Elle, Parmakla hamilelik testi

benim adete birgün var hemen deniyeyim ozaman

kızlar ben denedim ama parmağımın yarısında yumuşak vıcık vıcık bişey geldi parmağın ucuna nedemek şimdi bu?

Kızlaar maleseff ben beceremedim heralde bat'ımdan 5 gün önce elle test yaptığım akşam kırmızı kartı gördümm

bende yaptım ama sert bişey geldi malesef adet olucam sanırım :18::18::18:

kızlar ben denedim ama parmağımın yarısında yumuşak vıcık vıcık bişey geldi parmağın ucuna nedemek şimdi bu?

Kızlaar maleseff ben beceremedim heralde bat'ımdan 5 gün önce elle test yaptığım akşam kırmızı kartı gördümm

canım bende bu sabah yaptım aynı vıcık vıcık yumuşak bişey geldi önceki denediklerim gibi değildi
şimdi hastalanıyorum önce kahverengimsi geldi şimsi az az kırmızılar geliyo
bikaç saat önce test yaptırdık 0,43 çıktı
ama benim 11 inde temiz şeffaf akıntılarım geldi kasıklarım batıyo rüyalar görüyorum anlamadım gitti

canım sen benim yaşadığım belirtileri bir bilsen mide bulantısı,kasıkta damar atması,bel ağrısı,hayatımda ilk defa gece kalkıp yemek yedim iştahım o derece açılmıştı sürekli uyuma isteği ama yinede kırmızı kart

pskolojik demekki canım benimde geçen ay öyle olmuştu fazla kaptırmamak gerekiyo ama ne mümkün

Mrb canim gec gordum yazini adetin geldimi bu ara da bende mi sorun var anlamadim benim rahim agizim yumusak olunca adet oluyorum baskalarida hamile oluyo anlamadim gitti bide ben adetimden ucgun once yumusamaya basliyo iyle coook yumusacik degil ama sertlikten daha yumusak ha bide benim yumurtlama gunumde yumusacik oluyo oyle iste

bugün yaptım ilk defa sizden duymuştum. adetim 3 gün geçti. denedim,daha ilk girişe yakın 1-2cm sonra bi sertlik geldi ve canım çok yandı hemen çektim. iğrenç.yapmam bidaha doğruysa da yanlışsa da çok garip oldum

walla bu konuya cevap yazmşm nerdeyse bır yıl olacak ve ben şole solım bende o sıralarda hamıleymşm meger benım dr um 9 ay boyunca hıc alttan muayene etmedı takıı dogum yapacagım gun sunı sancı verıldıkten snra catı muayenesı yaptı ve acılmalara bakmak ıcın saat başı altttan gelıp muayne etti şuan da da 50 gunluk bır kızım war allahım her ısteyene saglkla nasıp etsn inş...

İlk aylarda hamileliğini farketmediysen ve sorunlu bir hamileliğin yoksa gerek duymamıştır dr...Ben 3 haftalıktan itibaren biliyordum hamile olduğumu ve çoğunlukla alttan muayane oldum...Tedaviyle hamileliklerde de hep alttan muayene yapılır mesela..Zaten rahim ağzı da dikilmişti benim......
Amin..Sağlıkla büyütmek nasib etsin Allah..Taze anne :) En güzel zamanların şimdi..Büyüdükçe zorlaşıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…