O sadece oradaki benler için geçerli değil, her ben kontrol edilmeli..Kanserojen olma riski var ve takip edilmeli diye biliyorum
Öyle tabi onlarda temas daha fazla olduğu için dikkat etmeli diye duymuştumO sadece oradaki benler için geçerli değil, her ben kontrol edilmeli..
Kızlar elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu? Olursa benim elimin içinde benyok ddışında iki küçük ben var fark ederim ki benim yemekelimin beyenilir genelde böyle bişey varmı merak ediyorum doğrusu
yaa ben seni kk'nın en'lerinde nasıl unuturum, şu an derin bir keder içindeyim samire.Evet arkadaslar o muhtesem cevaplarinizla yorum yapacaginiza inaniyorum takipdeyim kk ailesi
yalnız değilsin, ben de sadece midem bulandı yazmak için girmiştim.Basligi okuyunca midesi bulanan bi ben miyim acaba
Ben onu gordum ne dusunuyordun en ler olarak hangisine giriyorum canimyaa ben seni kk'nın en'lerinde nasıl unuturum, şu an derin bir keder içindeyim samire.
en olmazsa olmaz kk üyesiBen onu gordum ne dusunuyordun en ler olarak hangisine giriyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?