- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Çıkana kadar makineyi çalıştırmayayım o zaman
İki tane çeyrek taktık, yadırgayan olmadı. Hatta eşimin bi süre işsiz kaldığını kız kardeşime söylemiştim o da gitmiş anneme söylemiş, annem de çok anlayışlıydı ne takarsanız takın dedi1,5 aya kına kalmaz canım
Bulaşıkları elde yıka kafi
Buarada kardeşinin takısı için konun vardı
Ne taktın merak ettim
Bu da geldi aklıma, bakalım çıkarcak mı?Karbonatla limonu karistir ov elini.
O da gelicekmiş benleAyy kocanı bırakıp nereye gidiyosun yasemin
İki tane çeyrek taktık, yadırgayan olmadı. Hatta eşimin bi süre işsiz kaldığını kız kardeşime söylemiştim o da gitmiş anneme söylemiş, annem de çok anlayışlıydı ne takarsanız takın dediAmcalarımız bile çeyrek taktılar, onlar bile tek çeyrek takıyorsa bizimki gene iyi
Yok canım güvenlik görevlisi benim eşimCanım, senin eşin polis değil miydi, neden böyle bir sıkıntı yaşadınız?
Yanlış hatırlıyorsam affola...
Aklımda yanlış kalmış demek ki.Yok canım güvenlik görevlisi benim eşimŞimdi çalışıyor, bir ay olcak yeni işinde
Amin canım, zor günlerdi bizim için. Bi de ben şöyle güzel bir iş bulursam keyfimize diyecek yokAklımda yanlış kalmış demek ki.
Krizi aşmanıza sevindim, Allah bir daha yaşatmasın..:)
Ay inşallah canım, çıksın da sınavdan öncekız o zamana kına mı kalır 2 haftaya çıkar gider o
Amin canım, zor günlerdi bizim için. Bi de ben şöyle güzel bir iş bulursam keyfimize diyecek yok
Allah bizim için en hayırlısı neyse onu versin canımZordur elbette, zor olmaz mı..
Umarım sen de içine sinen güzel bir iş bulursun canım.
Ben de hala giremedim biryere. Kpss ye asılacağım bakalım.
Düğün dernek herşeyi de hallettim, bir engel kalmadı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?