Hayıt tohumu kullandim ve kullaniyorum cnm. Sol yumurtaligimdaki agri hic gecmedi diye suphe duymuştum bide ilk hamileligmdeki kasılmalardan. Bugun sabah 7 gibi uyandim vcye gectim testi unuttm sonra bir şise suyu icip uyudum. 1 gibi uyandm testi yaptm kocaman bir negatif cikti..
Bikac suphem daha vardi ben normalde mantar hic olmam sadece antibiotik kullaniminda bu ay mantar oldum ve cok sasirdim.
Ilk hamileligimde cok iyi hatirliyorum yanaklarim hep kipkirmizi ve ayaklarim ve ben cok usuyor ve kirik hasta olacak gibi oluyordm. Bu ay yine oyle yani hamileligin uzerinden 2 sene gecmis olmasna ragmen hatirliyrum...
Negatifi gordum hic uzulmedm vaardir allahn bi bildigi dedim.
Hayirlisi buymus demekki. ama belirti aramasakta beynimiz oyun oynuyor resmen
haklısın canım.beynimiz gerçekten bize oyun oynuyor.hamileliği kafaya o kadar çok takıyoruz ki bir süre sonra hamileyim demeye başlıyoruz.ama bence sen idrarı tekrar yapsaydın.çünkü çok fazla su içmek de sonucu negatif yapıyor.idrar ya da kan yaptırabilirsin hala hastalanmadıysan .
Bat bugun canm.
Ben gercekten kendime inanamiyorum soguk almisim oksuruyorum burnum flaan akiyo basim agriyo.
Normalde 1 senedir boyle hasta olmuyorum.
Hem mantar hem grip bende bu ay normal degil...
O kadar c vitamini aldm benim bagisikligimi ne dusurdu anlam veremiyorum... !
bu bahsettiğin rahatsızlık havalardan falan da olabilir.bir sıcak bir soğuk vücudumuzda artık şaşırdı.ama hiç belli olmaz yine de. sonuç ne oldu canım. var mı hastalık falan? ne durumdasın ?
Dun olmam gerekiyordu ama bugun oldum.
Onumuzdeki ay tekrar denicem elle testi.
Cok ilgincc bisey ama o giristeki şislik ne alaka ki reglle.
Hiçbir fikrim yok Can'ım. Elle Nasıl anlaşılır onu da bilmiyorum. Ben ilaç kullandığım 3 aylık dönemde mecburen bakıyordum ve ilaçların yanıltıcı etkisi olduğunu bu ay anladım. İşaçlar o bölgeyi gerçekten yumuşacık yapıyo balon gibi. Normalde öyle değilmiş.
Evet bende fitil kullaniyodm mantar icin 8 gun kulandim son iki gun oldu
Evet kızlar ben 7 tane hamilelik geçirdim elle test doğru adetinize 1 hafta kala elle test edince eyerki elinize sertlik et parçası gibi herkes farklı hissedebilir gelirse hamile değilsiniz ama gelmezse hamilesiniz inşallah
elıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısıBende denedim adetime 1 hafta var yumuşacık ayrıca doğru adetime normal Zaman'da bir hafta kala sert pütürlü bişey değer.. Bilirim ki adet olucam. Kasıklarım çok ağrıyor özelliklide sol kaşığım bacağıma vuruyor Ağrı'sı. Göğüslerim hassasleşti başımın üzerinde ağırlık var. Vücut saıcaklığım hiç düşmüyor yükseliyor bakalım hayırlısı yinede
Tamam işte sert rahim ağzı gelmiyor yumuşacık olmuş rahimde yukarıdaydı.elıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısı
Sonucu paylaş Can'ımelıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısı
hamılelık canım :) pazartesi doktora Gıdıcez ınsallahSonucu paylaş Can'ım
Çok sevindim benimkide öyle valla hayırlısı olsunhamılelık canım :) pazartesi doktora Gıdıcez ınsallah
ayyyy canımmm Masallah :) gebelik Testı mı yaptın sende yoksa kan mı verdınÇok sevindim benimkide öyle valla hayırlısı olsun
Can'ım adet Zaman'ı rahim aşağıya iner pütürlü sert Rahim ağzı parmağına gelir.. Gelmiyorsa ya yumuşak dudak kıvamında olur o sertlik kaybolur yani o Zaman da yumurtluyorsundur yada hamilesindir. Benim bu ay mesela doktor bi çatlamamış yumurtan var bir iki güne değerlendir dedi. Şimdi kontrol ettim hiç bişey yok yumuşacık buda yumurtladığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bugün yarın adet olmam lazım bakalımBu nasıl bisy anlayamadım kızlar siz nasıl anlıyorsunuz.M maşallah benim esnaflar çarşısı gibi parmağı soktukca birşeyler geldi elime ne boşluk var ne bisey.En sonda sol tarafta top gibi bisey çarptı parmağına ama az yukarı yapınca dosdoğru dilerlerse bisey yok gibi.Nasil anlıyorsunuz
Bende yaptım adet oldum kahverengi lekeden sonra Can'ımmerhaba bende denedım sımdı adetım her an olabılır yatar pozısyonda yaptım ama elımde kahverengı leke geldı akıntı ıle bırlıkte ıcerısı yumusak hamıle olabılır mıyım hamıle ısem bu leke nedır