- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Hmm anladım canım, öyle bi lekem yok. Sadece elimin üstünde küçüklüğümden kalma yara izlerim var o kadar, belli belirsiz o da.Leke de sorun değil halk dilinde şarap lekesi adı verilen bir doğum lekesi var
arkadaşımın eşinin sağ alnında kaşın hemen üstünde 1 tl den daha büyük bir leke var ve çok belli ama almışlar
bu aslında bir kusur değil sadece kişinin tanınacak bir özelliğe sahip olmaması gerekiyor
Hayırlı olsun inşallah zor bir meslek ama benim için kutsalHmm anladım canım, öyle bi lekem yok. Sadece elimin üstünde küçüklüğümden kalma yara izlerim var o kadar, belli belirsiz o da.
ahahahaha kardeşin aynı benBenim evlenen erkek kardeşim kınalı elden yemek bile yemezKına gecesinde o da sürdü serçe parmağına yazık yavruma
İnşallah sıkıntı olmaz, sıkıntıya gerek kalmadan çıkar kendiliğinden
Bu arada mülakatlar nasıldı, ben spordan çok korkuyorum
Off işte bu bahanelerden korkuyorum ben deHayırlı olsun inşallah zor bir meslek ama benim için kutsal
eşiminde elinin üstünde var bıçak kesmiş küçükken sorun olmadı
ama yeğeninin koltuk altındaki benden elediler düşün artık tamamen bahane
Evet sporu bıraktım çoktandır yapmıyorum, şimdi yine başladım çok zorlandım, belki de o yüzden korkuyorum, esneklik kalmamış hiç bende. Yürüyüşlere de çıkmayı düşünüyorumahahahaha kardeşin aynı benbende oyle kişinin yemeğini bile yemem ya :S ayıp ama napim huyum benim de aynı
çıkar tatlım. korkma ama tabi biraz atak olman lazım şimdiden yürüyüşlere koşuya spora başla eğer spor yapmıyorsan normalde
çık canım şimdiden yavaştanda koşmaya basla. takla atmayı bilmiyorsan öğren bide mekik çekEvet sporu bıraktım çoktandır yapmıyorum, şimdi yine başladım çok zorlandım, belki de o yüzden korkuyorum, esneklik kalmamış hiç bende. Yürüyüşlere de çıkmayı düşünüyorum
Doğru söylüyorsun torpil vardır mutlaka ama ben torpille bi işe girceksem hiç olmasın daha iyi, vicdanım rahat etmez ki bi kere. Ben Allaha güvenip, kısmet deyip girceğim sınavaCanim torpilin varsa yuzunde kocaman benin olsa bile alirlar
Torpilin yoksa arka disindeki dolguya bile baakarlar.
Kinaya takma kafani iki haftaya cikar zaten.
Elin surekli suda olursa daha erken cikar. Benimde bir suru bulasigim var istersen yardimci olabilirim canim benimSelamlar.
Benim dün kardeşimin düğünü vardı, mecburen kına gecesinde sağ elime hafifçe kına sürdüm, parmaklarımda da var çok az. Neyse konuya geleyim, ben bir buçuk ay sonra polislik mülakatlarına gireceğim Allah izin verirse. Bu kına konusunu ne kadar sorun ederler bilmiyorum ama ben mülakatlara kadar kına gitsin istiyorum. Kafamda soru işaretleri kalmasın diye. Kına nasıl çıkar ki?
Çok teşekkürler cevabın için güzel dileklerin için...hayırlı olsun öncelikle düğününüz.ayy bende kınadan nefret ederim hele kokusu dayanamam.bir buçuk ayda bi,şey kalmaz bnce ben kınadan dövme yaptıyordum o bile hemen çıkıyor sanmam iz kalsın.snavlarınızda başarılar dilerim
Bol bol bulaşık yıka :) en kolay ve geçerli yöntem
Bu torpil lafından artık gına geldipuanınız kaç polislikte de baya torpil dönüyor ya kınalarınıza bile bakmadan elenebilirsiniz , inşallah olur tabi kaç kişi alıyorlar
Bu torpil lafından artık gına geldiDiğer sayfada bunu cevabını vermiştim, torpille girersem zaten vicdanım beni rahat bırakmaz. Ben işimi Allaha bıraktım gerisinin önemi yok... Torpille girenler yüzünden ben eleneceksem onda da vardır bi hayır ne diyeyim Bu sene 6500 erkek, 600 civarı da bayan alıyorlar. Kpss puanım 73.850.
yine bayan alımı çok az , bence de nasip kısmet işi de ,, işte bi ara infaz memurluguna başvurdum mülakatta elendim torpil oldugunu düşünüyorum bütün sorulara dogru yanıt verdim boy kilo uygun lakin yine olmadı , torpil sağolsun hakkım helal değil şahsen, insanı yıpratan durumlar bunlar, hayırlısı bakalım.Bu torpil lafından artık gına geldiDiğer sayfada bunu cevabını vermiştim, torpille girersem zaten vicdanım beni rahat bırakmaz. Ben işimi Allaha bıraktım gerisinin önemi yok... Torpille girenler yüzünden ben eleneceksem onda da vardır bi hayır ne diyeyim Bu sene 6500 erkek, 600 civarı da bayan alıyorlar. Kpss puanım 73.850.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?