Elle, Parmakla hamilelik testi

Bende denedim parmagım hiç bir şeye çarpmadı ve adetime 6 gün var.İmnşallah hamişimdir ve eşime güzel bir dogum günü hediyesi olurr

Bende denedim parmagım hiç bir şeye çarpmadı ve adetime 6 gün var.İmnşallah hamişimdir ve eşime güzel bir dogum günü hediyesi olurr

canm eylül başında yazmışsın bu mesajı, şu an hamile misin acaba? ve bu mesajı görecek misin :)

arkadaşlar evliyim ama korkuyorum bunu yapmaktan, adetime 5 gün var ve ben meraktan çatlıyorum :26:

inanan var inanmayan var ama ben burda bunu okuduktan snra 2 ay denedim hep sert bişi geldi bu ay denedm yumusacık bısey geldı ama kendımı umutlandrmak ıstemedm snra adetm gecnce test yaptrdım ve hamileym

canım bu rahimagzı yumusaklıgını tam olarak anlatırmısın ? ben yatarken yapıorum ortalıyorum boşluk oluyor ,rahim agzım yan tarafta kalıyor.elimi yan tarafa getirince anca ulaşıyorum rahim agzına sert değil ama yumusakta değil ,rahim agzının biraz ileriparmagımı ilerlettiğimde de boşluk oluo anlamıs değilim tatlım.sen bana anlatırmısın rica etsem

canım bu rahimagzı yumusaklıgını tam olarak anlatırmısın ? ben yatarken yapıorum ortalıyorum boşluk oluyor ,rahim agzım yan tarafta kalıyor.elimi yan tarafa getirince anca ulaşıyorum rahim agzına sert değil ama yumusakta değil ,rahim agzının biraz ileriparmagımı ilerlettiğimde de boşluk oluo anlamıs değilim tatlım.sen bana anlatırmısın rica etsem

canım sorunu tam anlamadım, ama konuyla ilgili bildiklerimi aktarayım hemen. Ben iki aydır deniyorum bu yöntemi. Sakıncalı bir yöntem değil öncelikle eller temiz tırnaklar kısaysa, penis giriyor oraya parmakla mı zarar göreceğiz, değil mi ama

1) Ben fertilityfriend de okudum, cervix'in gün içinde kıvamı değiştirebiliyormuş, o yüzden ya hep sabahları ya da hep akşamları kontrol et. aynı ateş takibi ve ovulasyon testi gibi günün belli saatlinde yapacaksın ki karşılaştırabilesin.
2) Yatarken kontrol ediyorsan hep yatarak konrol et, yada hep çömelerek kontrol et, yani bir gün yatarak bir gün çömelerek değil.

ben kendimde yaptım adete 2 gün kala, gerçekten çok sertti, direk rahimi hissettim etli etli bir şeyler geldi parmağıma. Şimdi ovul. dönemindeyim o sertlik yok, inş hamile kalırsam da yumuşacık olacak

eskiden kan testi diye birşey olsaydı emin olun ki eskiler bu yönteme başvurmazdı. 10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. bu ay diğer aylardan farklı olarak yaklaşık gündür belim kopacak gibi. öğretmenim ve ayakta zor duruyorum. ve karnımda ağrı yok ama heran adet olacakmışım gibi bir his var. vajinamda ise ıslaklık hissi var. kasığımda ise herzaman değil ama ara ara batmalar var.göğsüm şiş ve dokununca acıyor. adetime ise 6 gün var. bu ayda hamile değilsem artık zamanın bana sürpriz yapmasını bekleyeceğim. ama birtaraftanda hamile olduğum hissinden sıyrılamıyorum bu ay. biliyorum ki Allah bizim için en iyisini düşünür ama insanız işte ister istemez kafaya takıyoruz... bugün velimin biri geldi. kadın 4. çocuğuna hamile ve istemiyordum korunuyorduk ama nasıl oldu bilmiyorum dedi. demekki olunca oluyor olmayıncada yapacak bişey yok.

Bu konuya gecen hafta rastladim denedim ve gercekten dogru rahim sertti ve adet oldum, umarim bir daha ki ay adet olmam hamile kalirim.

canm eylül başında yazmışsın bu mesajı, şu an hamile misin acaba? ve bu mesajı görecek misin :)

bugün gördüm canım mesajını.Hamilemisin diye sormuşsun nerdeee malesef pko oldugumu öğrendim bu nedenle o ay adetim çok gecikti ve rahim aşagı hala inmemişti.ben o dönem elle kontrol ettiğim için dogru sonuc vermedi. Hala ugrasıyorum anne olmak için ama her ay hüsrann

kızlar elle muayene için adete 10 gün kalması lazım. ben hep bu şekilde adet olucağımı ve hamileliğimi anladım. parmağınızın ucuna sert rahim ağzı gelirse bilinki adet olucaksınız. gelmezse 1-2 gün sonra tekrar deneyin yine gelmezse bilinki hamilesiniz. adet yakınken olmaz. yanıltıcı olabilir unutmayın.

en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım, ben kendime dua ederken, tüm bebek isteyenlere de ediyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

benim adet olmam lazımdı olmadım, geçen adet olana 3 gün kala çok sertti, şimdi sonsuz bir boşluk var gibi :) çok umutluyum, ama testte bir şey çıkmadı, bir kaç güne tekrar edeceğim testi size de yazarım kızlar

Mrb hanımlar benim adetime 2 3 kala rahim agizim yumuşar ve adet olurum eğer hamile kalmış iseniz rahim agzi sert ve yukarda olur mantiken rahim agzi adet, yumurtlama ,ve doğuma yakın yumuşak olur çünkü adet zamanı kanın kolay gelmesini yumurtlama zamanı spermin kolay gecmesini ve hamilelikte bebeğin kolay dışarı çıkmasını sağlar umarım aciklayici olmuştur
Not : bazı kadınların rahim agzi adet olacağı gün yumuşar ve aşağı iner. Bazıları da 2 3 gün önceden yumuşamaya başlar.

Evet gerçekten cook ise yarıyo çünkü ben duzensiz yumurtlayan biriyim bu yöntemle gerçekten ne zaman yumurtladigimi anlıyorum eğer duzensiz adet görüyorsun yumurtalarını ve ne zaman adet olacağını ve ya da hamile olduğunu anlarsın. Bak mesela ben yumurtlama gununden 14 gün sonra rahim ağızi yumuşaması ile adet olAcağımı anlıyorum ve gerçekten o zaman hiç hayal kırıklığına ugramiyorum .

Sonuç nedir acaba çok merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…