Ellanse dolgu yaptiranlar acil!memnun musunuz?

Svml

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
161
59
Yakın zamanda randevum var.Fakat cok karışik kafam.Kaliciligi uzun birdolgu istiyorum.Surekli para harcayacak kadar.iyi degil butcem.Ellanse Dolgu yaptiranlar memnun.kalanlar var mi ?lutfen paylasirmisiniz bekliyorum.önerilerinizi,..

Yakın zamanda randevum var.Fakat cok karışik kafam.Kaliciligi uzun birdolgu istiyorum.Surekli para harcayacak kadar.iyi degil butcem.Ellanse Dolgu yaptiranlar memnun.kalanlar var mi ?lutfen paylasirmisiniz bekliyorum.önerilerinizi,..
canım merhaba. ben kalıcı dolgu yaptırmadım.aslında dolgu yaptırmaktan vazgeçtim gibi. burada yaptıran bir arkadaşın kötü sonucunu gördükten sonra vazgeçtim. tabiyki yapay görüntü oluşma ihtimali de vazgeçmemde etkili. ellanse dolgu hakkında bilgim yok . kalıcı dolgu olarak aquafilling dolgu duymuştum bu dolgu içinde bazı estetik dr ları kalıcı bazıları ise eridiğini söylüyor hangisine inanmak gerek bilemedim. eğer yaptırırsan sonuçlarını görmeyi çok isterim bakarsın fikrim değişir.

Elbet de sizleri de haberdar ederim.Haftaya sali randevum var.Göz altıma ve yanakda ki gülme cizgilerime düşünuyorum.Bakalım doktorun fikri ne olacak.Tabii ikna olmam.şart guvenmem.Belki de dolgu yerine mini germe de yapabilir.Kilo alip vermeye bağli hafif sarkma ve gevşeme var yüzum de.Aynanin.karşisina gecip inceliyorum ara ara.Iyi analiz etmesi şart.Ben aklima gelen herseyi sormayı ve beklentilerimi uzun.uzun anlatmayi düşunuyorum.Bir.arkadas yazmiş hem.kalici hem cilde zararsiz bir dolgu uretilse de hepimiz bir ohh desek .
Bu arada Dr Erol Koç bir kanalda tanitmiş ellanse dolguyu orada izlemistim.Merak edip bakmak isterseniz .

Bu arada ömür boyu kalması şart değil
Hic degilse söylendigi gibi 3 yada 4 yil.gitse

Bende uzun arastirmalarim sonucu elanse yaptirmaya karar verdim daha oncedende dolgu yaptirmistim ama cok uzun dayanmiyodu suan 8 ay oldu ve dolgum hala ilk yaptirdigim gibi.ben 2 yillik olandan yaptirdim nezih karacaya gittim suan gayet memnunum tabsiye ederim

nilbahar ellanse 2 yıllik mi ?ben daha uzun kalıyor diye biliyordum .Memnun musun ?dogal duruyor mu ?

Seni bekliyorum hala nilbahar :)
Göz altına da yaptirdin mi ve dogal duruyor mu memnun.musun? tşk ederim şimdiden

Ne yaptınız, doktorla görüştünüz mü, dolgu yaptırdınız mı; merak ettim.
Ben de erol koç hocaya yaptırdım. Tv de tanıtan hocaya oldukça memnunum. Doğal oldu. Diğer dolgular gibi şişirmedi. Hatta burun ameliyatimdan sonra çökme oldu. Onu da doldurdu. 4 yil kalıcılığı. Kesinlikle kalıcı dolgu yaptırmayın lütfen. Sonra beğenmezseniz yada olmazsa geri dönüşü yok. Ben istedim. Fakat dr yapmadı. Risklerini duyunca da vazgeçtim zaten.

Ben de 4 yıl kalıcı olmasından dolayı yaptırmak istiyorum da içerik olarak biraz çekincem var. Peki daha önce dolgu yaptırdınız mı? İşlem sonrası diğer dolgulara göre morarma, şişme nasıl? Bazı dolgular juvederm mesela, çok konforlu bir dolgu; morarma, şişme olmuyor. Bu nasıl?

sevgili ipeksu dün ellesa yaptırdım bende. senin dolgun kaç günde tam oturdu. hafif ödemlerim var sanırım ne zaman sonucu tam görebilirim . şimdiden tşkler :*

sevgili ipeksu dün ellesa yaptırdım bende. senin dolgun kaç günde tam oturdu. hafif ödemlerim var sanırım ne zaman sonucu tam görebilirim . şimdiden tşkler :*
1 haftada oturur. Hangi bölgelere yaptırdın? Kaç yıllık olandan yaptırdın? Kalıcılık süresine göre fiyat değişiyor mu? Nerede ve ne kadara yaptırdın? Çok sordum kusura bakma.

Ellanse dolgu akıllı dolguymuş ya, kalıcılık etkisi seçilebiliyormuş, 4 yıla kadar. Ben onun için yaptırmak istedim ama yaptırdığım yere bu dolgu için gittim, başka dolgu yaptırdım. Sebep? Ellerinde bu dolgu yokmuş(!). Yoksa bir hafta önce randevu alan müşteriye bu bildirilir. Bizim sağlık sektöründen dürüstlük, anlayış beklemek, gökten boncuk yağmasını beklemek gibi bir şey. Neyse... 4 paketi mi 1500 lira? 1 paketi mi? Son durum nedir, memnun musun?

4 paket fiyatı cnm.sanırım yarı kalıcılar arasında en uzun süre dayanan ve en sağlıklısı bu dolguymuş.Bende şimdilik sorun yok gibi,fazlasıyla doğal görünüyor dolgum ( zaten çok doğal olsun istemiştim). hatta dün kuzenimin tatlısına gittim bikaç kişi ''biraz kilo mu aldın sen yakışmış'' dedi.
randevu alırken ellanse yaptırmak istediğini belirtmedin mi cnm.. belkide elinde olan dolguları tüketmek istemişte olabilir

Valla bedava yaptırmışsın:)) dr hemen arattım googledan Adanadaymış( işini de iyi yapıyorsa, ne güzel. Ben özellikle bu dolguyu yaptıracağımı söyleyerek randevu aldım. Ellerinde olduğunu söylediler. O gün, firma el değiştirdi, ne zamandır getirmiyor, dediler. İnanmadım ama ellerinde olanı yaptırdım, çaresiz

Ellansa kalici 2 yillik dolgu yaptiran varmi tecrübelerinizi paylasin lütfen vede fiyati nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…