ben yaptirdım 3 hafta once hic memnun kalmadım
Acaba kac yil kalici sizin yaptirdiniz dolgu ?tavsiye olarak plastik cerraha yaptirmanizi oneririm
tskleriki yıllık
Evet tabiki size katiliyorumrica ederim bence en guzeli bildiginizden şasmiycaksınız
Merhaba dolgu hala duruyor mu memnun musun ?Kızlar merhabalar ben dün Ataşehirde Evren Gökeşme'ye ellanse akıllı dolgu yaptırdım nasolabial ve boyun bölgeme, yatay boyun çizgilerime artık katlanamıyordum, ilk yapıldığında oldukça güzel görünüyordu sadece burundan dudak kenarına bir tarafım daha çökük orası halen tam olarak düzelmiş değildi, neyse gece itibariyle bayağı ödem oldu. Şuan yüzüm oldukça şiş durumda ödem geçtikten sonraki duruma bakıcam artık, "dolguyu vücut kısa sürede emiyor fakat endişelenme bir ay sonra tekrar dolmaya başlayacak" dedi doktor ödem olacağını da söylememişti açıkçası. Gelişmelerden haberdar edeceğim fakat doktorun genel tavrından çok memnun kaldım çok kibar bir insan eli de çok hafif.
Sakın bu dolguyu yaptırmayın, bulunduğu yerde parça parça topaklandı ve geçmedi, hele boynum.. hem topak hem de kırmızılık var yıllar oldu her yolu denedim geçmiyorEllanse dolgu yaptıranlar hala memnun musunuz ? Denildigi gibi belli bir süre sonra dolgunluk artıyor mu ?
Merhaba. Ne zaman yaptırdın. Boyun konusunda çelişki var. Bazı dr lar örneğin Nezih Karaca boyuna yapılmaz dedi. Prof Aydınsar yapılır dedi. Çok teşekkür ederim yazdığın için. Emin misin Ellanse olduğundan ?? Hani eriyordu.Ne zaman yaptırdın canım ?Sakın bu dolguyu yaptırmayın, bulunduğu yerde parça parça topaklandı ve geçmedi, hele boynum.. hem topak hem de kırmızılık var yıllar oldu her yolu denedim geçmiyor
4 yıl falan oldu ellanse olduğundan eminim, boyuna gidip herhangi bir doktora öylesine yapılması bence de sakıncalı, elinden emin olunan çok iyi bir doktora gerçekten kısa süreli bir dolgu yapılabilir diye düşünüyorum. Bu arada nezih karacaya yaptırmanı tavsiye etmem.Merhaba. Ne zaman yaptırdın. Boyun konusunda çelişki var. Bazı dr lar örneğin Nezih Karaca boyuna yapılmaz dedi. Prof Aydınsar yapılır dedi. Çok teşekkür ederim yazdığın için. Emin misin Ellanse olduğundan ?? Hani eriyordu.Ne zaman yaptırdın canım ?
Merhaba canım. Neden Nezih karacayı tavsiye etmiyorsun.4 yıl falan oldu ellanse olduğundan eminim, boyuna gidip herhangi bir doktora öylesine yapılması bence de sakıncalı, elinden emin olunan çok iyi bir doktora gerçekten kısa süreli bir dolgu yapılabilir diye düşünüyorum. Bu arada nezih karacaya yaptırmanı tavsiye etmem.
Daha önce ona botox ve gözaltı ışık dolgusu yaptırdım, sol tarafa fazla sıkmıştı, tekrar eritmeye gittim ama şu an hala bir yerinde gülünce özellikle baya kötü görünen bir şişlik kaldı..Merhaba canım. Neden Nezih karacayı tavsiye etmiyorsun.
Teşekkür ederim bilgiler için. Ellanse dolgu boynunda erimedi mi ? Kaç yıl oldu yaptıralı?Daha önce ona botox ve gözaltı ışık dolgusu yaptırdım, sol tarafa fazla sıkmıştı, tekrar eritmeye gittim ama şu an hala bir yerinde gülünce özellikle baya kötü görünen bir şişlik kaldı..
Özellikle beni rahatsız eden erimeyen topaklanma burası. Yara izi gibi görünüyorTeşekkür ederim bilgiler için. Ellanse dolgu boynunda erimedi mi ? Kaç yıl oldu yaptıralı?