- 29 Temmuz 2011
- 233
- 192
- 83
- Konu Sahibi MutluOlmasadaUmutlu
Bu konuyu açmadan evvel tlf hattımı kırmıştım hiçkimseyle görüşmek istemediğimden, hoş onlarda bana ulaşmaya çalışmadılarda zaten. Bu süre zarfında kurdeşen döktüm ve malesef sütüm kesildi stresten günlerdir tekrar sütüm olsun diye mücadele ediyorum ve çok üzülüyorum
( Sorumlusu olanlar içinde üzgünüm bir sabinin rızkına mani oldular,rızkı veren Allahtır şüphesiz ama sayelerinde koruyamadım
2gün evvel mevzuyu uzaklarda üzülmesin diye detaylıca bilmeyen babama ,annem anlatmış olanı biteni ve sinirlerine hakim olamayıp aramış mustakbel kayınbabayı.Gittiği gibi tekbaşına geri dönsün ikna edin demiş,oğlum gelip almaz vs. Babamda o kızımın kararıdır lakin kararı olumsuz olsa bile torunumunda kızımında ölene dek başımın üstünde yeri var demiş
Benim onlara mecbur olmadığımı ve ailemin beni atmadığını anlamaları için.Sözkonusu 1. şahısla ilgili hiçbir haber yok,ailesi onun adına konuşuyor.Psikolojimin bozuk olduğunu ,aslında yapılanların normal fakat benim anormal tepkiler verdiğimi söylemiş yine:) Kendimden şüpheleniyorum onlar böyle söyledikçe , iyiyi ve kötüyü doğruyu ve yanlışı ayırt edemeyecek kadar saf görünüyormuşum demekki.İlk kez konuştum, ilkkez sesim çıktı ,ilkkez gündemdeyim ondandır
Mahkemede velayet için deli damgasıda vuracakları kesin

2gün evvel mevzuyu uzaklarda üzülmesin diye detaylıca bilmeyen babama ,annem anlatmış olanı biteni ve sinirlerine hakim olamayıp aramış mustakbel kayınbabayı.Gittiği gibi tekbaşına geri dönsün ikna edin demiş,oğlum gelip almaz vs. Babamda o kızımın kararıdır lakin kararı olumsuz olsa bile torunumunda kızımında ölene dek başımın üstünde yeri var demiş