elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu?

Bejinn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
62
12
8
30
Kızlar elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu? Olursa benim elimin içinde benyok ddışında iki küçük ben var fark ederim ki benim yemekelimin beyenilir genelde böyle bişey varmı merak ediyorum doğrusu

gerçekmi bu !! gerçekten çok güldüm iyi geldi ne alaka yahu ?

Kızlar elinde ben olursa yemek daha lezzetli olurmu? Olursa benim elimin içinde benyok ddışında iki küçük ben var fark ederim ki benim yemekelimin beyenilir genelde böyle bişey varmı merak ediyorum doğrusu
ahahahhahaha hic gülesim yoktu ahahahahha

Gün gecmiyor ki kk da entresan konular acılmasın

eveet yeni bir hurafe ile karşı karşıyayız

benim elimde ben yok ama yemeklerimin güzel olduğunu söylerler.

bu arada tek derdin bu olsun İnşallah :)

Benim Elimin kenarında nolcak şimdi ?
Bazen başarıyorum bazen tuzu çok kaçıyor acaba kenarda diye arada mı kaldı yemeklerimin tadı

Amannn türk hurafelerinden seçmeler işte. Yazık en çokta hamileleri geriyorlar. Şunu yeme bunu içme vs vs... Ayrıca elimde ben yok ama yemek konusunda iddialıyımdır.

Bu şeye benzemiş,yemeğe sevgini katacaksın der büyüklerimiz..
Siz inanmayın böyle hurafelere,sizi kandırıyorlar...

Benimde elimde ben yok ayrıca el içinde ben olduğunu hiç duymadım.
Ne yani ben mi lezzet katıyormuş yemeğe ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…