kızlar bunu denemekten bişey olmaz tabi elinizi iyice yıkayın.benimde kardeşim öyle anladı sonra sağlık ocağına gitti ve hamile.annemde öyle anlarmış.normalde rahim ağzı biraz serttir.hamile ounca yumuşacık oluyor ve balon gibi şiş oluyor.rahmin ağız kısmı elinize gelir normalde ama hamileysen arkaya doğru dönüyor.yani anlıycanız elinizi sokunca balon gibi bir şişlik varsa hamilesiniz demektir
nasıl moral oldun anlatamam. herkes ya boşluk diyo yada sert. bende ise yumuşacık ve balon gibi. tamda buydu aradığım cevap. teşekkürler:)))
canım orta parmağımı sonuna kadar girdiğinde ucuna bi sert bişe gelio öle hemen bişeler gelmio ama sence nedir bu inş. görürsün mesajıcanım hemen parmağını sokar sokmaz değiyorsa ve ittiremiyorsan gebelik yok ama parmağın ortalarına doğru değiyor yada hiç değmiyorsa birşey gebesindir.
Orta parmağım sonuna kadar girdiğinde ucuna değiyo ama işaret parmağım sonuna kadar girdiğinde değmiyo canım yaa... Bi de o top gibi şey sağ tarafta onu biraz daha yana çekince daha da ileri gidiyo :) nası beceriyosam
Sonuç nedir acaba çok merak ettim de
canım orta parmağımı sonuna kadar girdiğinde ucuna bi sert bişe gelio öle hemen bişeler gelmio ama sence nedir bu inş. görürsün mesajı
ay cnm güldürdün beni yaa yapma öle eğer bişe varsa zarar verirsin
canım ben ara ara denedim bu yöntemi gecen ay parmağımı sonuna kadar sokunca bile çok zor değiyordu parmağım rahmime dedim herhalde oldu ama ben adet oldum bu ay ise deneme yapmadım ve hamileyim sanırım vajinal yapıyla alakalı herkese göre değişiyor.
pptya87 hamileyim sanırım derken testmi yaptın ?
aaaaaaaaaaaaa cemremmmmmmmmmm
napıyon kız sennnn
seninle bu konuda karşılaşcağım hiç aklıma gelmezdi
eminim sen de benim için aynısını düşünüyosun
aynen tatlım zaten bende tesadüf buldum burayı
yaaa biz hamile kaldıkta bide kendi kendimize test etmesi kaldı dimi
biz bulalımda testti düşünürüzzzzzzzzzz
yatarak denememistim ..bide oyle deneyim... daha bir hafta var adetime burdakilerde bir hafta oncesinde belli olur yazmislar ama bizimkisi bi umut isteilk önce kendinde tuhaflık olduğunu düşünen arkadaşım korkma bişeyin yok parmağına deyen et parçası dediğin şey serviks :) o tüm kadınlarda var bu yöntemle gebelik şu şekilde anlaşılır sırt üstü yatarak yaparsanız daha iyi olur serviks den sonra gelen yer rahim ağzı orası yumuşak hatta cıvıksa tebrikler anne olacaksınız yanlız bu regl gününe 1 gün kala yapılıyor hatta hamileyseniz parmağınızı ittiğiniz zaman serviks artık gerilemiş hatta sizi rahatsız edecek kadar parmağınıza deymez ve eğer yine hamileyseniz vajen inanılmaz ıslak oluyor akıntı :)
yatarak denememistim ..bide oyle deneyim... daha bir hafta var adetime burdakilerde bir hafta oncesinde belli olur yazmislar ama bizimkisi bi umut iste