Cnm ben de senle ayni durumdayim bugunle beraber 45.gundeyim adet olmadim daha testler negatif arkadasim da 56.gunde hamile olduğunu ogrendi ins bize de nasip olurBirini 4 birini 6 gun gecmisken yaptim iki gun oncede kan verdim hepside negatif doktor adet olmazsan 10 gun sonra gene test yapalim dedi cikmayabiliyo bazen dedi dunden beride hafif adet olucakmisim gibi agrilarim var bekliyorum simdi
Bende 40. Gun canim kan tahlili yaptirdinmi ? Arkadasinin kandadami cikmiyodu? Benimim kanda negatif ciktigi icin pek umudum yok aslinda ama hayatimda ilk defa bu kadar gecikiyorumCnm ben de senle ayni durumdayim bugunle beraber 45.gundeyim adet olmadim daha testler negatif arkadasim da 56.gunde hamile olduğunu ogrendi ins bize de nasip olur
Evt kanda cikmadi sonra adet sokucuye basladi bu kez olmayinca tekrar kan verdi ve 12binlerde cikti degeri ben de hayitin hapini kullaniyordum ilk iki ay duzenli oldum bu ay nedense grlmedi ben de 39.gunde test yaptim cikmadi kan ve idrar bugun 45.gun hala idrarda bisey yok kana da gitmedim dahaBende 40. Gun canim kan tahlili yaptirdinmi ? Arkadasinin kandadami cikmiyodu? Benimim kanda negatif ciktigi icin pek umudum yok aslinda ama hayatimda ilk defa bu kadar gecikiyorum
Evet 50. Gune kdr bekleyip tekrar kan yaptırcm tabi adet olmazsam belirtilerim gecen iki hafta boyu surdu sonra kesildi simdide goguslerimin uclari hassas o kdrKan yaptirdin negatif cikti genemi yaptricaksin canim orayi anlamadim bide belirtin varmi hic valla ne zormus ya hic cocuk dusunmezken bir anda kendimi degisik duygular icinde buldum
Hakkimizda hayirlisi olur ins haberleselimBenimde oyle canim ya 3 gundur falan goguslerimde hassasiyet var ara ara adet olucak gibi kadiklarim hafif agriyo geciyo geceleri karnim cok sisiyo gaz oluyo baska bisey yok bende senin gibi bekliyorum gelmezse tekrar kan aldiricam
Aynen canim bi gelisme olursa yaz mutlaka ben burdayimHakkimizda hayirlisi olur ins haberleselim
Mrb testiniz gördüm yazmak istedim bu testi günümüz gecincemi yaptiniz galiba hamilesiniz hayirli olsun benimde boyle cikti testin bat 9 mayis inş.bende hamileyimdirKIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Kizlar selam bende vajinal tablet kullaniyorum reglime 3-4 gun kaldi...
Iki gun once tableti yerlestirirken parmagimi sokamadim. vajina girisinnde yumuşacik bir şislik var. Neyse bunlari okuduktan sonra bugun tableti yerlestirirken daha ileri gitmeye calistm.
Hem vajina girisinde hemde ilerlettigimde parmagima balon gibi yumusak cok az sert bisey geldi.
Ve okuduklarima gore tam da bu sekilde olanlar hamileymiş. Tabi degiskenlikte olabilir.
Yarin bende idrar testi deneyecegim.
Inssallah cikar sizede haber veririm.
Merhaba Can'ım. Test yaptın mı ? Sonuç ne çıktı ? Umarım hamilesindir ama şunu da bilmeni isterim progestan türünde bir ilaç kullanıyorsan o da yumuşak olmasına neden oluyo.