Elle, Parmakla hamilelik testi

öyle de canım insan istedi mi gözü hiç bişeyi görmüyo hele de seninle evlenenlerin hamile kaldığını görünce dahada üzülüyosun

Iste o cok kotu bisey valla bende uzulme diyorum ama icim gidiyo hamile arkadadlarimi falan gorunce

Limon testi yaptım ona görehamileyim el ile test yaptım ona göre de kesinlikle hamile değilim..kesin sonucu akşam yazarım artık eczaneden testaldığımda...

ilk kez duydum, bende diyordum muhteşem yüzyılda ebe kadını çağırıyorlar
elini alttan sokuyor birşeyler yapıyor nasıl anlıyor falan diye şaşırıyordum

Benim ilk çocuğum normal doğum olduğu için rahim sarkmam oldu hatta buyüzden tuvalet sorunu yaşıyorum...elle yapılan testi yaptım olduğu gibi vaj..nam kapalı sayılır.. Hamile değilim dedim.. Limon testini de yaptım onda da hamile gözüküyordum..eczaneden aldığım gebelik testini uyguladım..ve hamileyimm.. Bu durumda limon testi doğru çıktı...

Slm kizlar bu elle tesgti coook uzun zamandir yapiyorum ve adet gunlerimdede yumasak oluyodu sonra dort gundurde yumusakti ve bu sabah bahtimki rahim agzim yokk. Ve kizlar eger hamileyseniz yumusak sert olmadina degil yukardami degilmi ona bakin ve tuvallet ihtiyaciniz varken yapmayin testti cunku cok etkiliyo.neyse kizlar ben bugun iki test yaptim ikiside pozitif

Kızıma hamıle ıken ben anlamadım sut annem demısdı nefesını tut elını yumurtalıklarının ustune ortaya koy bekle demsdı eger bır tane atan bısey varsa tek ıkı tane kalp atan varsa ıkıtane bebek vardır ogun denedım varmıs sımdık 3 AYLIK hamıleyım bunuda doktora gıtmeden reglm gecmısdı yatarken aklıma gelmsdı denedım elıem pıt pıt bısey attıgını gordum ustelık esımede donup ben hamıleyım dedım dalga gecme doktormusun dedı doktora gıttım pozıtıf cıkdı suan 3 aylık olduk

BUGUN ıtıbarıyle 6 gunum gecmıs bulunmakta. Elle muayeneyı her ay yapıyorum kendım yumurtlamamı takıp edıyorum bu sayede
şu saat itibariyle hala rahım aşagıda degıl :) ve yumusacık rahmımın ıcın
sabah test yaptım silik çıktı fakat hemen umutlanmadım cunku gecen aylarda bı kere sılık cızgı magduru oldum neyazıkkı hemen kaptrmıyorum kendımı
sarı beyaz akıntım devame dıyorum ve rahmım pamuk gıbı yumusacık :) eger pozıtıfsem bu muayeneyı dogrulayacagım

canım sabah hiç idrarını yapmadan bak eline hiç rahim agızı degmeyece bu ay benimde öyle oldu ve allahıma şükürler olsun hamileyim inşallah sende hamile cıkarsın bitanem

arkadaşlar bende anlayamadım bu olayı benim normalde adete yakınken vajinal giriş çok rahat olur yani gevşek nasıl anlatılır onuda bilmiyorum :) bu gün muhtemel adet günümdü ve olmadım umarımda olmam ama bu ay vajina inanılmaz derecede sıkı yani parmağımı zor sokabiliyorum ve daha parmak girer girmez sert ve tırtıklı bi doku çarpıyo ama çok dar bi halde beni şaşırtanda bu zaten çok gevşek olması gerekiyodu adetime yakınken neyse yarın ilk idrarla test yapıcam umarım hamileyimdir dua edelim birbirimizee

canım sabah hiç idrarını yapmadan bak eline hiç rahim agızı degmeyece bu ay benimde öyle oldu ve allahıma şükürler olsun hamileyim inşallah sende hamile cıkarsın bitanem

baktım dün değmiyordu bugun biraz değiyor
birde rahmim top gibi hissediyorum ağzını daha adet olmadım 8 gün oldu
gecikmeli geliyor zaten benimki ama
rahim içim yumuşacık bu arada yumurtlama dönemindeki gibi beyaz sarı kıvamlıakıntım devam edıyor
Cnmmm :) ınsallah ya bakalım test yapmaya korkar oldum
sankı adet olacakmısım gıbı ama oyle hıssedıyorum

muhtemelen regl olacaksın cnm
adet olmaya yakın vajına ıcı puturlu sert ve kuru oluyor tabı bu genel olarak
senın nasıl orasını bılemıcem ama ıns hamılesındır :)

canım git hemen test yap benim 1 gün gecti yaptım ve idrarım zar zor gelmişti ama hemen ikinci çizgi çıktı bak gör hamilesin sen git hemen test yap banada haber ver mutlaka eger 8 gün gectiyse biz aynıyız seninle hadi koşş hemenn

kan yaptırmadım aam ıdrar yaptım cıkmadı bu seferde adet belırtım yok hala sadece gogslerım ve ucları kocaman oldu muhtemelen adet olcam
bazen boyle gecıkıyor cunkuı
o yuzden hıc yaptrmadım kan tahlılı korktum cnmya ne yapayım yaptrmakta ıstemıyorum adet olcam hıssedıorum
rahmm aşagı ındı galıba bugunde bı bakıyorum yukarda sabah ılk kalkınca sonra aşagı ınıyo ama yumusak ıcı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…