• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Öyle derler eskiler sanırım bende duymuştum. Elimin içinde iki tane benim vardı yemekleriminde lezzetli olduğu söylenir. Ama benler zaman geçtikçe elimin dışına yani üst kısmına doğru kaydığını fark ettim eyvah artık giderek kötü mü yemek yapıcam:KK17::KK17::KK17:
Ya da daha güzel olur:)

Sorunu bilmem ama avuç içi ve ayak altında ben olması sakıncalıdır bence olmadığına sevin ;)

Ben, bulunduğu yere lezzet katar.:)

Te Allahım...

Ayrıca bkz:
Hurafe yasak konu, kapatılabilir:)

ne diyosun ben elime cerrahide ben yapıştırttım sırf daha lezzetli yemekler yapabilmek için

[QUÇokta jasse, post: 43131585, member: 597649"]ne diyosun ben elime cerrahide ben yapıştırttım sırf daha lezzetli yemekler yapabilmek için[/QUOTE]
Çokya komik deyil

ne diyosun ben elime cerrahide ben yapıştırttım sırf daha lezzetli yemekler yapabilmek için

[QUÇokta jasse, post: 43131585, member: 597649"]ne diyosun ben elime cerrahide ben yapıştırttım sırf daha lezzetli yemekler yapabilmek için
Çokya komik deyil[/QUOTE]

:))) konu çok mantıklı ya espiri çok komik değil lütfen biraz daha komik bişe yazar mısın jasse jasse

Elimde ben yok.
İlk kez kurabiye yaptım
Şuan pişiyor.
Akşam size durumu söylerim.
Amacım önce evdekilerle yedirmek onlardaki yasam belirtisi hala devam ederse (çok ümidim olmamakla beraber ) hurafe yanlış, ama yasam belirtileri kesilirse... Üzgünüm :KK43: :KK61:

:-):-):-)
:rolleyes::rolleyes:

valla benim de elimde ben var ve ilk kez yaptığım yemekler bile çok lezzetli olur herkes elimin ayrı bi lezzeti olduğunu söyler :KK76: bilemiciiim yani dogru olabilir :cool:

Çokya komik deyil

:))) konu çok mantıklı ya espiri çok komik değil lütfen biraz daha komik bişe yazar mısın jasse jasse [/QUOTE]

arkadaşlar dalga geçmeyin bunlar bize babaannemizden miras bilgiler,ben denedim %100 çalışıyor.herifimin midesini kalbini heryerini fethettim oh mis.bak şimdi de arkadan pırtlayınca hemen elini oraya götürüp sonra da karnına sürtünce bebek erkek oluyomuş onu deneyecem.ya ya...

şaka mısınız allah aşkına

Ay kasıklarım ağrıyodu çok güldüm karnımda ağrımaya başladı
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Nerden bulursunuz böyle şeyleri yaaaa bi de inanıyolar ahahahahahahahaha
Ölceeeeeemmmm hahahahahahahaha

Arkadaslar elimde sonradan 3 ben çıktı ( bu konuda ciddiyim) ama baya kucukler ve acik kahverengi. Yemeklerim lezzetli olur mu :(:(:(

Benim küçükken avucumda ben vardı ama zamanla kayboldu buna ne denilir ki şimdi acaba ben felan kurtarmaz seni işareti mi nedir :KK70:
Bileğimde ben var ama o kurtarır mı acaba diye düşündüm bir an :KK70:
Enteresan bir konu olmuş sanki insan cevap bulamıyor :)

Back