Tabi ki 2. eş konusunun hiç yeri değil, siz yokken burada bir sürü konuşma oldu, konunuz çok cazip, reytingi yüksek.
Size en başından beri dediğim şey, yuvanızın bir şekilde geri kazanılması. Ben sizi şahsen tanımıyorum, kimsenin kötülüğünü istemem sizinkini neden isteyim? Ben de sizin yaşınızda olsaydım, üstüne bir de loğusa olsaydım hormonlar altüst, mizaç olarak da size benzese idim aynı tepkiyi verebilirdim. Siz burada sadece sizi alkışlayanların yorumlarını istiyorsunuz, elbette sübjektif olabilirsiniz, kendinizi tamamen haklı görebilirsiniz ama benim kendi görüşüme göre hatanın çoğu sizde. Ha diyebilirsiniz ki sizin görüşünüz benim umurumda değil (doğal olarak hakkınız) kendinize saklayın, bunu siz istiyorsunuz diye yapamam. Ama yukarıda da bahsettiğim gibi konunuza yazmak istemiyorum, okurken bile yoruluyorum, kendinizi de bu kadar yorup ağırlaştırdığınız için belki de bu kadar tepki gösteriyorum, eşinizin akrabası da değilim merak etmeyin, onu da tanımıyorum, size hayatınızda bol bol şans diliyorum, bir daha yazmayacağım konunuza.