• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimdeki kınayı en kısa sürede nasıl çıkarırım?

Leke de sorun değil halk dilinde şarap lekesi adı verilen bir doğum lekesi var
arkadaşımın eşinin sağ alnında kaşın hemen üstünde 1 tl den daha büyük bir leke var ve çok belli ama almışlar
bu aslında bir kusur değil sadece kişinin tanınacak bir özelliğe sahip olmaması gerekiyor
Hmm anladım canım, öyle bi lekem yok. Sadece elimin üstünde küçüklüğümden kalma yara izlerim var o kadar, belli belirsiz o da.

Hmm anladım canım, öyle bi lekem yok. Sadece elimin üstünde küçüklüğümden kalma yara izlerim var o kadar, belli belirsiz o da.
Hayırlı olsun inşallah zor bir meslek ama benim için kutsal
eşiminde elinin üstünde var bıçak kesmiş küçükken sorun olmadı
ama yeğeninin koltuk altındaki benden elediler düşün artık tamamen bahane

Benim evlenen erkek kardeşim kınalı elden yemek bile yemez:KK53: Kına gecesinde o da sürdü serçe parmağına yazık yavruma :KK48:
İnşallah sıkıntı olmaz, sıkıntıya gerek kalmadan çıkar kendiliğinden :KK55:
Bu arada mülakatlar nasıldı, ben spordan çok korkuyorum :KK17:
ahahahaha kardeşin aynı ben :D bende oyle kişinin yemeğini bile yemem ya :S ayıp ama napim huyum benim de aynı :D
çıkar tatlım. korkma ama tabi biraz atak olman lazım şimdiden yürüyüşlere koşuya spora başla eğer spor yapmıyorsan normalde

Hayırlı olsun inşallah zor bir meslek ama benim için kutsal
eşiminde elinin üstünde var bıçak kesmiş küçükken sorun olmadı
ama yeğeninin koltuk altındaki benden elediler düşün artık tamamen bahane
Off işte bu bahanelerden korkuyorum ben de :KK17:
Ben küçüklüğümden beri zaten böyle disiplinli işler isterdim, bana sorarlardı ne olmak istiyosun ben direk subay, polis bilmem ne derdim sonra yönlendiren olmadığı için subaylık olmadı. Öss zaten hayallere,ideallere hitap eden bi sınav olmadığı için ne denk gelirse gittim okudum. Şimdi bi şansım var ben de onu kullanmak istiyorum. İnşallah olur ya :oops:

ahahahaha kardeşin aynı ben :D bende oyle kişinin yemeğini bile yemem ya :S ayıp ama napim huyum benim de aynı :D
çıkar tatlım. korkma ama tabi biraz atak olman lazım şimdiden yürüyüşlere koşuya spora başla eğer spor yapmıyorsan normalde
Evet sporu bıraktım çoktandır yapmıyorum, şimdi yine başladım çok zorlandım, belki de o yüzden korkuyorum, esneklik kalmamış hiç bende. Yürüyüşlere de çıkmayı düşünüyorum :KK55:

Canim torpilin varsa yuzunde kocaman benin olsa bile alirlar
Torpilin yoksa arka disindeki dolguya bile baakarlar.
Kinaya takma kafani iki haftaya cikar zaten.
Doğru söylüyorsun torpil vardır mutlaka ama ben torpille bi işe girceksem hiç olmasın daha iyi, vicdanım rahat etmez ki bi kere. Ben Allaha güvenip, kısmet deyip girceğim sınava :KK16: Torpille girenler de kendi bilir ne diyim ki...

hayırlı olsun öncelikle düğününüz.ayy bende kınadan nefret ederim hele kokusu dayanamam.bir buçuk ayda bi,şey kalmaz bnce ben kınadan dövme yaptıyordum o bile hemen çıkıyor sanmam iz kalsın.snavlarınızda başarılar dilerim

Selamlar.
Benim dün kardeşimin düğünü vardı, mecburen kına gecesinde sağ elime hafifçe kına sürdüm, parmaklarımda da var çok az. Neyse konuya geleyim, ben bir buçuk ay sonra polislik mülakatlarına gireceğim Allah izin verirse. Bu kına konusunu ne kadar sorun ederler bilmiyorum ama ben mülakatlara kadar kına gitsin istiyorum. Kafamda soru işaretleri kalmasın diye. Kına nasıl çıkar ki?o_O
Elin surekli suda olursa daha erken cikar. Benimde bir suru bulasigim var istersen yardimci olabilirim canim benim:oops::KK37:

hayırlı olsun öncelikle düğününüz.ayy bende kınadan nefret ederim hele kokusu dayanamam.bir buçuk ayda bi,şey kalmaz bnce ben kınadan dövme yaptıyordum o bile hemen çıkıyor sanmam iz kalsın.snavlarınızda başarılar dilerim
Çok teşekkürler cevabın için güzel dileklerin için...:KK68:

puanınız kaç polislikte de baya torpil dönüyor ya kınalarınıza bile bakmadan elenebilirsiniz , inşallah olur tabi kaç kişi alıyorlar

puanınız kaç polislikte de baya torpil dönüyor ya kınalarınıza bile bakmadan elenebilirsiniz , inşallah olur tabi kaç kişi alıyorlar
Bu torpil lafından artık gına geldi :KK53: Diğer sayfada bunu cevabını vermiştim, torpille girersem zaten vicdanım beni rahat bırakmaz. Ben işimi Allaha bıraktım gerisinin önemi yok... Torpille girenler yüzünden ben eleneceksem onda da vardır bi hayır ne diyeyim :KK16: Bu sene 6500 erkek, 600 civarı da bayan alıyorlar. Kpss puanım 73.850.

Bu torpil lafından artık gına geldi :KK53: Diğer sayfada bunu cevabını vermiştim, torpille girersem zaten vicdanım beni rahat bırakmaz. Ben işimi Allaha bıraktım gerisinin önemi yok... Torpille girenler yüzünden ben eleneceksem onda da vardır bi hayır ne diyeyim :KK16: Bu sene 6500 erkek, 600 civarı da bayan alıyorlar. Kpss puanım 73.850.

Ayy kocanı bırakıp nereye gidiyosun yasemin :KK73:

yine bayan alımı çok az , bence de nasip kısmet işi de ,, işte bi ara infaz memurluguna başvurdum mülakatta elendim torpil oldugunu düşünüyorum bütün sorulara dogru yanıt verdim boy kilo uygun lakin yine olmadı , torpil sağolsun hakkım helal değil şahsen, insanı yıpratan durumlar bunlar, hayırlısı bakalım.

Back