- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi MutluOlmasadaUmutlu
Bir aylik bebeginle evini birakiyosun..esini ailesine teslim ediyosun.hatalariniz var sizinde.sabirli olmaliydiniz.esinizide kinadim yavrusunun gitmesine nasil razi geldi
Kayınpederinizin aldığı o satılan dairenin kredi borcu var mıydı? Belki adam ödeyemeyecek durumda kalmıştı. Ya da bu evi aldıktan sonra zor duruma düştü. Sizin de sattırmamak için olay çıkaracağınızı bildiklerinden size söylememişler. Sizden korkuyorlar çünkü. Bebeğinizin üzerinde babasının hakkı olsun istemiyorum nafaka talep etmeyeceğim demişsiniz. Bebeğinizi babasıyla görüştürmeyeceğiniz anlamına mı geliyor bu? Şimdi de diyorsunuz ki, işte o açacak boşanma davasını. Ne yapmasını bekliyordunuz? Siz onu terk ettiniz zaten. Burada çok hikaye okudum, size haklısınız diyemiyorum, siz sadece kendini düşünen birisiniz. O çocuk büyüyünce size ''anne ben neden babasız büyüdüm?'' diye sorunca, o senin baban ve ailesi bana sormadan evimi (dedenin aldığı ev) satmışlar, ben de aldım ceketimi çıktım mı diyeceksiniz? Emin olun çocuğunuz helal olsun anne, nasıl da karakter atıyorsun demeyecek. Sizi çok daha büyük sorunlar bekliyor, umarım yanılırım ve hayat umarım bu dediklerimi çıkarmaz karşınıza, yağmurdan kaçarken doluya yakalanmamanızı dilerim.
Bu forum boşanmış, 2.kez evlenmiş mutlu kadın dolu. Aynı zamanda kocasından boşanmaya cesaret edemediği için mutsuz kadın dolu. Şu çocuğu babasız büyütme hikayeleriyle hala daha kadınları korkutmaya çalışıyorsunuz. Kimse annesine neden babasız büyüdüm falan diye sormuyor. Hatta şu durumda babasına sen ne biçim babasın diye sorma ihtimali daha fazla.
1 aylık bebeğiyle evini falan bırakmamış kadın. EVİ değil bir kere orası. Zorla sen burada oturacaksın, artık burası senin evin demişler diye evi olmuyor. Ailesine bırakmışsın demişsiniz de adamın zaten ailesinden bağımsız olması lazım değil mi? Bırakınca ailesine mi kalmış oluyor, oyuncak mı bu?
Nedense sabretmesi gereken, sınavı bu olan, yuvayı bir arada tutması gereken bu kadın. Adam daha ne yapabilir yani, hakaret etmiş, çocuğunu alırım demiş, kandırmış daha ne yapsın? Boşanmanın haklı mazereti nedir 8 kurşun yemek falan mı size göre? Babam bana kızım bir kere annene söylemeden evimizi satıp babaannenin altına taşımıştım zorla dese suratına tükürürüm.