bişey değer.. Bilirim ki adet olucam. Kasıklarım çok ağrıyor özelliklide sol kaşığım bacağıma vuruyor Ağrı'sı. Göğüslerim hassasleşti başımın üzerinde ağırlık var. Vücut saıcaklığım hiç düşmüyor yükseliyor bakalım hayırlısı yinede

elıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısı

elıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısı
Tamam işte sert rahim ağzı gelmiyor yumuşacık olmuş rahimde yukarıdaydı.

Bu nasıl bisy anlayamadım kızlar siz nasıl anlıyorsunuz.M maşallah benim esnaflar çarşısı gibi parmağı soktukca birşeyler geldi elime ne boşluk var ne bisey.En sonda sol tarafta top gibi bisey çarptı parmağına ama az yukarı yapınca dosdoğru dilerlerse bisey yok gibi.Nasil anlıyorsunuz

Can'ım adet Zaman'ı rahim aşağıya iner pütürlü sert Rahim ağzı parmağına gelir.. Gelmiyorsa ya yumuşak dudak kıvamında olur o sertlik kaybolur yani o Zaman da yumurtluyorsundur yada hamilesindir. Benim bu ay mesela doktor bi çatlamamış yumurtan var bir iki güne değerlendir dedi. Şimdi kontrol ettim hiç bişey yok yumuşacık buda yumurtladığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bugün yarın adet olmam lazım bakalım

merhaba bende denedım sımdı adetım her an olabılır yatar pozısyonda yaptım ama elımde kahverengı leke geldı akıntı ıle bırlıkte ıcerısı yumusak hamıle olabılır mıyım hamıle ısem bu leke nedır

Bende yaptım adet oldum kahverengi lekeden sonra Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…