- 29 Mart 2011
- 22
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cnm çok uzun geliyor sıkılıyorum ama faydasını da bariz şekilde görünce devam ediyorummaşallah ayşeceylin süper gidiyorsun. ben yerimde sayıyorum bu aralar. her gün 40 dk tebrik ediyorum seni, azminden dolayı:))
evet ev bisikleti cnm.zayıflamak için diyetle desteklemen lazımmerhabalar,
normal evdeki bisikletten mi bahsediyorsunuz? ben normal disarda kullaniyorum bisiklet 1-1,5 haftadir.
bisikletle zayiflamak mumkun mu? normal bisikletle tabiiki. kondisyon icin super onu biliyorum.
evet hic birsey tek basina ise yaramiyor maalesef. diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sadece aksam 7-8 den sonra birsey yemiyorum. yesil cay iciyorum 3 ogun yemek yiyorum ve bolca su tuketiyorum. her gun disarda bisiklet surmeye calisiyorum. olmazsa haftada 3 saati doldurmaya calisiyorum. bilmiyorumki baska ne yapabilirim.evet ev bisikleti cnm.zayıflamak için diyetle desteklemen lazım
bence çok bu şekil de kg verebilirsin dikkat edip kalori alımını biraz düşürerek ve sporla çok güzel şeklide kg verebilirsinevet hic birsey tek basina ise yaramiyor maalesef. diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum sadece aksam 7-8 den sonra birsey yemiyorum. yesil cay iciyorum 3 ogun yemek yiyorum ve bolca su tuketiyorum. her gun disarda bisiklet surmeye calisiyorum. olmazsa haftada 3 saati doldurmaya calisiyorum. bilmiyorumki baska ne yapabilirim.
yaparken yoruluyorsun ama dinlendikten sonra çok rahatlamış ve dinç oluyorsunevvelsi gun hic birrsey yapamamistim. dun 45 dk bisiklet surdum sonra eve gelince 6 dk hulahup yaptim ve 14 defa tibet hareketleri. pestilim cikmis oluyor bunlardan sonra, ama ertesi gun cok dinc oluyorum.
haklisin canim. peki sen ne zamandir yapiyorsun bu sekilde? toplamda kac kilo verdin? ve bir gun durup bir gun mu yapiyorsun?yaparken yoruluyorsun ama dinlendikten sonra çok rahatlamış ve dinç oluyorsun
dün izin günümdü bugün yine devam
daha yeni sayılır ben diyetle birlikte yürütmeye çalışıyorum pazartesi ve perşem günleri yapmıyorum sadece.daha yeni sayıldığı için kaç kg verdim net değil cnmhaklisin canim. peki sen ne zamandir yapiyorsun bu sekilde? toplamda kac kilo verdin? ve bir gun durup bir gun mu yapiyorsun?
bende dün 30 dk bisiklet 5 dk twist 5 dk kalça egzersizi toplam 40 dk