elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Ben çocukken duymuştum bunu, ama doğruluk payı yok. Severek yaparsanız güzel olur her şey.

eveet yeni bir hurafe ile karşı karşıyayız

benim elimde ben yok ama yemeklerimin güzel olduğunu söylerler.

bu arada tek derdin bu olsun İnşallah :)
Yemeden katiyyyyyyyyyen inanmam, adresi yolluyorum içli köfte ya da sarımsaklı köfte bekliyorum

Ben çocukken duymuştum bunu, ama doğruluk payı yok. Severek yaparsanız güzel olur her şey.

Yemeden katiyyyyyyyyyen inanmam, adresi yolluyorum içli köfte ya da sarımsaklı köfte bekliyorum
içli köfteyi süper yaparım ne de olsa eşimin memleketinin yemeği gel buyur

Bu durumda benim mukemmel bir aşçı olmam gerekirdi

Büyük dert ben bile dertlendim şuan.
Elimde benin b si yok ama yemeklerim çok beyenilir. Demekki ben olayı yalan

Başlığa anlam veremedim sandım ki seni bir yere çağırdı sen olursan lezzetli olacak dedi

Ciddi şaşırdım bukadar tuhaf olan neUOTE="aclya, post: 43130326, member: 73766"]Başlığa anlam veremedim sandım ki seni bir yere çağırdı sen olursan lezzetli olacak dedi [/QUOTE]
:)) Artık konunun cahili değilsiniz, engin bilgilerimle aydınlattım sizi.
Neyse ki varım da yetiştim.
Ci

Elimde kolumda ben yok. Ama yemeği mi yiyen lokantada yapsan herkes yemek ister derler

Dün duydum az araştırdım ama tam sonuç alamadım bilen vardır belki dedim oda herkes çok şaşırdı
Bunu duydun inandın ve araştırma yaptın sonuç alamadın o da yetmedi kk ya konu açtın öyle mi

Aynen benim de yok ama güzel olur yemek kerim sadece sorayım dedim ama baya farlı yorum lar aldım en azından millet biraz güldü:)

Daha neler duycam görcem bakalım

Ciddi şaşırdım bukadar tuhaf olan neUOTE="aclya, post: 43130326, member: 73766"]Başlığa anlam veremedim sandım ki seni bir yere çağırdı sen olursan lezzetli olacak dedi

Ci[/QUOTE]
Bakma sen, akıllarınca dalga geçiyorlar işte.

Annemde ben yok enfes yapar, bende var ama pek yemek bilmem yinede guzel yaparim yani alakasi yok benle falan hurafe

Öyle derler eskiler sanırım bende duymuştum. Elimin içinde iki tane benim vardı yemekleriminde lezzetli olduğu söylenir. Ama benler zaman geçtikçe elimin dışına yani üst kısmına doğru kaydığını fark ettim eyvah artık giderek kötü mü yemek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…