Çeneme 1 cc yaptırdım. ilk zamanlar normal enjekte edilen kadar bi dolgu etkisi yaptı 1 ay sonra etki artmaya başladı sanırım kollajen oluşumunu artırdı, 1 yıl geçmesine rağmen hala iyi duruyor, birazı eridi ve takviye için tekrar gittiğimde dr etkisinin geçmediğini ve yeterli düzeyde olduğunu söyledi tekrar yapmadı, aç gözlü bi dr bunu asla söylemez gerçekten dr çok önemli, küçük ama gerekli dokunuşlarla doğallığı yakalamanızı sağlayan ve kullandığı üründe güveneceğiniz dr olması çok önemli.
yalnız şunu söyleyeyim benimkisi 2 yıllık olarak yapıldı. bir de şöyle bir şey var zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor, ama azaldığı zamanlarda yapılmadan önceki haline gelmiyor. galiba yediğimiz içtiğimiz şeyler etki yapıyor ya da başka faktörler var bilemiyorum değişkenlik gösteriyor. yine de çok memnunum, hani boşu boşuna yaptırmışım hiç etki etmedi ya da hemen eridi gibi bir şey demiyorum çok şükür.
zaten bu dolgu mesela 1 cc kullanıldığında etkisi 1 cc den fazla oluyormuş, benim ilk aydan sonra dolgunlaşmanın artması da bunu gösteriyor.