Elle, Parmakla hamilelik testi

Bide lekelenme oldu diyosun canim bebek yerlesirkende lekelenmeler olabiliyo

Canim olabilir zaten hamileligin en onemli belirtisi adet gecikmesi bende hayatimda ilk defa 10 gun gecikiyorum streslide olduum hava degisimide yasadiim ama hic bukadar gecikmedim su 10 gunde inan gezmedigim forum okumadigim konu kalmadi dedim gibi biraz daha bekleyip tekrar test yap

Birini 4 birini 6 gun gecmisken yaptim iki gun oncede kan verdim hepside negatif doktor adet olmazsan 10 gun sonra gene test yapalim dedi cikmayabiliyo bazen dedi dunden beride hafif adet olucakmisim gibi agrilarim var bekliyorum simdi
Cnm ben de senle ayni durumdayim bugunle beraber 45.gundeyim adet olmadim daha testler negatif arkadasim da 56.gunde hamile olduğunu ogrendi ins bize de nasip olur

Cnm ben de senle ayni durumdayim bugunle beraber 45.gundeyim adet olmadim daha testler negatif arkadasim da 56.gunde hamile olduğunu ogrendi ins bize de nasip olur
Bende 40. Gun canim kan tahlili yaptirdinmi ? Arkadasinin kandadami cikmiyodu? Benimim kanda negatif ciktigi icin pek umudum yok aslinda ama hayatimda ilk defa bu kadar gecikiyorum

Bende 40. Gun canim kan tahlili yaptirdinmi ? Arkadasinin kandadami cikmiyodu? Benimim kanda negatif ciktigi icin pek umudum yok aslinda ama hayatimda ilk defa bu kadar gecikiyorum
Evt kanda cikmadi sonra adet sokucuye basladi bu kez olmayinca tekrar kan verdi ve 12binlerde cikti degeri ben de hayitin hapini kullaniyordum ilk iki ay duzenli oldum bu ay nedense grlmedi ben de 39.gunde test yaptim cikmadi kan ve idrar bugun 45.gun hala idrarda bisey yok kana da gitmedim daha

Kan yaptirdin negatif cikti genemi yaptricaksin canim orayi anlamadim bide belirtin varmi hic valla ne zormus ya hic cocuk dusunmezken bir anda kendimi degisik duygular icinde buldum

Kan yaptirdin negatif cikti genemi yaptricaksin canim orayi anlamadim bide belirtin varmi hic valla ne zormus ya hic cocuk dusunmezken bir anda kendimi degisik duygular icinde buldum
Evet 50. Gune kdr bekleyip tekrar kan yaptırcm tabi adet olmazsam belirtilerim gecen iki hafta boyu surdu sonra kesildi simdide goguslerimin uclari hassas o kdr

Benimde oyle canim ya 3 gundur falan goguslerimde hassasiyet var ara ara adet olucak gibi kadiklarim hafif agriyo geciyo geceleri karnim cok sisiyo gaz oluyo baska bisey yok bende senin gibi bekliyorum gelmezse tekrar kan aldiricam

Benimde oyle canim ya 3 gundur falan goguslerimde hassasiyet var ara ara adet olucak gibi kadiklarim hafif agriyo geciyo geceleri karnim cok sisiyo gaz oluyo baska bisey yok bende senin gibi bekliyorum gelmezse tekrar kan aldiricam
Hakkimizda hayirlisi olur ins haberleselim

Kizlar bu yontemi nasil uyguluyorsunuz yani yatar pozisyonda mi

canım bende şuan bu yöntemi kullanıyorum bebiş için bakalım tutçakmı geçen ay elime ilk yarık bi şekilde gelmişti ama o günlerde ilişkide bulunmadım malesef meğer yumurtlama zamanımmış ondan 1 hafta sonra semsert olup aşağı inmeye başladı şimdi adetim biteli dört gün oluyor hala sert olduğu zaman rahim gebeliğe kapalı oluyormuş bi çok sitede okudum rahim yarık bi şekilde elinize geliyorsa rahim açık gebeliğe hazır oluyormuş yani yumurtlama gününüz sonra yumşarsa hamişsiniz sertse değilsiniz bide bu yöntemi idrarınızı yaptıktan sonra yapın idrar kesesi dolu olunca rahim yukarıda oluyor bende sevindim bi kaç kere sonra baktm gerçekten aşağıda ve adet oldum inşallah bu ay tutturabiliriz çok araştırma yaptım :) bu yöntemle bebek düşmez çünkü rahimin ağzına dokunuyorsunuz içine girmiyorsunuz istesenizde giremezsiniz hijyen dikkat edin yeter rabbim isteyen herkeze nasip etsin

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Mrb testiniz gördüm yazmak istedim bu testi günümüz gecincemi yaptiniz galiba hamilesiniz hayirli olsun benimde boyle cikti testin bat 9 mayis inş.bende hamileyimdir

merhaba kızlar.bende aranıza yeni katıldım.ben bu testi önceden özellikle yapmamıştım.3 aydır vajinadan progestan kullanıyordum ve her seferinde elime yumuşacık yuvarlak birşey değiyordu.bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ancak doktorum bu sefer progestan vermedi.ve dün benim aklıma yine bu test geldi.yaptığımda ise ilk kez elime sert yuvarlak bişey geldi.bu da yine gebelik yok demek oluyor sanırım ( aşılamam 27 nisan da oldu. aslında yarın 14. günüm ve idrar testi mi yapsam adetimi mi beklesem bilmiyorum.bu testi yaptıktan sonra ne de olsa yok demeye başladım. geçen ay 13 nisan da adet olmuştum.bu ay ne olacak bakalım ?

Ben de bu yöntemi deneyenlerdenim. Adet olmadan 4-5 gün önce rahim ağzı hep sert ve ince bir dudak gibi olurdu, vajinal akıntım kesilirdi. O yüzden ne zaman adet olacağımı bilirdim, hiç sapmazdı. Adetten bir gün önce de rahim ağzı aşağı iner, yumuşar ve açılırdı. Hamile olduğumu öğrendiğim bu ay, akıntım hiç kesilmedi. Rahim ağzı da öğrenmeden 5-6 gün önce yumuşak ve dokunulmayacak bir noktada olmanın aksine tıpkı kiraz gibi yuvarlak ve sertti. Benim ilk şüphe etmeme neden olan da bu oldu zaten ki yanıltmadı da hamileydim. Şimdi şimdi yumuşuyor daha ama yine aşağıda ve kapalı. Serviks tıkacı oluşana kadar da böyle kalırmış zaten. Yanisi yumuşak ve ele gelmeyen bir rahim ağzı bekleyene kadar, gebeliginizi defalarca öğrenmiş olursunuz zaten.

Bu rahim ağzının açık kapalı olmasını Nasıl anlıyorsunuz ? Yani belli oluyor mu ki ? Birde siz sert olsa bile hamilelik ihtimali vardır mı demek istiyorsunuz ? Dediğim gibi progestan kullanırken hep yumuşak yuvarlak gelirdi elime bu ay ise küçük yuvarlak sert ve sıkı. Ama şöyle bir durum var progestan kullanırken ilacı koyarken çok zorlanırdım. Ama bu ay çok rahat bakabildim hatta afedersiniz eşimle münasebetimizde bile önceki aylarda hala Can'ım ilk başta acırken aşılama yaptırdığımız günden beri çok rahat oluyo. Acı falan kalmadı. Bu konuda bir fikriniz var mı ?

Kizlar selam bende vajinal tablet kullaniyorum reglime 3-4 gun kaldi...
Iki gun once tableti yerlestirirken parmagimi sokamadim. vajina girisinnde yumuşacik bir şislik var. Neyse bunlari okuduktan sonra bugun tableti yerlestirirken daha ileri gitmeye calistm.

Hem vajina girisinde hemde ilerlettigimde parmagima balon gibi yumusak cok az sert bisey geldi.
Ve okuduklarima gore tam da bu sekilde olanlar hamileymiş. Tabi degiskenlikte olabilir.
Yarin bende idrar testi deneyecegim.
Inssallah cikar sizede haber veririm.

Merhaba Can'ım. Test yaptın mı ? Sonuç ne çıktı ? Umarım hamilesindir ama şunu da bilmeni isterim progestan türünde bir ilaç kullanıyorsan o da yumuşak olmasına neden oluyo.

Merhaba Can'ım. Test yaptın mı ? Sonuç ne çıktı ? Umarım hamilesindir ama şunu da bilmeni isterim progestan türünde bir ilaç kullanıyorsan o da yumuşak olmasına neden oluyo.

Hayıt tohumu kullandim ve kullaniyorum cnm. Sol yumurtaligimdaki agri hic gecmedi diye suphe duymuştum bide ilk hamileligmdeki kasılmalardan. Bugun sabah 7 gibi uyandim vcye gectim testi unuttm sonra bir şise suyu icip uyudum. 1 gibi uyandm testi yaptm kocaman bir negatif cikti..

Bikac suphem daha vardi ben normalde mantar hic olmam sadece antibiotik kullaniminda bu ay mantar oldum ve cok sasirdim.

Ilk hamileligimde cok iyi hatirliyorum yanaklarim hep kipkirmizi ve ayaklarim ve ben cok usuyor ve kirik hasta olacak gibi oluyordm. Bu ay yine oyle yani hamileligin uzerinden 2 sene gecmis olmasna ragmen hatirliyrum...
Negatifi gordum hic uzulmedm vaardir allahn bi bildigi dedim.
Hayirlisi buymus demekki. ama belirti aramasakta beynimiz oyun oynuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…