- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
evet canım ne yazıkki 17sinde oldum
Snin adina uzuldum canim nasip degil bu ay.demekki ben yanilmamisim yumusak olunca adet olunuyo cunku benimde oyledir yumusayinca adet olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ne yazıkki 17sinde oldum
Snin adina uzuldum canim nasip degil bu ay.demekki ben yanilmamisim yumusak olunca adet olunuyo cunku benimde oyledir yumusayinca adet olurum
bencede canım
Canim evlilik tarihimiz cok yakin nezamandir bebek istiyorsun
Evlendigim gunden beri e senin daha yeniymis o yuzden uzme kendini5 aydır canım sen?
Evlendigim gunden beri e senin daha yeniymis o yuzden uzme kendini
öyle de canım insan istedi mi gözü hiç bişeyi görmüyo hele de seninle evlenenlerin hamile kaldığını görünce dahada üzülüyosun
Iste o cok kotu bisey valla bende uzulme diyorum ama icim gidiyo hamile arkadadlarimi falan gorunce
BUGUN ıtıbarıyle 6 gunum gecmıs bulunmakta. Elle muayeneyı her ay yapıyorum kendım yumurtlamamı takıp edıyorum bu sayede
şu saat itibariyle hala rahım aşagıda degıl :) ve yumusacık rahmımın ıcın
sabah test yaptım silik çıktı fakat hemen umutlanmadım cunku gecen aylarda bı kere sılık cızgı magduru oldum neyazıkkı hemen kaptrmıyorum kendımı
sarı beyaz akıntım devame dıyorum ve rahmım pamuk gıbı yumusacık :) eger pozıtıfsem bu muayeneyı dogrulayacagım
canım sabah hiç idrarını yapmadan bak eline hiç rahim agızı degmeyece bu ay benimde öyle oldu ve allahıma şükürler olsun hamileyim inşallah sende hamile cıkarsın bitanem
arkadaşlar bende anlayamadım bu olayı benim normalde adete yakınken vajinal giriş çok rahat olur yani gevşek nasıl anlatılır onuda bilmiyorum :) bu gün muhtemel adet günümdü ve olmadım umarımda olmam ama bu ay vajina inanılmaz derecede sıkı yani parmağımı zor sokabiliyorum ve daha parmak girer girmez sert ve tırtıklı bi doku çarpıyo ama çok dar bi halde beni şaşırtanda bu zaten çok gevşek olması gerekiyodu adetime yakınken neyse yarın ilk idrarla test yapıcam umarım hamileyimdir dua edelim birbirimizee
baktım dün değmiyordu bugun biraz değiyor
birde rahmim top gibi hissediyorum ağzını daha adet olmadım 8 gün oldu
gecikmeli geliyor zaten benimki ama
rahim içim yumuşacık bu arada yumurtlama dönemindeki gibi beyaz sarı kıvamlıakıntım devam edıyor
Cnmmm :) ınsallah ya bakalım test yapmaya korkar oldum
sankı adet olacakmısım gıbı ama oyle hıssedıyorum
canım git hemen test yap benim 1 gün gecti yaptım ve idrarım zar zor gelmişti ama hemen ikinci çizgi çıktı bak gör hamilesin sen git hemen test yap banada haber ver mutlaka eger 8 gün gectiyse biz aynıyız seninle hadi koşş hemenn