cnm 2 hafatdır düzenli yapamadım kg anlamdın pek fark yok ama incelme sağlıyor baya
40 dk bisiklet
10 dk twist
kalça hareketleri
toplam 55 dk
evet eliptik cnm ev"t yorucu ama zamanla vucudun alışıyor.düşük ayarada başla yüksek ayarda ksalarını şişirsin cnmcanım senin bisiklet olarak yazdıkların eliptik değil mi ?
onu 40 dk nasıl yapıyorsun biraz yorucu bir alet ..
evet eliptik cnm ev"t yorucu ama zamanla vucudun alışıyor.düşük ayarada başla yüksek ayarda ksalarını şişirsin cnm
yok cnm biri önermedi egzersiz proğramına başladım 20 gün callanetics yapacağım çok etkiliymiş eğer etkisini görürsem bisikletle ikisini birlikte yapacağım.ama şimdi kaç cm incelme olacak onu denemek için bisiklet 20 gün yapmayacağım.tatlım sen elipitiğe neden 20 gün ara verdin merak ettim ? birisi mi önerdi o şekilde olmasını..
hayır kesinlikle genişletmiyor ayakta yapıyorsun zatengünaydın arkadaşlar bende bisikletalmayı düşünüyorum basenleri genişletiyor diye duydum deneyimleriniz nedir incelme sağlıyormu
yok cnm biri önermedi egzersiz proğramına başladım 20 gün callanetics yapacağım çok etkiliymiş eğer etkisini görürsem bisikletle ikisini birlikte yapacağım.ama şimdi kaç cm incelme olacak onu denemek için bisiklet 20 gün yapmayacağım.
ama bisikletin etkisi oluyor bacakları popoyu biçimlendiriyo
benimki bu :
Eki Görüntüle 194578
küçük birşey sanmıştım, kurulunca dev gibi oldu, çalışırken bacaklarım çok yukarı kalkmıyor dizüstümden bahsediyorum yani...sizinkinde de öyle mi oluyor ?
evet ayakta yapınca çok kalkmıyor.benimki twistiyle birleşik
hayır cnm ayakta yapıyorum 30 dk son 5 dk oturarak yapıyorumhmm sen oturarak yapıyorsun galiba, o zaman doğru, farklı kas grupları çalışır, ama ayakta yapmak daha iyi değil mi?