elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Avucunun içinde ben varsa tatlılarda, üstünde varsa tuzlularda başarılı olurmuşsun. Kenarında olursa hamur işlerinde iddialı olurmuşsun sevgili konu sahibi...Şimdi söyle bakalım tam olarak nerede bu benlerin?

bence haklısınız, yüzde bin beş yüz. haksızsınız diyende hata var.

elimde ben yok, yemeklerim o yüzden pek lezzetli değil.
acilen bu bilgiyi eşim ve ailemle paylaşmalıyım.

kesin elleri benden görükmeyen hatun kişinin biri uydurmuştur.
ben ve lezzet...
öyk

hadi böyle bi rşey duydunuz.. Sizce böyle bir şey olabilir mi? mantık çerçevesinde düşünelim? Sadece kk üyeleri mantıklı insanlar değil sonuçta.. Ben li olanların güzel diğerlerinin kötü mantığı olur mu hiç..

Siz bunu soruyorsanız bende, Eller ki ben ler aldırılır sa yemeklerin lezzet durumu değişir mi diye sormam abest olmaz herhalde

Dün duydum az araştırdım ama tam sonuç alamadım bilen vardır belki dedim oda herkes çok şaşırdı

Niye komik mi siz merak etmezmisiniz

hayır ya lütfen yanlış anlama sadece konunuz hoşuma gitti ilk defa böyle birşey duydum :) yemek yapmak bence içten gelen bir şey severek yap isteyerek yap bak bakalım nasıl güzel olacak şu bu hikaye yani .....

Anlamadınız galiba büyük küçük ben fark etmez ayrıca arada şeften duydum olabilir olmaya bilir bukadar mantık sorgulamaya gerek yok fikir düşünce ve fikir alırım dedim

hiç böyle bişey duymamıştım

kaşı gözü karaaa olursa olsun yanağında bir beni mutlaka olsunnn

[QUOkırmadıysam eg, post: 43126256, member: 465570"]hayır ya lütfen yanlış anlama sadece konunuz hoşuma gitti ilk defa böyle birşey duydum :) yemek yapmak bence içten gelen bir şey severek yap isteyerek yap bak bakalım nasıl güzel olacak şu bu hikaye yani .....[/QUOTE]
Yok kızmadım da şunu derler hep severken yemek yap güzel olur diye ben nezaman hevesle hep kötü oldu oysa normalde çok güzel yemek yaparım:)

Yemege sevgi katani duymustum da bu daha acayip geldi "elimin degil ben'imin lezzeti".

[QUgüzel gülmenize sebep oldumTE="MinelAskAh, post: 43126264, member: 447098"]ciddi misin sen ya hey allahım vallahi güldüm[/QUOTE]
Ne g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…