Ellanse dolgu yaptiranlar acil!memnun musunuz?

Özellikle beni rahatsız eden erimeyen topaklanma burası. Yara izi gibi görünüyor dediğim gibi 4 yıl olmuştur en az.
Sadece tek bir noktada mi topak yaptı ? Bir şeyi merak ediyorum. Peki boyunda gençleştirme etkisi oldu mu ? 4 yılda dolgu bozuldu mu ? Ben yanağımdaki bir çukura yaptıracağım. Acaba orayı doldurur mu . Yani doldurucu özelliği var mı ? 1 ayda eriyip kollajen uyarılıyor deniliyor. Peki oluşan kollajen dolgunluk sağlıyor mu ? Çok soruyorum sana ama benim için çok önemli . Çok teşekkür ediyorum cevapların için.

ben yaptırdım nezih karacaya ...
gülüyorum burda yazılanlara...yok 4 yıllıkmış yok akıllıymışşş

aklınız varsa yaptırmayın ..hepsi yalan dolan...bundan cok daha kalitelileri var ben ellanseden sonra bir dolgu daha yaptırdım ama adını su an unuttum ...cok cok daha iyidi ve hatta kendi vucudunuzdan yagla dolgu yaptırın ama ellanse gibi cok şişirilen turkiye dısında hic tutulmayan dolgulardan uzak durun..

Merhaba. Ellanse dolgudan neden memnun kalmadın? 4 yıllık olanı zaten türkiyede yok. Burada yapılan 1 yıllık ama kollajeni uyardığı için kalıcı deniliyor. Ben çene hattı ve tek yanaktaki bir çukura istiyorum. Boyun içinde düşünüyordum ama tereddütlerim var.

bence tek bir cukur doldurabilecek özelliği olan bir dolgu değil...cünkü sıfır etkisiz eleman bence veyahut etkisi cok cok kücük gözle görülen bir değişiklikkesinlikle yapmıyor..hyaluronik asit dolgu cok cok daha kalıcı...tek bir cukur icin yag enjeksiyonu daha mantıklı olur..
iyi arastır bence...
kolajeni uyarmak icin nezih beyde bir cihaz var adını unuttum bence o cihaz ellanseden cok daha etkili...
hele boyun icin bence kesin dolgu olmaz ...iple boyun astırmak su an icin en akıllıca çözüm...veya cene altından bir minik kesi ile toplatmak daha mantıklı...boyuna dolgu olmaz daha beter olur dolgunun etkisi gecince cok gevser.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Sağol canım. Bir de çok pahalı. 1 ml 3500 lira.

Eğer sözünüz banaysa “4 yıllık akıllı dolgu” diye, anlamadığınız için gülmüşsünüz, ben dolgu 4 yıllık demedim, dolgu boynumda topaklanma yaptı ve yara izi gibi kaldı 4 yıl oldu yaklaşık, her yolu denedim geçmiyor dedim. Yani memnuniyetsizliğimi belirtiyorum bu dolgudan. Zaten dolgunun kendisi hemen geçiyor, öyle aman aman bir etkisi yok.

Ayrıca diğer hyaluronik asit içerikli dolgular da bin kez düşünüp bir kez yaptırılmalı, çok kalıcı olabiliyor, dolgudan yana hep sorun yaşadığım için biliyorum çok minimum düzeylerde çok emin olunan iyi doktorlara iyi marka dolgular yaptırılmalı. Bunun haricinde botokstan çok memnunum herkese öneriyorum.

Bir iki nokta daha var topaklanma olan ama en kötü ve beni rahatsız eden burası. Boyunda herhangi bir kollajen uyarılma vs gözle görülür bir etkisi olmadı. İlk başta iyi olmuş gibiydi, zamanla dolgu eridi ve eski haline döndü ama topaklanmalar kaldı. Yanağınızda çukur varsa ya kendi yağınızdan yağ enjeksiyonu veya teosyal vs gibi iyi marka bir hyaluronik asit dolgu deneyin. Evet doldurucu özelliği tabii ki vardır ama 1 ml 3500 kim dediyse uzak durun, resmen soygun, gerekirse gidin başka ilde yaptırın.

Sormayı unuttum. Sen nerene ellanse yaptırdın. Ne kadar süre geçti ? Elinle dokunduğunda dolgu hissediliyor mu ?

Angeliss sen sadece boynuna mi yaptırmıştın ?

Hayır nasolabiallere de yaptırmıştım, onlar da topaklandı ama içerideler allahtan dışarıdan belli olmuyor boyun gibi ince deri olmadığı ün orası
Çok şaşırdım. 4 yıldır nazolabialde topaklanma geçmedi mi ? Yüzüne dokunduğunda eline hala dolgu mu geliyor ? Dışardan bakınca belli oluyor mu ? Ellanse değilde sanki başka kalıcı dolgu gibi. Yaptıranlardan hiç topaklanma duymadım.
Hatta tam tersi eridiğini etki göremediklerini demişler. Bana o kadar yararlı oldun ki ...çok teşekkür ediyorum canım benim.

Yüzüme bir yerde hydrafacial yaptırmıştım, oradaki kız masaj yaparken farketti. İçerde büyük büyük topaklanmalar var. Dediğim gibi dışarıdan belli değil ama ele geliyor. Dolgu ellanse dı. Doktor kötü niyetli değildi, bence o da bilmiyordu böyle etkisi olduğunu. Asla o markayı yaptırma.

Anladım canım. 4 yıldır erimemesi ilginç. Ama madem dışardan topaklar belli değil o zaman nazolabial çizgilerde yok olmuştur. Bu iyi tarafı gibi.

Merhaba kızlar ben ellanse dolgudan memnunum 1 yıl önce yaptirmistim. Şimdi elmacık kemiklerim için yaptircam ve mutlaka ellanse olmasını istiyorum umarım o da güzel sonuçlanır.
Bu dolgular acaba kisinin cilt yapısına göre mi değişkenlik gösteriyor. Bir bakıyorsunuz memnun değilim diyen bir kişinin yaptırdığı aynı işlemden bir başkası cok memnun oluyor. Tabi cilt yapısı haricinde dr da önemlidir belki gerçek ürün kullanmıyor da olabilirler yani ellanse diye anlasilir ama daha çok kar yapmak için daha uygun fiyatlı baska bi ürün de kullanir, valla bu sektörde çok şey dönüyor insan güvenmekte zorlanıyor.

Merhaba canım. 1 yıldır etkisi hala kalıyor mu ? Yaptırdıktan sonra ne gibi değişimler oldu nerene yaptırdın. Dolgu önce azalıp sonra mi dolgunlaştı bilgi verir misin.

Çeneme 1 cc yaptırdım. ilk zamanlar normal enjekte edilen kadar bi dolgu etkisi yaptı 1 ay sonra etki artmaya başladı sanırım kollajen oluşumunu artırdı, 1 yıl geçmesine rağmen hala iyi duruyor, birazı eridi ve takviye için tekrar gittiğimde dr etkisinin geçmediğini ve yeterli düzeyde olduğunu söyledi tekrar yapmadı, aç gözlü bi dr bunu asla söylemez gerçekten dr çok önemli, küçük ama gerekli dokunuşlarla doğallığı yakalamanızı sağlayan ve kullandığı üründe güveneceğiniz dr olması çok önemli.
yalnız şunu söyleyeyim benimkisi 2 yıllık olarak yapıldı. bir de şöyle bir şey var zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor, ama azaldığı zamanlarda yapılmadan önceki haline gelmiyor. galiba yediğimiz içtiğimiz şeyler etki yapıyor ya da başka faktörler var bilemiyorum değişkenlik gösteriyor. yine de çok memnunum, hani boşu boşuna yaptırmışım hiç etki etmedi ya da hemen eridi gibi bir şey demiyorum çok şükür.
zaten bu dolgu mesela 1 cc kullanıldığında etkisi 1 cc den fazla oluyormuş, benim ilk aydan sonra dolgunlaşmanın artması da bunu gösteriyor.

Çok teşekkür ediyorum canım. Ben de yaptırdığımda buradan etkilerini yazacağım. Sevgilerimle.

Ben 3 yıllık olanından istiyorum. Çene hattı kenarlarına ve gıdıya sıkılaştırma amaçlı yaptıracağım. Aslında boyuna da yaptıracaktım ama burada bir arkadaşta boyunda topaklanma yapmış. Bir de ellanseyi bazı dr lar boyuna yaparken bazıları boyuna yapılmaz diyor. O konuda çok tereddütüm var. Sen hangi dr a kaç liraya yaptırmıştın.

Ben dr özay özkaya'ya yaptırdım ücreti değişmiştir çünkü ben yaptırali 1 buçuk sene oldu. Siz hangi ildesiniz. Ayrıca bence de boyuna yaptırma. Dr lar ayrıma düştüyse mutlaka bir sebebi vardır zaten şikayetçi olan da var.

Slm arkadaşlar nazolabial çizgilerime ellanse dolgu yaptirmayi düşünüyordum burdaki yorumlardan sonra vaz gectim.6 ay gidecek bir dolguda istemiyorum 6 ayda bir o parayi veremem.Iki yil gidecek bir dolgu tavsiye edermisiniz birde izmirde yaptiracagim tavsiye ettiginiz dolguyu yapacak yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…