kan yaptırmadım aam ıdrar yaptım cıkmadı bu seferdeadet belırtım yok hala sadece gogslerım ve ucları kocaman oldu muhtemelen adet olcam
bazen boyle gecıkıyor cunkuı
o yuzden hıc yaptrmadım kan tahlılı korktum cnmya ne yapayımyaptrmakta ıstemıyorum adet olcam hıssedıorum
rahmm aşagı ındı galıba bugunde bı bakıyorum yukarda sabah ılk kalkınca sonra aşagı ınıyoama yumusak ıcı hala
bak güzelim benim rahmim adet zamanıda yumuşuyodu neyse ama tek fark sabah idrarımı falan yapmadan baktıgımda rahim agzım elime hiç degmiyordu ama gün arasında tuvalete gittigimde falan baya aşagı iniyodu ve ben bide adet sancısı cektim bazende arada bi oluyo.ha idrar testinin nagatif cıkmasına pek inanma çünkü bazı insanların idrarına gec gecebiliyomuş o yüzden bi kaç gün daha bekle sonra kan ver derim
benimde sabah il idrarımda hem ayakta hemde comelerek hıc elıme glemıyor bırde rahım agzım sankı dudak gıbı şişmiş
ya ınsallah oyledır cnm benım ya ne dıyım bayada gectı gunum davul gıbı oldum
yanı hamıle bıle dıılsem adetım gelsınde rahatlıyım
Adetime 5 gün var ilk defa duydum bu yöntemi hemen denedim tabiki ama sert birşeye değdi parmağım moralim bozuldu açıkcası.
canım üzülme ya biraz daha bekle ya idrar ya da kan testti yap mutlaka inşallah muradına kavuşursun kuzum benim
ya cnm uzuldumama sımdı yıne cok ıdrarımı tuttum yaptım ce sonuc yumusacık ve yukarda hıc elım degmıyo ama hala test negatıf
yani ben tam olarak anlayamadım şimdi. parmağım balon gibi bişey hissettii. ama parmağımı soksam daha gidecekti.
sert olduğu zaman parmak gitmio mu kalıo mu orda.
canım üzülme ya biraz daha bekle ya idrar ya da kan testti yap mutlaka inşallah muradına kavuşursun kuzum benim
canım du bakalım hemen ümitsizlige kapılma daha erken biraz daha bekle bi kaçgün gecsin tekrar bak
nikiyDaha regl olmadım ben hala yumusak ve yukarda idrar testıde yapmıyorum
yanlız gogus uclarım buyudu ve sızlıyor karnım rada bır batma oluyor suanda mesela
gecen gun bıraz acık solucemde eşimle beraber olduktan sonra cok az 1 damla kadar kahverengı leke geldı benden
korkuyorum ve bıdahada bısey gelmedı ıdrar testı hala negatıf sanırım yapmayada korkyuroum kana da gıtmek ıcımden gelmıyor hala
canım git bi ya varsada yoksada neyin oldugunu ögrenmiş olursun.
haklısın cnm beklıcem bakalım am ahamıle gıbıyım .sureklı acıkıyorum
ve gogus uclarım kocaman oldu fecı bır degısık acıma var
test yapayım yarın ılk ıdrarımlada eger cıkmazsa kana gıdıcem
canım aynen benimde gögüslerim deli gibi acıyo ve zaten regli olmuş olsan çoktan olman lazım cünkü rahimin yumuşak olduktan 3 4 gün sonra regli olunuyo ama hamilelikte o uzun sürüyo benim rahim agzım sertleşmeye başladı bugün kesemizi gördük allahın izniyle 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacaz inşallahh
hala rahımın yukardamı pekı??
cnm benm kı hala yukarda korkuyorum test yapmayanegatf cıkcak bılıyorum arda bı boyle gecıkıyrdu bekaerken ama evlenınce duzene gırmıstı
benım rahim hala yukarda çok şükür birde ateşim 36,5 37 arasında
ates takıbıde yapıyordum ben
ya ben bole gogus agrısı cekmedım hayatımda ya
gelsın ya adetım yada 9 ay hıc gelmesıninşllah rabbım hayırlısıyla guzel dogumu nasıp eder cnm
kıs ben catladım burda sen nsıl catlamıyon bak bugun bi test yapma senin sacını başını yolarımm
Vallahi cnm annmde çatladı ben hala çok sakin bekliyorum :))) dun gece test yaptim pozitifti sabah yaptim ilk idrarla negatif :))) adet olcam ama hala rahim yukarda emin olmadan kana gitmicemcunki gecen 2 ay oncede boyle oldu kan negatifti ama reglm bukadar geçmedi regl gunumw gelmeden yaptrmistim o yüzden umutlarim kırıldı (((
ee canım bi kere görmüşsün pozitifi git kuzum bi baktır kanada yaw
ama kim bilir kac saat sonra cıktı o pozıtıfı gecersız sayıyorum benısın sakası
yarın ısteyım ama ıs cıkısı hastanede hemen yaptrabılırsem yaptıracagım
kıs yaptır yaptır ben pozitif gibi düşünüyorum ve pozitifsede müjdemi isterimmmm
canımm benımm tabı hemen mujde verıcem sana ama pek sanmıyorum umutlanmıyorum yanı
kuzucum
canım kaptırma kendini ama umudunuda söndürme