• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

öyle bir inanış ben bir mühür gibi hani elleri hamarat olanlara has gibi öyle düşünülmüş yüzde yüz geçerli bir şey değil.

Ben de "elinde ben olursa" derken eşiniz falan yemek yapacak da yaparken bir eliyle sizi tutacak gibi fantastik bir düşünceye kapıldım ilk okuduğum an. Ama sizin söylediginiz daha fantastikmiş :D

Ya komik güzel gülüyorsunuz ama elin lezzeti var da Benin niye olmasın ayrıca bi duyum ben sadece yaydıım :KK58::KK45:

Daha neler duyacaz burda

Elimde ben felan yok ama gayet güzel yemek yaparim

Kızlar elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu? Olursa benim elimin içinde benyok ddışında iki küçük ben var fark ederim ki benim yemekelimin beyenilir genelde böyle bişey varmı merak ediyorum doğrusu:KK64:
Bi git ablacım bişi dicem de kızlar topa tutar .O ben kı...ında olunca da daha istekli oluyosun :KK70::KK70::KK70::p:p:KK59::KK59:

Ne beni olduguna gore degisir.:KK53:
Et beniyse ahci kivaminda enfes yemekler cikarirsin. Millet parmaklarini yerr.
Normal bense zeytinyaglilar iyi gider.
Silik bir bense pasta boregin lezzetli olurr:KK53::KK53:

Benim elimde var:KK53::KK53::KK53:
Herzaman olmasada bazen iğrenç yemek yapabilme yeteneğine sahibim:KK53::KK53:

Tabii, o beni oluşturan siyah pigmentler yemeğe ayrı bir baharat katıyor.
Siz bakmayın KK hatunlarına bilip bilmeden dalga geçiyorlar hemen.
Hurafe değil hanımlar, fiziksel, kimyasal, spratörel, aspiratüel, kara deliksel, ankastresel açıklaması var bunun.
Cahil cahil konuşuyorsunuz.

eşimizin elinde ben var mı bakalım. varsa (yoksada uyurken boyayalım bir ben) bundan sonraki tüm yemekleri adamlarımıza yaptıralım...

Tam avcumun içinde bir ben var, fakat hiç börek yapmadım biliyor musun?:KK53: Öyle çok güzel yemek falan da yapamam.
Bu arada avuç içinde ben nadir rastlanan bir durum sayılabilir, ben pek kimsede görmedim. Dünyaca ünlü aşçıların ellerinde de olup olmadığını bilemeyiz:KK53:

Tabii, o beni oluşturan siyah pigmentler yemeğe ayrı bir baharat katıyor.
Siz bakmayın KK hatunlarına bilip bilmeden dalga geçiyorlar hemen.
Hurafe değil hanımlar, fiziksel, kimyasal, spratörel, aspiratüel, kara deliksel, ankastresel açıklaması var bunun.
Cahil cahil konuşuyorsunuz.
konuşmamıştım sustum :KK53:

Cinsiyet farki varmiymis bu hurafede? eli benli adaminda yemegi guzel oluyorsa oylesini bulayim. Ne ugrascam yemekle mutfakla. O pisirsin ben yerim:63:

Elimde hmmm parmak kenarımda var minicik belki ondan lezzetli oluyordur :D

Ama göbeğimdeki daha büyük, onun etkisi olmaz mı?:KK53::KK53:

Daha neler duyacağım bakalım :)

Back