- 30 Nisan 2010
- 1.098
- 2
Bende denedim parmagım hiç bir şeye çarpmadı ve adetime 6 gün var.İmnşallah hamişimdir ve eşime güzel bir dogum günü hediyesi olurr
inanan var inanmayan var ama ben burda bunu okuduktan snra 2 ay denedim hep sert bişi geldi bu ay denedm yumusacık bısey geldı ama kendımı umutlandrmak ıstemedm snra adetm gecnce test yaptrdım ve hamileym
canım bu rahimagzı yumusaklıgını tam olarak anlatırmısın ? ben yatarken yapıorum ortalıyorum boşluk oluyor ,rahim agzım yan tarafta kalıyor.elimi yan tarafa getirince anca ulaşıyorum rahim agzına sert değil ama yumusakta değil ,rahim agzının biraz ileriparmagımı ilerlettiğimde de boşluk oluo anlamıs değilim tatlım.sen bana anlatırmısın rica etsem
insallah canım yaaa hamile kalırsınn :)
canm eylül başında yazmışsın bu mesajı, şu an hamile misin acaba? ve bu mesajı görecek misin :)
bugün gördüm canım mesajını.Hamilemisin diye sormuşsun nerdeeemalesef pko oldugumu öğrendim bu nedenle o ay adetim çok gecikti ve rahim aşagı hala inmemişti.ben o dönem elle kontrol ettiğim için dogru sonuc vermedi. Hala ugrasıyorum anne olmak için ama her ay hüsrann
kızlar elle muayene için adete 10 gün kalması lazım. ben hep bu şekilde adet olucağımı ve hamileliğimi anladım. parmağınızın ucuna sert rahim ağzı gelirse bilinki adet olucaksınız. gelmezse 1-2 gün sonra tekrar deneyin yine gelmezse bilinki hamilesiniz. adet yakınken olmaz. yanıltıcı olabilir unutmayın.
benim adet olmam lazımdı olmadım, geçen adet olana 3 gün kala çok sertti, şimdi sonsuz bir boşluk var gibi :) çok umutluyum, ama testte bir şey çıkmadı, bir kaç güne tekrar edeceğim testi size de yazarım kızlar