canım merhaba. ben kalıcı dolgu yaptırmadım.aslında dolgu yaptırmaktan vazgeçtim gibi. burada yaptıran bir arkadaşın kötü sonucunu gördükten sonra vazgeçtim. tabiyki yapay görüntü oluşma ihtimali de vazgeçmemde etkili. ellanse dolgu hakkında bilgim yok . kalıcı dolgu olarak aquafilling dolgu duymuştum bu dolgu içinde bazı estetik dr ları kalıcı bazıları ise eridiğini söylüyor hangisine inanmak gerek bilemedim. eğer yaptırırsan sonuçlarını görmeyi çok isterim bakarsın fikrim değişir.Yakın zamanda randevum var.Fakat cok karışik kafam.Kaliciligi uzun birdolgu istiyorum.Surekli para harcayacak kadar.iyi degil butcem.Ellanse Dolgu yaptiranlar memnun.kalanlar var mi ?lutfen paylasirmisiniz bekliyorum.önerilerinizi,..
Elbet de sizleri de haberdar ederim.Haftaya sali randevum var.Göz altıma ve yanakda ki gülme cizgilerime düşünuyorum.Bakalım doktorun fikri ne olacak.Tabii ikna olmam.şart guvenmem.Belki de dolgu yerine mini germe de yapabilir.Kilo alip vermeye bağli hafif sarkma ve gevşeme var yüzum de.Aynanin.karşisina gecip inceliyorum ara ara.Iyi analiz etmesi şart.Ben aklima gelen herseyi sormayı ve beklentilerimi uzun.uzun anlatmayi düşunuyorum.Bir.arkadas yazmiş hem.kalici hem cilde zararsiz bir dolgu uretilse de hepimiz bir ohh desek .canım merhaba. ben kalıcı dolgu yaptırmadım.aslında dolgu yaptırmaktan vazgeçtim gibi. burada yaptıran bir arkadaşın kötü sonucunu gördükten sonra vazgeçtim. tabiyki yapay görüntü oluşma ihtimali de vazgeçmemde etkili. ellanse dolgu hakkında bilgim yok . kalıcı dolgu olarak aquafilling dolgu duymuştum bu dolgu içinde bazı estetik dr ları kalıcı bazıları ise eridiğini söylüyor hangisine inanmak gerek bilemedim. eğer yaptırırsan sonuçlarını görmeyi çok isterim bakarsın fikrim değişir.
nilbahar ellanse 2 yıllik mi ?ben daha uzun kalıyor diye biliyordum .Memnun musun ?dogal duruyor mu ?Bende uzun arastirmalarim sonucu elanse yaptirmaya karar verdim daha oncedende dolgu yaptirmistim ama cok uzun dayanmiyodu suan 8 ay oldu ve dolgum hala ilk yaptirdigim gibi.ben 2 yillik olandan yaptirdim nezih karacaya gittim suan gayet memnunum tabsiye ederim
Seni bekliyorum hala nilbahar :)Bende uzun arastirmalarim sonucu elanse yaptirmaya karar verdim daha oncedende dolgu yaptirmistim ama cok uzun dayanmiyodu suan 8 ay oldu ve dolgum hala ilk yaptirdigim gibi.ben 2 yillik olandan yaptirdim nezih karacaya gittim suan gayet memnunum tabsiye ederim
Ne yaptınız, doktorla görüştünüz mü, dolgu yaptırdınız mı; merak ettim.Seni bekliyorum hala nilbahar :)
Göz altına da yaptirdin mi ve dogal duruyor mu memnun.musun? tşk ederim şimdiden
Ben de erol koç hocaya yaptırdım. Tv de tanıtan hocaya oldukça memnunum. Doğal oldu. Diğer dolgular gibi şişirmedi. Hatta burun ameliyatimdan sonra çökme oldu. Onu da doldurdu. 4 yil kalıcılığı. Kesinlikle kalıcı dolgu yaptırmayın lütfen. Sonra beğenmezseniz yada olmazsa geri dönüşü yok. Ben istedim. Fakat dr yapmadı. Risklerini duyunca da vazgeçtim zaten.Ne yaptınız, doktorla görüştünüz mü, dolgu yaptırdınız mı; merak ettim.
Ben de 4 yıl kalıcı olmasından dolayı yaptırmak istiyorum da içerik olarak biraz çekincem var. Peki daha önce dolgu yaptırdınız mı? İşlem sonrası diğer dolgulara göre morarma, şişme nasıl? Bazı dolgular juvederm mesela, çok konforlu bir dolgu; morarma, şişme olmuyor. Bu nasıl?Ben de erol koç hocaya yaptırdım. Tv de tanıtan hocaya oldukça memnunum. Doğal oldu. Diğer dolgular gibi şişirmedi. Hatta burun ameliyatimdan sonra çökme oldu. Onu da doldurdu. 4 yil kalıcılığı. Kesinlikle kalıcı dolgu yaptırmayın lütfen. Sonra beğenmezseniz yada olmazsa geri dönüşü yok. Ben istedim. Fakat dr yapmadı. Risklerini duyunca da vazgeçtim zaten.
sevgili ipeksu dün ellesa yaptırdım bende. senin dolgun kaç günde tam oturdu. hafif ödemlerim var sanırım ne zaman sonucu tam görebilirim . şimdiden tşkler :*Ben de erol koç hocaya yaptırdım. Tv de tanıtan hocaya oldukça memnunum. Doğal oldu. Diğer dolgular gibi şişirmedi. Hatta burun ameliyatimdan sonra çökme oldu. Onu da doldurdu. 4 yil kalıcılığı. Kesinlikle kalıcı dolgu yaptırmayın lütfen. Sonra beğenmezseniz yada olmazsa geri dönüşü yok. Ben istedim. Fakat dr yapmadı. Risklerini duyunca da vazgeçtim zaten.
Seni bekliyorum hala nilbahar :)
Göz altına da yaptirdin mi ve dogal duruyor mu memnun.musun? tşk ederim şimdiden
sevgili janey dolgunu yaptırdın mı cnm. bende ellanse yaptırdım henüz çok yeni merakla bekliyorum :)
1 haftada oturur. Hangi bölgelere yaptırdın? Kaç yıllık olandan yaptırdın? Kalıcılık süresine göre fiyat değişiyor mu? Nerede ve ne kadara yaptırdın? Çok sordum kusura bakma.sevgili ipeksu dün ellesa yaptırdım bende. senin dolgun kaç günde tam oturdu. hafif ödemlerim var sanırım ne zaman sonucu tam görebilirim . şimdiden tşkler :*
1 haftada oturur. Hangi bölgelere yaptırdın? Kaç yıllık olandan yaptırdın? Kalıcılık süresine göre fiyat değişiyor mu? Nerede ve ne kadara yaptırdın? Çok sordum kusura bakma
rc ederim serkan sayılkana yaptırdım dolgumu. aşağı yukarı 2_ 3 yıl kadar gider diye umuyoruz. kişiden kişiye farkediyormuş kalıcılık süresi..nazolabial ve hafif gözaltına minicikte elmacık kemiklerime yaptırdım. 4 paket açtı yanımda her paket kaç cc bilmiyorum cnm ama 1.500 tl artık sen hesaplarsın
Ben onun için yaptırmak istedim ama yaptırdığım yere bu dolgu için gittim, başka dolgu yaptırdım[/
sana hangi dolguyu yaptı drun cnm biraz açar mısın
Valla bedava yaptırmışsın:)) dr hemen arattım googledan Adanadaymış4 paket fiyatı cnm.sanırım yarı kalıcılar arasında en uzun süre dayanan ve en sağlıklısı bu dolguymuş.Bende şimdilik sorun yok gibi,fazlasıyla doğal görünüyor dolgum ( zaten çok doğal olsun istemiştim). hatta dün kuzenimin tatlısına gittim bikaç kişi ''biraz kilo mu aldın sen yakışmış'' dedi.
randevu alırken ellanse yaptırmak istediğini belirtmedin mi cnm.. belkide elinde olan dolguları tüketmek istemişte olabilir