• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden öylece kaydı gitti hayat

Bu konuyu açmadan evvel tlf hattımı kırmıştım hiçkimseyle görüşmek istemediğimden, hoş onlarda bana ulaşmaya çalışmadılarda zaten. Bu süre zarfında kurdeşen döktüm ve malesef sütüm kesildi stresten günlerdir tekrar sütüm olsun diye mücadele ediyorum ve çok üzülüyorum :(( Sorumlusu olanlar içinde üzgünüm bir sabinin rızkına mani oldular,rızkı veren Allahtır şüphesiz ama sayelerinde koruyamadım o_O
2gün evvel mevzuyu uzaklarda üzülmesin diye detaylıca bilmeyen babama ,annem anlatmış olanı biteni ve sinirlerine hakim olamayıp aramış mustakbel kayınbabayı.Gittiği gibi tekbaşına geri dönsün ikna edin demiş,oğlum gelip almaz vs. Babamda o kızımın kararıdır lakin kararı olumsuz olsa bile torunumunda kızımında ölene dek başımın üstünde yeri var demiş :KK61: Benim onlara mecbur olmadığımı ve ailemin beni atmadığını anlamaları için.Sözkonusu 1. şahısla ilgili hiçbir haber yok,ailesi onun adına konuşuyor.Psikolojimin bozuk olduğunu ,aslında yapılanların normal fakat benim anormal tepkiler verdiğimi söylemiş yine:) Kendimden şüpheleniyorum onlar böyle söyledikçe , iyiyi ve kötüyü doğruyu ve yanlışı ayırt edemeyecek kadar saf görünüyormuşum demekki.İlk kez konuştum, ilkkez sesim çıktı ,ilkkez gündemdeyim ondandır :KK48: Mahkemede velayet için deli damgasıda vuracakları kesin

sen annenlerdeyken eşin ve ailesinin bu evtaşıma aşamasındaki diyaloğunu düünüyorum...aralarından 1 Allah ın kulu çıkıpta biz bu durumu bu kadına söyleyelim haberi olsun dememiş...daha doğrusu demek istememişler..senin kabul etmeyeceğini düşündükleri için oldu bittiye getirmişler...sonuna kadar haklısın...hazmetmek zor...ama üzerinden zaman geçince herkes evine dön diyecektir...en azından şoku üzerinden at ve bir daha düşün...ama çok zor bir durum

Bu konuyu açmadan evvel tlf hattımı kırmıştım hiçkimseyle görüşmek istemediğimden, hoş onlarda bana ulaşmaya çalışmadılarda zaten. Bu süre zarfında kurdeşen döktüm ve malesef sütüm kesildi stresten günlerdir tekrar sütüm olsun diye mücadele ediyorum ve çok üzülüyorum :KK43:( Sorumlusu olanlar içinde üzgünüm bir sabinin rızkına mani oldular,rızkı veren Allahtır şüphesiz ama sayelerinde koruyamadım o_O
2gün evvel mevzuyu uzaklarda üzülmesin diye detaylıca bilmeyen babama ,annem anlatmış olanı biteni ve sinirlerine hakim olamayıp aramış mustakbel kayınbabayı.Gittiği gibi tekbaşına geri dönsün ikna edin demiş,oğlum gelip almaz vs. Babamda o kızımın kararıdır lakin kararı olumsuz olsa bile torunumunda kızımında ölene dek başımın üstünde yeri var demiş :KK61: Benim onlara mecbur olmadığımı ve ailemin beni atmadığını anlamaları için.Sözkonusu 1. şahısla ilgili hiçbir haber yok,ailesi onun adına konuşuyor.Psikolojimin bozuk olduğunu ,aslında yapılanların normal fakat benim anormal tepkiler verdiğimi söylemiş yine:) Kendimden şüpheleniyorum onlar böyle söyledikçe , iyiyi ve kötüyü doğruyu ve yanlışı ayırt edemeyecek kadar saf görünüyormuşum demekki.İlk kez konuştum, ilkkez sesim çıktı ,ilkkez gündemdeyim ondandır :KK48: Mahkemede velayet için deli damgasıda vuracakları kesin

Bir şey yapamazlar. Evinin senden habersiz, kayınvalide ve kayınpederinin apartmanına, hatta evine taşındığını, sana "SÜRPRİZ" yaptıklarını duyunca hakim, kim deli kim akıllı anında anlar merak etme canım. Allah hayırlısını versin, bebeğinle senin için. Ama bence eşinle barışırsan, kendi şartlarına göre kur evini, sakın onun şartlarını kabul etme. İşi yok yazmışlar bi yerde, işsizse de işe girmesini şart koş.

valla yanlış anlamayın ama barışın demek içimden gelmiyor.hatta çocuğunuz babasız byümesin demek de içimden gelmiyor
çünkü yeni doğan yavrusunun bezini bile karşılamayan adamdan baba olmaz
eşinizi kandırdılar mı yoksa eşiniz de dünden niyetliydi oraya taşınmaya bilemem.insanların günahını almak istemem ama attığınız mesajları eşinize göstermesi,üstüne bir de doldurması kv nizin büyük terbiyesizliği.
siz kötü bişey deseniz bile eğer gerçekten barışmanızı istiyorsa saklaması gerekirdi
kaldı ki çocuk için sizden adım bekliyorlar da neden eşinizden beklemiyorlar.ama tabi bütün fedakarlığı kadın yapmak zorunda değil mi?
çok sinirlendim inanın.
ayrıca siz otobüse binerken eşinizle konuşmuşsunuz otobüse binince kv niz msj atıyor evine dön diye.demekki eşinizin ağzında yaş bakla ıslanmıyor.hemen annesine anlatmış yaşadıklarınızı.erkekse ve evine sahip çıkmak istiyorsa sizin aranızdaki sizin aranızda kalır.bu nasıl bir zihniyettir ya

Kandırılıp kandırılmadığına ben kanaat getiremiyorum inanın buyüzden sağlamasını şu sözlerimden siz yapın.Eşim ile kayınbabam birkaç ay evvelden bizim evi satıp bizi kiraya gönderip işyeri açmak için aralarında söyleniyorlardı,fakat kayınvalideminde benimde mantığımıza aykırı geldiğinden kesinlikle olmaz diyorduk ki onlarda zaten gülüp geçiyordu sadece düşünce bizimkisi diye.Ama asla ve asla birgün gerçekleşebileceği ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi ki kayınvalidemde bukonuda çok sert tepki verirdi asla izin vermem derdi.Benim doğum yapmama sayılı günler kala yada yaptığım günlerde(tarihi net bilmiyorum) annesi ve babası sıkışık olduklarını söylemiş ,babasıda sizin evi satalım siz bize geçin hem nakitede dükkan açalım diye önceki projelerini dile getirmiş.Eşimde bizim yüzümüzden sıkıştılar bize ev aldılar diye vijdancığı sızlamış kabul etmiş.
Kayınvalidenin mesajları oğluna okutması zaten beni çok yaraladı ki barışmamızı ençok isteyen olarak görünüp aslında arkadan kuyu kazdığını öğrenmek benim insanlara olan güvenimi 1kez daha derinden sarstı.
Eşimden adım beklemiyorlar çünkü o gururlu onurlu şerefli bir insan benim ayağıma gelmez,ama ben onlara göre tam aksi demekki ... Neyse bu kısımda cidden içimdekileri yazmamaya gayret gösteriyorum 2 hafta olmuş sinirim bir nebze geçmemiş ilerleyememişim.

Otobüse bindiğimi oğlu söylemeden evvel alt kattaki dedikoducu görümcesi söylemiştir,pencereden dikizleyen gelene geçene heeey nereye,heey nerdendiyen meraklı ve iğreti bir tip.İşte buyüzden oranın yaşanılacak yer olmadığına kanaat getirip çadırda da olsa yaşayalım burdan gidelim demiştim eşime susarak yanıtladı sağolsun..

Ben tepki bu mu olmalıydı diyemiyorum.
Aynısını yapardım eminim..
Ve yaptım da benzer bir durum yaşadım.

Haklıyken haksız ilan edildim tıpkı senin gibi..

Sinirle, hakkımızı arayış yolumuz yanlış maalesef.
Dünya politikacı, içten pazarlıklılarla dolu.
Onların yanında bizim dobralığımız kabul görmüyor üzgünüm.:KK43:
Çok üzüldüm senin için, bebeğin için..

Ama lütfen bu kadar haksızlığa karşılık yalvaran, dönen sen olma.
Bitecekse bu sebeple eşin zaten adam değilmiş karısından geçti hadi evladından nasıl geçiyor?

Boşanman bu şartlarda dönmenden daha hayırlı görünüyor.
Haksızlıklara gözünü kapatıp, susup oturabilecek yapıda bir kadın olarak ömür geçirebilecek olsaydın
bunlar yaşanmazdı böyle düşün.. Yapamazsın. Ayaklı cenaze olur gezersin :KK43:

Şu durumda yalvaran,dönen taraf ben değil o olacak ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum ; Allaha büyük konuşmayım fakat ailem bile beni kovsa gideceğim yer orası olmaz canım . Benim suskun sakin hanım halimden faydalanıp ezebileceklerini düşünmüşler.Sinirle hakkımızı arayış yolumuz nasıl olmalıydı? Şahsen ben ilk olay anında büyük bir şok yaşamayıp serin kanlı bir insan olsaydım gece herkes uyurken binaya bi kibrit çakar arkama bakmadan giderdim sanırım:) Benim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir ki tüm sevenlerim ve eşimde bilirdi bir iğnemi dahi kimse ordan alıp başka yere koyamaz yerini değiştiremez; kocaman evimi taşıyıp değiştirmişler yaa ben bile halen inanamazken kimseden inanmasını beklemiyorum Allahım kimseye yaşatmasın eşler arası güven ve saygı herşeyden önemliymiş...

çok etkilendim okurken. hakkında hayırlısının olmasını dilerim.
eşinin yaptığı çok büyük bir hata. ama sen evladın için göğüslemeye hazırken o annesine kapıyı açmadın diye neredeyse sana düşman olacak ya da olmuş.
biraz zamana yaymanı tavsiye ederim. dava vs gibi konuları ağzına alma bence bir süre.

sen annenlerdeyken eşin ve ailesinin bu evtaşıma aşamasındaki diyaloğunu düünüyorum...aralarından 1 Allah ın kulu çıkıpta biz bu durumu bu kadına söyleyelim haberi olsun dememiş...daha doğrusu demek istememişler..senin kabul etmeyeceğini düşündükleri için oldu bittiye getirmişler...sonuna kadar haklısın...hazmetmek zor...ama üzerinden zaman geçince herkes evine dön diyecektir...en azından şoku üzerinden at ve bir daha düşün...ama çok zor bir durum
Karına söyle demişler fakat eşim kabul etmez boşanır eve gelmez demiş, nasılda tanıyor beni ama bildiğini okumaktanda geri kalmıyor .İşte o noktada beni kaybetmeyi göze almış olarak baştan evliliğimizin temeline bir balyoz indirmiş zaten. Karına söyle demiş olmaları benim için kabul niteliğinde değil hemde, koskoca yaşını başını almış insanlar oğlumuz gençtir cahildir o demiyorsa biz diyelim kızcağızda bilsin hakkı var demelilerdi; yada benmi fazla iyi niyetliyim,onlarda zaten gelinin fikri alınmazmış...
Benim şoku atlamama iyileşmeme bile fırsat vermeyip daha otobüsteyken gel dediler,oğulları sap gibi ortada kalmışta... Hani yine beni düşünen yok yani.Benimle ilgili düşünceleri çok çok fazla değişti, dininde ibadetinde olan insan kocası nereye çekse oraya gider dediler.Hacılar kendileride Allah kabul ederse. Ama çok yanıldılar dinimin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum diye kocamın köleside değilim ya.

Artık bu hadisenin benim yararıma ve hayrıma olduğuna inanıyorum ,evliliğimiz kurtulsada kurtulmasada benim artık midemin bulandığı o insanlarla hiç işim olmayacak. Çocuk oldu diye onlara mühürlü olduğum sanılmayacak. Artık iyimser olma vakti , şuanda benim için en önemlisi bebeğimin anne sütüne tekrar kavuşabilmesi inşAllah :(

Şok olmakta haklısın, kızmakta kırılmakta herşeyde haklısın.. Ama seni sevmiyorum artık deyip binip giderek gitili ateşlemişsin.. O lafın ğzerinede eşinin sanak karşı doldurulması zor olmamıştır.. Ne olursa olsun, lohusada olsan sen bir annesin sırf bu yüzden biraz daha sakin olup mantıklı davrananilirdin.. Büyüklere kapı açmamak bence büyük saygısızlık, tekrar diorum bak onların yaptığı zaten çok çok ayıp hani ağzımı bozmak istemiyorum ama gerçekten çoook ayıp etmişler.. Ama ayıbada ayıpla karşılık verilmez.. Biraz durup sonra tmm hafi kiraya çıkalım diyebilirdin.. Kv bile sevmediği baba anneye taşınıyorsa sende evladın için o eve biraz sabredebilirdin.. Hakkınızda hayırlısı ne diyeyim
kesinlikle katılıyorum. onların ki çok büyük ayıp evet haketmediklerinden değil ama seni sevmiyorum diye bırakıp gidersen göz dağı vermiş olmuyosun. nasılsa beni sevmiyo o yanımda yok ama ailem var yanımda diye düşünüyodur şu an. allah yardımcın olsun

çok afedersiniz de Allah böyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın. bela kaçacak ağzımdan tutuyorum kendimi. yahu hiç mi Allah'tan korkmuyor bu insanlar ya. mutlular mı şimdi? bebek emziren anneye yaptıkları zulme bak! bazı insanların yatacak yeri yok gerçekten..

şimdi sen nasılsa mecbursun gözüyle bakacaklar. benim fikrime göre dik durmaktan başka çaren yok. ama sonu ayrılık da olabilir. bana da nasılsa annesinin yanına dönemez muamelesi yaptılar. döndüm. son ana kadar blöf yaptığımı sandılar ama değildi. ama karşı taraf da boşanmak istedi. şimdi her iki ihtimal de var senin için. ya dik durup boşanmakla tehdit edeceksin, ki mahkeme yeni doğmuş bebeği onlara zorrrrrr verir. ya bu şekilde gözü korkacak, ya da gerçekten göze alıp bitireceksin ama yazık yani valla yazık bu insanlara.

ben kendimce fikir sundum ama yuva senin yuvan sen sadece bunları da düşün diye dedim. hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Karına söyle demişler fakat eşim kabul etmez boşanır eve gelmez demiş, nasılda tanıyor beni ama bildiğini okumaktanda geri kalmıyor .İşte o noktada beni kaybetmeyi göze almış olarak baştan evliliğimizin temeline bir balyoz indirmiş zaten. Karına söyle demiş olmaları benim için kabul niteliğinde değil hemde, koskoca yaşını başını almış insanlar oğlumuz gençtir cahildir o demiyorsa biz diyelim kızcağızda bilsin hakkı var demelilerdi; yada benmi fazla iyi niyetliyim,onlarda zaten gelinin fikri alınmazmış...
Benim şoku atlamama iyileşmeme bile fırsat vermeyip daha otobüsteyken gel dediler,oğulları sap gibi ortada kalmışta... Hani yine beni düşünen yok yani.Benimle ilgili düşünceleri çok çok fazla değişti, dininde ibadetinde olan insan kocası nereye çekse oraya gider dediler.Hacılar kendileride Allah kabul ederse. Ama çok yanıldılar dinimin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum diye kocamın köleside değilim ya.

Artık bu hadisenin benim yararıma ve hayrıma olduğuna inanıyorum ,evliliğimiz kurtulsada kurtulmasada benim artık midemin bulandığı o insanlarla hiç işim olmayacak. Çocuk oldu diye onlara mühürlü olduğum sanılmayacak. Artık iyimser olma vakti , şuanda benim için en önemlisi bebeğimin anne sütüne tekrar kavuşabilmesi inşAllah :KK43:

bi de sütünü kestiler el kadar bebenin. ağlayacaktım az daha. hacılarmış bi de. benim dedemle ananem de hacı. iyi bilirim böylelerinin ciğerlerini. ibadet edince her türlü kul hakkı her nane serbest oluyor sanki. Allah yardımcın olsun canım benim. Allah yardımcın olsun..

Şu durumda yalvaran,dönen taraf ben değil o olacak ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum ; Allaha büyük konuşmayım fakat ailem bile beni kovsa gideceğim yer orası olmaz canım . Benim suskun sakin hanım halimden faydalanıp ezebileceklerini düşünmüşler.Sinirle hakkımızı arayış yolumuz nasıl olmalıydı? Şahsen ben ilk olay anında büyük bir şok yaşamayıp serin kanlı bir insan olsaydım gece herkes uyurken binaya bi kibrit çakar arkama bakmadan giderdim sanırım:) Benim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir ki tüm sevenlerim ve eşimde bilirdi bir iğnemi dahi kimse ordan alıp başka yere koyamaz yerini değiştiremez; kocaman evimi taşıyıp değiştirmişler yaa ben bile halen inanamazken kimseden inanmasını beklemiyorum Allahım kimseye yaşatmasın eşler arası güven ve saygı herşeyden önemliymiş...

İnsanların önerdiği hakkını arayış yolu şöyle.
En büyük tepkin sessizlik olacak. Bekleyeceksin ki vicdan yapsın karşı taraf.
Yaparsa tabi şansına :)

Biraz dişini sıkacaksın, sonra yavaştan işleyeceksin kocanı.
Kadınlığını kullanıp istediğini yaptıracaksın.
Sonra da uygun zamanı bulup sen beni kırdın diye dudak büküp özür dileteceksin. :)

Ben benim olanı, hakkım olanı dudak bükerek isteyemiyorum.
Çatır çatır istiyorum işte senin gibi. Sıkıntı orada..:)

çok şaşırdımböyle bir olayda ben nasıl davranırdım bilemiyorum. 1 aylk bebeğimle başka bir eve evim olarak gitmek çok saçma olurdu ve bende çıldırırdım sanıırm. ailen arkanda korkma bebeğinin huzursuz ortamda olmasındansa huzurlı ama babasız olması daha iyi sakın geri adım atma derim.
bir bez parası bile göndermekten aciz olan adam bundan sonrada bakmasın sana zaten.
eminimki çok zordur rabbim yardımcın olsun canım

kesinlikle katılıyorum. onların ki çok büyük ayıp evet haketmediklerinden değil ama seni sevmiyorum diye bırakıp gidersen göz dağı vermiş olmuyosun. nasılsa beni sevmiyo o yanımda yok ama ailem var yanımda diye düşünüyodur şu an. allah yardımcın olsun

Eğer beni sevseydi bu kadın yeni doğum yapmış ,benim için ailesini orada bırakıp gelmiş ,benden sadece huzur beklemiş hiçbirşey istememiş demesi ve ailesinede dönüp bunu eşime yapamam ya bir müsadesini almalıyım yada başka bir orta yol başka bir çare arayalım demeliydi ki o evde geçirdiğim1 haftada hep bunlar döndü durdu zihnimde.Bütün bunlardan sonra ben onu artık sevmiyor olsamda haklıyım,sevecek nesi kaldı... Bana onca küfürleriyle saygısı mı kaldı, annesine kapı açılmadı diye ayrı yatarak sevgisimi... Tam olarak sözlere dökemesemde emin olun hakettiklerini zerre kadar yaşatmadım kimseye ve dönüp arkama çirkin tek kelime dahi etmedim ki sonradan gün gelir pişmanlık olmasın içimde diye...Allah korusun pişmanlık bakidir son nefese kadar.Peki ya o yanılıyorsun ben seni seviyorum ve sende seviyorsun kızgınlıkla şuan böyle söylüyorsun diyebilirdi tenezul etmedi ... Neyse konuda aslında okadar sorun varki takılınan o nokta çok ince detay ,nitekim eşler birbirini iyi tanır aşkı gözlerinden anlarlar

Yaşadıkların çok üzücü eşinin affedilir bir yanı yok,aklı başında güçlü birine benziyorsunuz inşallah en kısa zamanda bu kötü günleri atlatıp yepyeni bir hayata başlarsınız buna sebep olanlar cezalarını bulur.

Eğer beni sevseydi bu kadın yeni doğum yapmış ,benim için ailesini orada bırakıp gelmiş ,benden sadece huzur beklemiş hiçbirşey istememiş demesi ve ailesinede dönüp bunu eşime yapamam ya bir müsadesini almalıyım yada başka bir orta yol başka bir çare arayalım demeliydi ki o evde geçirdiğim1 haftada hep bunlar döndü durdu zihnimde.Bütün bunlardan sonra ben onu artık sevmiyor olsamda haklıyım,sevecek nesi kaldı... Bana onca küfürleriyle saygısı mı kaldı, annesine kapı açılmadı diye ayrı yatarak sevgisimi... Tam olarak sözlere dökemesemde emin olun hakettiklerini zerre kadar yaşatmadım kimseye ve dönüp arkama çirkin tek kelime dahi etmedim ki sonradan gün gelir pişmanlık olmasın içimde diye...Allah korusun pişmanlık bakidir son nefese kadar.Peki ya o yanılıyorsun ben seni seviyorum ve sende seviyorsun kızgınlıkla şuan böyle söylüyorsun diyebilirdi tenezul etmedi ... Neyse konuda aslında okadar sorun varki takılınan o nokta çok ince detay ,nitekim eşler birbirini iyi tanır aşkı gözlerinden anlarlar

Sizi öyle bir arayacak ki.. Sizin gibi bir kadını kaybettiği için o kadar pişman olacak ki...

Umarım bundan sonra hakettiğiniz mutluluğu yakalarsınız..

İnsanların önerdiği hakkını arayış yolu şöyle.
En büyük tepkin sessizlik olacak. Bekleyeceksin ki vicdan yapsın karşı taraf.
Yaparsa tabi şansına :)

Biraz dişini sıkacaksın, sonra yavaştan işleyeceksin kocanı.
Kadınlığını kullanıp istediğini yaptıracaksın.
Sonra da uygun zamanı bulup sen beni kırdın diye dudak büküp özür dileteceksin. :)

Ben benim olanı, hakkım olanı dudak bükerek isteyemiyorum.
Çatır çatır istiyorum işte senin gibi. Sıkıntı orada..:)

Sonunu okuyana kadar kaşlarım çatık vaziyetteydi :KK48: Ben böyle biri değilim ki ,iyikide değilim beni ben olduğum için değil kadınlığımı kullandım diye sevecekse öyle hayat olmaz olsun dedim ve sonunu görünce epey tebessüm ettim:)) Çok aciz bir davranış olurdu bu, ha ama yapanlarada birşey diyemem herkesin kendi hayatı

Bu nasıl iş anlamadım senin evini senden habersiz taşımak
Terbiyesizler kadın lohusa daha ya ne söylesen ki bana göre söylediklerin ağır da değil lohusasın yeni doğum yapmışsın
Büyük yanlış yapmışlar susup oturmaları gerekken kestirip atmışlar
Valla büyük konuşmak istemiyorum
Allah hakkında hayırlısınıversin

Allah yardımcınız olsun.
çok kötü niyetli bir davranış bu yapılan. bir de sürpriz demesi yediği haltı bilip te örtmeye çalışmasından başka bir şey değil.
lohusasınız siz, size anlayışlı olacaklarına afedersiniz s..p batırıp bir de susmanızı beklemişler.
hani eşiniz size uslubunca söyleseydi, zor durumda kaldığını anlatsaydı belki kavga gürültü yine olurdu ama böyle terbiyesiz bir emrivakiden daha iyi olurdu.
size tavsiye verecek ne tecrübem var ne de sizin akla ihtiyacınız.
sakin olmalısınız, olaylar sıcakken konuşmak işleri daha da bozabilir.
biraz zaman verin kendinize, eşinizi, evliliğinizi istiyor, özlüyorsanız bence eşiniz sizden vazgeçmemiş daha ama bittiyse içinizde her şey... hayırlısı olsun.

Yasadiklarinizi okudum ve sizinle empati kurdum gerçekten çok zor şeyler yasadiklariniz. Allah YARDIMCINIZ olsun. Aileniz arkanizda olduktan sonra korkmayin. Esiniz ergen değil sonuçta oolacakları tahmin edip size de uygun dille anlatmali gonlunuzu almaliydi sizin rizaniz olmadan sizin hayatiniza ve düzeninizde müdahale etmis ..o yasta evli çocuk babası insanların hala ana sözünden cikamamasi beni de çok sinirlendiriyor. Esim de ara sira farklı fikirlerle gelir bu senin fikrinse tamam ama baskasinin fikriyse üzerinde durmak istemiyorum diyorum. İllaki büyüklerin de düşünceleri önemli ama bu direk aile hayatına müdahale ise bir sure sonra bunun önüne gecemezsiniz.

Artık bu hadisenin benim yararıma ve hayrıma olduğuna inanıyorum ,evliliğimiz kurtulsada kurtulmasada benim artık midemin bulandığı o insanlarla hiç işim olmayacak. Çocuk oldu diye onlara mühürlü olduğum sanılmayacak. Artık iyimser olma vakti , şuanda benim için en önemlisi bebeğimin anne sütüne tekrar kavuşabilmesi inşAllah :KK43:
maalesef bu hengamede olan bebeğe oluyor..sütün geri gelsin diye uğraş ama bunun içinde huzurlu bir kafa lazım...ağzıyla söylemiş ''söylersem boşanır yine gelmez'' madem biliyorsun nede yapıyorsun...herşey olmuş bitmiş kabulleneceksin sanmıştır...ilerde şöyle düşünürmüsün...keşke gitmeseydim kabullenip otursaydım bebeğimi bbasının yanında büyütseydim dermisin....zaten eşin şimdi orayı bırakıp seninle olan yuvasını kurtarmak için çalışsaydı işte ilk ev taşınacağı zaman zaten sorardı...senin dediğini yapsa inat karlı dağ gibi aşılmaz bir huydur...inadı evliliğinizi bitirecek...

Back
X