• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden öylece kaydı gitti hayat

bu ne demek oluyor yani dönecekmisin eşinle:KK57:
nolur yapma bunu kendine ayrı ev tutup döşemeden dönme o eve.:KK43:daha beterlerini yaşarsın. çevrende yaşayan oldu ve geri geldiler baba evine

Yok yanlış anlaşıldım, vurguladığım nokta eşimin olağandışı değişimine halen şaşırıyor olmam

Çok fevri davranmışsınız. Evet yapılan hoş değil, kızmakta haklısınız tabii ki; ama bir yuvayı yıkacak kadar büyük bir sebepmiş gibi gelmedi bana. Yazık etmişsiniz evliliğinize. (en azından ben böyle düşünüyorum.)

Çok fevri davranmışsınız. Evet yapılan hoş değil, kızmakta haklısınız tabii ki; ama bir yuvayı yıkacak kadar büyük bir sebepmiş gibi gelmedi bana. Yazık etmişsiniz evliliğinize. (en azından ben böyle düşünüyorum.)

Tabi ya çok haklısınız masmavi, ellerinize sağlık ne iyi etmişsiniz hatta eksik olmuş buyrun hep beraber yaşasaydık demeliydim. Fevri davranmışım, hangi kısımda peki? Ortalığı kırıp döktüm ve suratlarına tükürdümde benimmi haberim yok arkadaşım.Kucağımda minicik bir masum olmasa böyle uslu uslu arkamı dönüp gitmez gerçektende fevri davranarak artık onlarmı beni benmi onları Allah ne verdiyse... çok haklı sebeplerim var ki bunların sadece biri bile kafi yıkılmasına ön ayak olmama, lakin atladığınız birşey varki henüz yapılandırma aşamasında olduğumuz ( bu çok zor olsada). Evlenirken 2 kişinin de evet demesi gibidir alınan her türlü kararda iki tarafında onayının olması,size basit gelebilir fakat ben alışkın değilim hanımefendi insan yerine konulmamaya.Hadi bunuda atladık, dönmek için aradığımda küfür ve tehdite hiç alışkın değilim... Ortada vah vaah yazık oldu evliliklerine denilecek bir altıntop yok

Tabi ya çok haklısınız masmavi, ellerinize sağlık ne iyi etmişsiniz hatta eksik olmuş buyrun hep beraber yaşasaydık demeliydim. Fevri davranmışım, hangi kısımda peki? Ortalığı kırıp döktüm ve suratlarına tükürdümde benimmi haberim yok arkadaşım.Kucağımda minicik bir masum olmasa böyle uslu uslu arkamı dönüp gitmez gerçektende fevri davranarak artık onlarmı beni benmi onları Allah ne verdiyse... çok haklı sebeplerim var ki bunların sadece biri bile kafi yıkılmasına ön ayak olmama, lakin atladığınız birşey varki henüz yapılandırma aşamasında olduğumuz ( bu çok zor olsada). Evlenirken 2 kişinin de evet demesi gibidir alınan her türlü kararda iki tarafında onayının olması,size basit gelebilir fakat ben alışkın değilim hanımefendi insan yerine konulmamaya.Hadi bunuda atladık, dönmek için aradığımda küfür ve tehdite hiç alışkın değilim... Ortada vah vaah yazık oldu evliliklerine denilecek bir altıntop yok
Gelebilecek her türlü yorumu, farklı bakış açılarını kaldıramayacaksanız neden konu açtığınız yahu? Kendi fikrimi belirttim, böyle destansı bir anlatışla öfke püskürtmeniz çok yersiz olmuş.

Yerden göğe kadar haklısın. Zaten insanlara değerlerince davransaydık duymak istemediğimiz o sözleri duyar mıydık, habersiz iş çevirebilirler miydi.. Babaanne dede torununu sahiplenmiş olabilir ama bu onların senin evini habersizce taşımaları hakkını vermez onlara. hem torununu düşünen yuvasını bozmaz oglunun. Onlar ogullarına düşmanlık ediyor yardımcı olmuyor. eşine büyük görev düşüyor, umarım hatasını telafi eder bir an önce oradan taşınırsınız.

Sizin konunuzuda okudum,benimde ilk evladım ve benimkide kız.Öncelikle Allah bağışlasın inşAllah.Bende takdir edersinizki çok hevesliydim buna rağmen Kızım için bir tek badi bile almadım hiç borç yapmadım balayına bile gitmedik düğünümüz dahi olmadı önceki sayfada da değindiğim gibi alyansım dahi yok...Gerçi kimilerine bunlarda basit gelebilir.Aslında değil hepsi içimde kaldı bir bir ve ben huzuru bozulmasın diye 1 ekmeğe bile razı olabilecek yeterki o yuvada bana önem veren ve seven bir eşim olsun diyen biriydim. Hatayı en başında yapmışım meğerse, ben bu kadar herşeye gülümseyerek bakarsam elin oğluda gelir böyle .... eder. Evet sizde ilerimi gördüm benim için sırada dayakta olabilir, aciz davranıp hatasını bana mal eden birine dönersem ben onuda haketmiş olurum. Allah korusun ,herkes kendi acısını büyük görürmüş ..Sizin yaşam standartlarınızı aile yapınızı bilmem ama inşAllah hayırlısı olur hakkınızda sizinde

Gelebilecek her türlü yorumu, farklı bakış açılarını kaldıramayacaksanız neden konu açtığınız yahu? Kendi fikrimi belirttim, böyle destansı bir anlatışla öfke püskürtmeniz çok yersiz olmuş.

Siz farklı bir bakış açısı sunmadınız ki lütfen yazdığınızı okuyunuz. Fevri davrandığımı belirtmişsiniz, bende dolayısıyla merak ettim hangi noktada diye? Bunca yaşanılandan sonra yazılan çizilen şeyleri kaldıramayacak biri olsam emin olun konu açmaz içimde yaşardım ki kimsenin benden taraf olması yada beni haksız görmesi bana birşey kaybettirmez

Yok, işte bu yorum konuma çok uzak.Benim durumum maddi konulara girmiyor,evet eşimin durumu evlenirkende çok parlak değildi yatı katı villasını bırak memur bile değildi ama yüreği gerçekten güzeldi bana değer verir hiçbir konuda haksızlık etmezdi , düşünün ikimizde karşılıklı nereye gidersek ne yaparsak birbirimize haber verir attığımız adımlardan birbirimizi haberdar ederdik,yıllarca bu böyleydi.Şu son 1 ayda ne olduysa oldu ,sanki eşimi gömüp yerine imitasyonu nu koymuşlar ki dışı çok benziyor ama içi kalitesiz.Üzerinde durduğum nokta bu. Sen artık bir çocuk doğurdun,artık tapumda hizmetimdesin gibi bir anlayış doğuyor.Ben bu işin içinden çıkamadım ,dedikleri olacak ve psikoloğa görünmem gerekecek bu gidişle sanırım:KK43:

Eşinden ayrı kaldığınız dönemde ailesi eşini doldurmuş olabilir. Beyni yıkanmış bir insana ne anlatsan boş. Biraz zaman tanı eşine umarım düzelir.

Bu evlilik daha çok yeni, devam ederse ileride herşey yerine oturur. Bu kadar kolay olmamalı bir aileyi dağıtmak? Ama sanmıyorum, karşı taraf ısrarla boşanmak istiyorsa bizim bilmediğimiz çok şey var demektir.

Ben konu sahibinin böyle atarlandığı için aslında pişman olduğunu ama gururlu yapısından dolayı geri dönmediğini biliyorum yoksa onun nafakası lazım değil, hakkı geçmesin gibi bir ifade kullanmazdı.

Kadınları çocukları üzerinden vurmak hiç hoş değil derken, burada toplumsal bir sorunu ortaya koyuyoruz. Sizler hangi ülkede yaşıyorsunuz bilemem ama ülkemiz bir avrupa ülkesi bile değil, sünni çoğunluklu müslüman ortadoğu ülkesi, bekaretin bile hala tabu olduğu, kız çocuklarının satıldığı bir yer.

Bir de 2. koca övücüleri için belirteyim, sizin kız çocuğunuz için 2. kocanız elalemin adamıdır, istisnalar bu kaideyi bozmaz.

Toplumsal sorunu ortaya koyarken, yaşadığınız ülkenin farkındasınız ya hani, merak ediyorum ''okulda acıyarak çocuğuna bakacaklar'' demek yardımcı mı oluyor bu durumun değişmesine? Hayır durumdan çok memnunsunuz devam ettirmek istiyorsunuz gibi görünüyor bu şekilde. Kim boşanmış ailenin çocuğuna acıyarak bakıyor ya? Hangi büyükşehirde olağan bir harekettir bu?

Ben de mutsuz olduğu hatta en az 15 yıl daha mutsuz olacağı kesin olduğu halde, sevilmediğini bildiği halde kabul etmek istemeyip kocasına yapışan kadın görünce acıyorum. Çocuğunu görünce daha çok acıyorum, insan için annesinin en önemli özelliği onurudur, fedakarlığı yok efendim aileyi nasıl bir arada tuttuğu falan değildir.

Son cümleniz midemde hareketlenmeye yol açtığı için fikir neyse zikir o demekle yetiniyorum.

Sizin konunuzuda okudum,benimde ilk evladım ve benimkide kız.Öncelikle Allah bağışlasın inşAllah.Bende takdir edersinizki çok hevesliydim buna rağmen Kızım için bir tek badi bile almadım hiç borç yapmadım balayına bile gitmedik düğünümüz dahi olmadı önceki sayfada da değindiğim gibi alyansım dahi yok...Gerçi kimilerine bunlarda basit gelebilir.Aslında değil hepsi içimde kaldı bir bir ve ben huzuru bozulmasın diye 1 ekmeğe bile razı olabilecek yeterki o yuvada bana önem veren ve seven bir eşim olsun diyen biriydim. Hatayı en başında yapmışım meğerse, ben bu kadar herşeye gülümseyerek bakarsam elin oğluda gelir böyle .... eder. Evet sizde ilerimi gördüm benim için sırada dayakta olabilir, aciz davranıp hatasını bana mal eden birine dönersem ben onuda haketmiş olurum. Allah korusun ,herkes kendi acısını büyük görürmüş ..Sizin yaşam standartlarınızı aile yapınızı bilmem ama inşAllah hayırlısı olur hakkınızda sizinde

işte yaptığın/yaptığımız en büyük yanlışlık. hiç birşeye laf söylememk herşeyi kabul etmek.(her ne kadar doğru olsa da

başkalarını örnek olarak ele aldığımızda; düğünden önce istenen bilezikler ev eşyaları herşey en pahalısından ama kimse laf söyleyemiyor onlara. bırakın evlerini habersiz taşımak evlerinin önünden geçerken bile izin alınıyor.
maalesef öyle bir dünyada yaşıyoruz ki iyi olayım, aman kimseyi kırmayayım düşüncesine girdiğimiz anda kaybediyoruz.

haklısın hem de yerden göğe sen ister miydin yuvan dağılsın çocuğun babasız büyüsün bir sürü hakarete aşağılanmaya maruz kalmak.
ama hayat işte sırf sana yapılan haksızlığa karşılık verdin diye ( ki bence hiç bir şey yapmadın. hakettikleri şeyler belli aslında) yuvan dğaılıyor.
sanki keyfinden evi terk etmişsin gibi yorumlar geliyor. ben bile burdan çıldırıyorsam seni düşünemiyorum bile.
diyebileceğim tek şey Allah yardımcın olsun ve en hayyırlısı ne ise o olsun hakkında.

eviniz değişiyor insan bi sorar ya zor durumdayız dese anlatsa belki tamam dersin bi kaç aylığına onaylarsın taşır ama hiç sormadan böyle bişey yapmak.. en basitinden annesi odasında bi eşyanın yerini değiştirince bile sinirlenecek insanlar abartmışsın demese bi de adam tutmuş koca evi değiştirmiş ya eşyalarına kimler dokundu acaba

• Beğen
Reactions: anu
Toplumsal sorunu ortaya koyarken, yaşadığınız ülkenin farkındasınız ya hani, merak ediyorum ''okulda acıyarak çocuğuna bakacaklar'' demek yardımcı mı oluyor bu durumun değişmesine? Hayır durumdan çok memnunsunuz devam ettirmek istiyorsunuz gibi görünüyor bu şekilde. Kim boşanmış ailenin çocuğuna acıyarak bakıyor ya? Hangi büyükşehirde olağan bir harekettir bu?

Ben de mutsuz olduğu hatta en az 15 yıl daha mutsuz olacağı kesin olduğu halde, sevilmediğini bildiği halde kabul etmek istemeyip kocasına yapışan kadın görünce acıyorum. Çocuğunu görünce daha çok acıyorum, insan için annesinin en önemli özelliği onurudur, fedakarlığı yok efendim aileyi nasıl bir arada tuttuğu falan değildir.

Son cümleniz midemde hareketlenmeye yol açtığı için fikir neyse zikir o demekle yetiniyorum.

Alıntı yapmayım dedim durdum fakat konu sahibini nasıl rencide ettiğinizin farkında bile değilsiniz. Yaptığınız genelleme sizi bağlar, benim etrafımda hiç acılar içinde hayatını sürdürmüş ezilip dövülmüş bir kadın olmadı ve ben görmedim. Konu sahibine kocan seni sevmiyor, 15 yıl böyle mutsuz olacaksın demeye getiriyorsunuz bu genellemeyle. Bu argümanı buraya koyarken neyi baz alıyorsunuz? 11 aylık evlilikte sorun yoktu diyor konu sahibi.

İçiniz neden bu kadar nefret dolu? Çok zor bir çocukluk mu geçirdiniz? Anlamaya çalışıyorum fakat kimin konusuna yazarsanız yazın hep öfke ve nefret söylemleri içerisindesiniz.

Ben şahsen çok ağır durumlar olmadığı sürece asla boşanma taraftarı değilim ve bu fikrimi de söylerim, evet benim zihniyetim bu, serbest ilişki durumları bana uzak. Bu forumda sadece bir kişiye mutlaka boşan dedim. Konu sahibinin konusu boşanmaya gitmeyecek bir konuydu. Siz gaz veriyorsunuz ama inşallah bu yuva yıkılmayacak ve umarım bir orta yolu bulacaklar.

Buraya son yazışım ve sizden de yaş olarak çok büyüğüm, tartışmak ve yorulmak istemiyorum sizinle, terbiye falan da aramıyorum zira artık bulamadım.

Alıntı yapmayım dedim durdum fakat konu sahibini nasıl rencide ettiğinizin farkında bile değilsiniz. Yaptığınız genelleme sizi bağlar, benim etrafımda hiç acılar içinde hayatını sürdürmüş ezilip dövülmüş bir kadın olmadı ve ben görmedim. Konu sahibine kocan seni sevmiyor, 15 yıl böyle mutsuz olacaksın demeye getiriyorsunuz bu genellemeyle. Bu argümanı buraya koyarken neyi baz alıyorsunuz? 11 aylık evlilikte sorun yoktu diyor konu sahibi.

İçiniz neden bu kadar nefret dolu? Çok zor bir çocukluk mu geçirdiniz? Anlamaya çalışıyorum fakat kimin konusuna yazarsanız yazın hep öfke ve nefret söylemleri içerisindesiniz.

Ben şahsen çok ağır durumlar olmadığı sürece asla boşanma taraftarı değilim ve bu fikrimi de söylerim, evet benim zihniyetim bu, serbest ilişki durumları bana uzak. Bu forumda sadece bir kişiye mutlaka boşan dedim. Konu sahibinin konusu boşanmaya gitmeyecek bir konuydu. Siz gaz veriyorsunuz ama inşallah bu yuva yıkılmayacak ve umarım bir orta yolu bulacaklar.

Buraya son yazışım ve sizden de yaş olarak çok büyüğüm, tartışmak ve yorulmak istemiyorum sizinle, terbiye falan da aramıyorum zira artık bulamadım.

Hanımefendi, beni itham ettiğiniz şeyi baz alırsam eğer, siz de bu kadına bir daha evlenirsen eşin kızını taciz eder demiş olursunuz. Her cümlenizde ayrı bir kınama varken bana öfkeden bahsediyorsunuz. Serbest ilişki nedir?

Etrafınızda hiç ezilen, dövülen kadın yokmuş ne kadar güzel, peki bu forumu arada bir okuyor musunuz? Kaç konu açılıyor günde o görmediğiniz örneklerle ilgili?

Öfke dolu muyum? Doluyum. Sizin gibi her konuda yaşının büyüklüğüne atıfta bulunarak saygı bekleyen, kadınlara iyi nasihatlarda bulunduğunu sanıp aslında kocanız işkence etmediği sürece asla boşanmayın diyen insanlara karşı öfke doluyum. Konu sahibi de psikolojik şiddet görmüş bana göre, o ayrı mesele. Peki neden öfke doluyum, çok zor bir çocukluk geçirdim diye mi? Hayır, hiçbir çocuk annesinin kendini mecbur hissettiği fedakarlık duygusu yüzünden düşüncesiz, karaktersiz babalarla büyümesin istiyorum.

Yuva lafından midem bulandı şu forumda, siz yuva nedir biliyor musunuz acaba? Yuva insanın kendisini en güvende hissettiği yerdir. O yuvayı satıp, habersiz taşımışlar işte. Gitmiş o yuva. Artık yok. Ben de sizinle tartışmayı muhtemel 2.eşlere yönelik çirkin imanızdan sonra nahoş bulmuştum zaten, umarım ne gerçek hayatta ne burada karşılaşmayız.

Son düzenleme:
Bu evlilik daha çok yeni, devam ederse ileride herşey yerine oturur. Bu kadar kolay olmamalı bir aileyi dağıtmak? Ama sanmıyorum, karşı taraf ısrarla boşanmak istiyorsa bizim bilmediğimiz çok şey var demektir.

Ben konu sahibinin böyle atarlandığı için aslında pişman olduğunu ama gururlu yapısından dolayı geri dönmediğini biliyorum yoksa onun nafakası lazım değil, hakkı geçmesin gibi bir ifade kullanmazdı.

Kadınları çocukları üzerinden vurmak hiç hoş değil derken, burada toplumsal bir sorunu ortaya koyuyoruz. Sizler hangi ülkede yaşıyorsunuz bilemem ama ülkemiz bir avrupa ülkesi bile değil, sünni çoğunluklu müslüman ortadoğu ülkesi, bekaretin bile hala tabu olduğu, kız çocuklarının satıldığı bir yer.

Bir de 2. koca övücüleri için belirteyim, sizin kız çocuğunuz için 2. kocanız elalemin adamıdır, istisnalar bu kaideyi bozmaz.

Hayır hanımefendi karşı taraf ısrarla boşanmak filan istemiyor, sadece diretiyorlar ya bu eve dönersin yada kocan elin kızını alır oturur vs gibi uçuruma biraz daha sürüklemek çabasındalar anlatabildimmi.Bilmediğiniz çok şey yok,satırı satırına yazdım ki özeleştiri yapabilecek kadar sağlıklı düşünemiyor olabilirim hatam varsa ikaz edileyim bileyim diye.Ayrıca emin olabilirsiniz ki en ufak şeye atarlanacak ergen yapıda biri değilim ve evet haklısınız pişmanım ama susup arkamı döndüğüm için ,eğer bende aynı silahı onlara çevirseydim işler çok değişir bana aynı eve dön çağrısı yapılmazdı.
Buarada lütfen istirham ediyorum 2. evlilik, 2. eş konularına girmeyiniz şu aşamada doğru değil bu konuşmalar

Sanırım eşin esnaf yani serbest meslek , serbest mesleğin durumu içler acısı çoğu esnaf bağkurunu ödeyemiyor çoğuda vergi borcu var
kazanamadığından elde ne varsa satılıyor ,
ya satılan o evin parasınıda yiyip bitirecek yada elinde tutup çoğaltacak ama sanmıyorum esnafı bitirdiler

borcunı şu an sıfırlamış olabilir ama 5 yıl sonra o borç çoğalacaktır artık eşin neyi satar bilmem esnaf hanımı olmak zor gelir düzeni olmuyor

Hayır eşim esnaf değil, evide eşim değil ailesi satıyor çünkü kredisini ödedikleri takdirde kendi kişisel ihtiyaçlarına yetişemiyorlarmış.Mesela küçük oğullarına 2 değil 4 binlik bir telefon almaları,laptop değil uzay üssü almaları icap ediyordu... Evli olan oğullarının eşini zaten nikahla garantiye bağlamışlar bu yüzden evlerini geri alıp rahatlarına kaldıkları yerden devam edebilirler, bir sonraki plansa küçük oğullarının sevgilisi ,işte o benim kadar aşk budalası değil 3 anahtarla istenmeye gidecek iş,ev,araba... :) sıra o gelini kandırmakta, önce melake davranılsın nikahtan sonra maskeye hacet yok.

Tabi ki 2. eş konusunun hiç yeri değil, siz yokken burada bir sürü konuşma oldu, konunuz çok cazip, reytingi yüksek.
Size en başından beri dediğim şey, yuvanızın bir şekilde geri kazanılması. Ben sizi şahsen tanımıyorum, kimsenin kötülüğünü istemem sizinkini neden isteyim? Ben de sizin yaşınızda olsaydım, üstüne bir de loğusa olsaydım hormonlar altüst, mizaç olarak da size benzese idim aynı tepkiyi verebilirdim. Siz burada sadece sizi alkışlayanların yorumlarını istiyorsunuz, elbette sübjektif olabilirsiniz, kendinizi tamamen haklı görebilirsiniz ama benim kendi görüşüme göre hatanın çoğu sizde. Ha diyebilirsiniz ki sizin görüşünüz benim umurumda değil (doğal olarak hakkınız) kendinize saklayın, bunu siz istiyorsunuz diye yapamam. Ama yukarıda da bahsettiğim gibi konunuza yazmak istemiyorum, okurken bile yoruluyorum, kendinizi de bu kadar yorup ağırlaştırdığınız için belki de bu kadar tepki gösteriyorum, eşinizin akrabası da değilim merak etmeyin, onu da tanımıyorum, size hayatınızda bol bol şans diliyorum, bir daha yazmayacağım konunuza.

Kadının en zayıf anını kollamış böyle ailesine düşkn kocalar yokmu... tavrın net olms kim olsa aynısını yapar. Bencillk

Tabi ki 2. eş konusunun hiç yeri değil, siz yokken burada bir sürü konuşma oldu, konunuz çok cazip, reytingi yüksek.
Size en başından beri dediğim şey, yuvanızın bir şekilde geri kazanılması. Ben sizi şahsen tanımıyorum, kimsenin kötülüğünü istemem sizinkini neden isteyim? Ben de sizin yaşınızda olsaydım, üstüne bir de loğusa olsaydım hormonlar altüst, mizaç olarak da size benzese idim aynı tepkiyi verebilirdim. Siz burada sadece sizi alkışlayanların yorumlarını istiyorsunuz, elbette sübjektif olabilirsiniz, kendinizi tamamen haklı görebilirsiniz ama benim kendi görüşüme göre hatanın çoğu sizde. Ha diyebilirsiniz ki sizin görüşünüz benim umurumda değil (doğal olarak hakkınız) kendinize saklayın, bunu siz istiyorsunuz diye yapamam. Ama yukarıda da bahsettiğim gibi konunuza yazmak istemiyorum, okurken bile yoruluyorum, kendinizi de bu kadar yorup ağırlaştırdığınız için belki de bu kadar tepki gösteriyorum, eşinizin akrabası da değilim merak etmeyin, onu da tanımıyorum, size hayatınızda bol bol şans diliyorum, bir daha yazmayacağım konunuza.

Yanıldığınızı bile bile çok farklı boyutlara sürüklemeye çalışıyorsunuz,çarpıtıyorsunuz konuyu hanımefendi.Ben buraya boşandım bir kız çocuğum var tekrar evlensemmi diye konu açmadım ? Yada konunun üzerine anket koymadım ki beni alkışlayanlara çanak tutayım, kimsenin kimseyi tanımadığı bu yerde konu açan hanım gelecek olan hertürlü eleştiriye açık olur ki olmazsa ozaman konu açmaz zaten.Ben kendimi haksızlığa karşı savunmayacak kadar aciz bulsaydım zaten bana dayatılan hayatı nur nimet görür otururdum yerime,elbette sesim çıkacak.Siz beni haklı veyahut haksız görseniz ne olacak,çıkarım yada kaybımmı var?Ortada bir ticaretmi dönüyor?Ego budalasıda değilimki hani gerçekten güçlük çektim anlamakta sizi.Konuma yazmak istemeyenleri tutup kolundan zorlamıyorum, hatta yazmazsanız benide onure etmiş olursunuz teşekkür ediyorum ve bende size bol şanslar diliyorum.

Hayatımın geri kalanını nasıl yaşayacağımın tasasına düşmüşüm muamelesi yapıp, 2. eş muhabbetleri yapanlara sesleniyorum... Bozguna uğratılmış ve pamuk ipliğine bağlı olan evliliğim malesef can çekişiyor ama ben halen boşanmış bir hanım değilim arkadaşlar farkındamısınız.Her nekadar ortada saygı duyulacak bir eş ve evlilik olmasada ,yapıma ters düşüyor mevzu dahi edilmesi.Annem bile geleceğim hakkında adıma planlar yapsa bana şuanda batıyor kaldıramıyorum henüz şuanın şokunu bile atlatamamış sindirememişken

canım benim sen akıllı bir kızsın...dik duruşuna hayran oldum....işin kolayına kaçıp kaderimmiş deyip boyun eğmememişsin...lohusa halinle seni üzenlere yazıklar olsun...kocanda ne adammış ya..bu KK de daha neler duyacağız...artık hiçbir şeye şaşıramıyorum...fakat ne karar verirsen ver senin ve bebeğin için hayırlı olacağına inanıyorum....burada sana herkes kendi hayat görüşüne göre yorum yapacaktır...sen sana uygun olanları cmbızla...bu girdaptan sıyrılacaksın çünkü sende o potansiyel var...benimkisi de sadece destek yazısı oldu...öpüyorum canım..hem seni hem yavrunu....

Back
X