elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Sol elimde bir sağ elimde iki ben var.
Yemek yaparken sol elimi ikinci planda tutacağım artıkın

Bunu bir başka saçma versiyonu da parmaklarını dışa doğru kıvırabilenler içindir.

Deneyelim hatunlar. Parmaklar birleşsin, yukarı kaldırın, yeterince kavisli oluyor mu?

Asıl kaçırılan nokta, hamaratsın, süper aşçısın diye, kimseye yaranılmıyor. Gönlü güzel insanlar olsun çevremizde, o işin önemli kısmı.

Ben beni kalemle çizdim çok güzel yemek yapmaya başladım.

Desene ozaman benim yemeklerim hic lezzetli olmamasi gerekirdi ama lezzetli iste

Lütfen siradisi sorularla gelmeyin caninizmi skliyor nedir

benım elımde ben yoktu fakat cok lezzetlı yemekler yapardım gel zaman git zaman ellerımde bir adet ben olustu.. yemegın lezzetındendır dedım uzerınde durmadım.. bence sızde oyle yapın

Ben teyzem bizi gaza getirmek için söylüyor sanıyordum meğer buna baya inanan varmış

Benim serçe ve yüzük parmağımın arasında nokta gibi bi ben var sayılırmı
Bi ara size yemekler yapayımda şu ben ne kadar işe yarıyormuş bi test edin kızlar

Kızlar elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu? Olursa benim elimin içinde benyok ddışında iki küçük ben var fark ederim ki benim yemekelimin beyenilir genelde böyle bişey varmı merak ediyorum doğrusu

ayyyy iyi güldüm.
aldatılma ihanet konulardan sıkılmıştım ki bu konuu denk geldi

evleneceğim eşime elimde ben yok ben yemek yapamam yapsam da yemezsin diyeceğim

kadınların canları sıkılıyor son zamanlarda gözlemlerim bunu işaret ediyor..
benim çok güzel yerlerimde ben var mutfakta aşçı sokakta hanımefendi gerisini de sizin hayal gücünüze bırakıyorum... olur muyum harika olurum

olmaz yemeğin lezzetli olması için elinde 7 ben olması lazım her 7 benin üzerinde 7 adet tüy olması lazım

Elimde ben yok.
Aksama el acmasi arnavut boregi var.
Öptüm bye.

Sanmam
Öyle olsa benim yemeklerim lezzetli olurdu İki elimde de minik ben var ama lezzet eh işte..

Ya Allah aşkına nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere Ben ile yemek lezzeti arasında nasıl bir ilişki kurabiliyorsunuz?

bir el parmağının 5 tırnağından 2 sini kesip, 3 tanesini keser gibi yapıp kesmezsen o zaman yemekler daha lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…