- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zararı olmaz cnm zaten yağ yakmaya 30dk dan sonra başlıyorsunher gün 40 dk ile eliptiğe devam ediyorum..hiç de zor gelmiyor artık bana 40 dk yapmak, aksine çok basit geliyor :) 1 saat bile yapabilirim ama abartmıyim, zararı var mıdır acaba 40 dk yapmanın ?
bu arada canım ben callentics videosu arıyorum 21 günde yapılıyormuş..bana yardımcı olabilir misin acep ?
topiği yeni gördüm bende katılmak istiyorum kimsecikler kaldı mı buradaaa
o normal kondüsyon bisikleti için geçerli canım eliptikte öyle bir sorun yok çünkü yük direk dizlere binmiyor tüm vucuda dağılıyor.fayda sağlamak için 40 dk ideal zaten vucut 30 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyor..her gün 40 dakika çok değil mi ya? arkadaşıma spor hocası 2odakikadan fazla yapmayın menisküs olabilirsiniz demiş
o normal kondüsyon bisikleti için geçerli canım eliptikte öyle bir sorun yok çünkü yük direk dizlere binmiyor tüm vucuda dağılıyor.fayda sağlamak için 40 dk ideal zaten vucut 30 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyor..
ben de ev taşıdım yoğundum bide callan,plates yapıyorum.tam anlamıyla dinleyeyim arada yapmaya başlayacağım bisikleti de
o normal kondüsyon bisikleti için geçerli canım eliptikte öyle bir sorun yok çünkü yük direk dizlere binmiyor tüm vucuda dağılıyor.fayda sağlamak için 40 dk ideal zaten vucut 30 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyor..
ben de ev taşıdım yoğundum bide callan,plates yapıyorum.tam anlamıyla dinleyeyim arada yapmaya başlayacağım bisikleti de
hah evet aynı şeyi söylecektim ben de tam bu alet dizleri zorlamaması ile biliniyor...
canım ben yapıyorum hemen hemen hergün 40 dk..ama bu topik aktif olmadığı için kendi topiğimdeyim ben
doğru aslında vücudunun her tarafı çalışıyo
kızlarrrr bu gün geldi eliptik bisikletiiim Kettler aldım ben. alman markası çok sağlam bi firma. curos m benimki. 15 dk 2 set yaptım, 3 e tamamlıcam . ilk günden zorlanmıyım sonra tutulurunm dıye boyle yapıyorum sımdılık
herrr gün sabah aksam hatta öğlenleride yapcam incecik olcam :124: 169 cm 63 kiloyum hedefim 57 olmak hatta hayal bu ya 55 olsam keşke