- 12 Temmuz 2012
- 849
- 0
ilk önce kendinde tuhaflık olduğunu düşünen arkadaşım korkma bişeyin yok parmağına deyen et parçası dediğin şey serviks :) o tüm kadınlarda var bu yöntemle gebelik şu şekilde anlaşılır sırt üstü yatarak yaparsanız daha iyi olur serviks den sonra gelen yer rahim ağzı orası yumuşak hatta cıvıksa tebrikler anne olacaksınız yanlız bu regl gününe 1 gün kala yapılıyor hatta hamileyseniz parmağınızı ittiğiniz zaman serviks artık gerilemiş hatta sizi rahatsız edecek kadar parmağınıza deymez ve eğer yine hamileyseniz vajen inanılmaz ıslak oluyor akıntı :)
kızlar ben denedim ama parmağımın yarısında yumuşak vıcık vıcık bişey geldi parmağın ucuna nedemek şimdi bu?
canim ya hic gulecegim yoktu .. vicik vicik yazisina cok guldum
canim ya hic gulecegim yoktu .. vicik vicik yazisina cok guldum
canim tekrar dene belitileri tekrar yaz... sert bi sey geliomu belkide bebegin gelioama gülmeeeeeee yaaa nolurr nedemek şimdii buuu
kızlar ben denedim ama parmağımın yarısında yumuşak vıcık vıcık bişey geldi parmağın ucuna nedemek şimdi bu?
Kızlaar maleseff ben beceremedim heralde bat'ımdan 5 gün önce elle test yaptığım akşam kırmızı kartı gördümm
canım bende bu sabah yaptım aynı vıcık vıcık yumuşak bişey geldi önceki denediklerim gibi değildi
şimdi hastalanıyorum önce kahverengimsi geldi şimsi az az kırmızılar geliyo
bikaç saat önce test yaptırdık 0,43 çıktı
Ama benim 11 inde temiz şeffaf akıntılarım geldi kasıklarım batıyo rüyalar görüyorum anlamadım gitti
canım sen benim yaşadığım belirtileri bir bilsen mide bulantısı,kasıkta damar atması,bel ağrısı,hayatımda ilk defa gece kalkıp yemek yedim iştahım o derece açılmıştı sürekli uyuma isteği ama yinede kırmızı kart
pskolojik demekki canım benimde geçen ay öyle olmuştu fazla kaptırmamak gerekiyo ama ne mümkün
canım sonuç şu, ben hala adet olmadım, en son 5 kasımda olmuştum 2 ay oldu olmadım hala, doktora gittim ilaç verdi adet olabilmem için, şimdi progestan içtim 5 gün adetimi bekliyorum, yani o elle testte neden sonsuz bir boşluk varmış gibi oldu bana anlamıyorum, ya da ben mi yanlış yorumladım bilemiyorum, sonuçta bilgili değilim bu konuda :)
siz bana bakmayın tabii benim aşırı düzensiz bir halim var bu adet konusunda. Ama düzenli adet olan arkadaşlarda yöntemin doğruluğunu test edebilirler, sonuçta bu eski ebelerin hamilelik testi yöntemi.
benimde yumuşacık ve yarın adet günüm
SeA cım yanlışın var ..Tam tersine dr.lar ilk aylarda alttan muayene ediyorlar ama..Yani vajinal ultrasonla bakıyorlar keseye ve bebeğin kalp atışlarına...Hamilelik haftası ilerledikçe karından bakıyorlar ultrasonla....
walla bu konuya cevap yazmşm nerdeyse bır yıl olacak ve ben şole solım bende o sıralarda hamıleymşm meger benım dr um 9 ay boyunca hıc alttan muayene etmedı takıı dogum yapacagım gun sunı sancı verıldıkten snra catı muayenesı yaptı ve acılmalara bakmak ıcın saat başı altttan gelıp muayne etti şuan da da 50 gunluk bır kızım war allahım her ısteyene saglkla nasıp etsn inş...