Ellanse dolgu yaptiranlar acil!memnun musunuz?

ben yaptirdım 3 hafta once hic memnun kalmadım

cnm merhaba,
ben de yaptırmayı düşünüyorum ,paylaşımın cook cook önemli ve yol gösterici bizler için,o yüzden oncelikle teşekkürler paylaştığın için,

söyler misin neden memnun kalmadın neler yasadın,kim yaptı kaça yaptırdın...cook sordum ama inanki buradan birbirimizden alabileceğimiz bilgileri ne dr lerden ne de estetik koçu falan kimse vermiyor cnm.
bekliyorum.

zaten belirli doktorlarda var ben iki tüpüne 2.5milyar vrdm benim yanaklarim çöküktü ama yapildiktan sonra bekledgm gbi olmadi bu dolguda amaç icerdeki kolejen yapan mekanizmayi aktiflestrmek

kilo alip vermekten yanaklarim çokmustü o yuzden yaptirdim rahatsiz ediyordu ama daha oncee bşka bir markada yaptirdgm dolgudan aldigim sonucu alamadim memnun kalmadm

Kızlar merhabalar ben dün Ataşehirde Evren Gökeşme'ye ellanse akıllı dolgu yaptırdım nasolabial ve boyun bölgeme, yatay boyun çizgilerime artık katlanamıyordum, ilk yapıldığında oldukça güzel görünüyordu sadece burundan dudak kenarına bir tarafım daha çökük orası halen tam olarak düzelmiş değildi, neyse gece itibariyle bayağı ödem oldu. Şuan yüzüm oldukça şiş durumda ödem geçtikten sonraki duruma bakıcam artık, "dolguyu vücut kısa sürede emiyor fakat endişelenme bir ay sonra tekrar dolmaya başlayacak" dedi doktor ödem olacağını da söylememişti açıkçası. Gelişmelerden haberdar edeceğim fakat doktorun genel tavrından çok memnun kaldım çok kibar bir insan eli de çok hafif.

Merhaba dolgu hala duruyor mu memnun musun ?

Ellanse dolgu yaptıranlar hala memnun musunuz ? Denildigi gibi belli bir süre sonra dolgunluk artıyor mu ?

Sakın bu dolguyu yaptırmayın, bulunduğu yerde parça parça topaklandı ve geçmedi, hele boynum.. hem topak hem de kırmızılık var yıllar oldu her yolu denedim geçmiyor
Merhaba. Ne zaman yaptırdın. Boyun konusunda çelişki var. Bazı dr lar örneğin Nezih Karaca boyuna yapılmaz dedi. Prof Aydınsar yapılır dedi. Çok teşekkür ederim yazdığın için. Emin misin Ellanse olduğundan ?? Hani eriyordu.Ne zaman yaptırdın canım ?

4 yıl falan oldu ellanse olduğundan eminim, boyuna gidip herhangi bir doktora öylesine yapılması bence de sakıncalı, elinden emin olunan çok iyi bir doktora gerçekten kısa süreli bir dolgu yapılabilir diye düşünüyorum. Bu arada nezih karacaya yaptırmanı tavsiye etmem.

Merhaba canım. Neden Nezih karacayı tavsiye etmiyorsun.

Teşekkür ederim bilgiler için. Ellanse dolgu boynunda erimedi mi ? Kaç yıl oldu yaptıralı?

Teşekkür ederim bilgiler için. Ellanse dolgu boynunda erimedi mi ? Kaç yıl oldu yaptıralı?
Özellikle beni rahatsız eden erimeyen topaklanma burası. Yara izi gibi görünüyor dediğim gibi 4 yıl olmuştur en az.

Eklentiler

• BFE1E2D2-CE8A-47CC-8ACB-0AC3E009F3F1.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 278
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…