- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
İnşallah çıkar, zaten ellerim sürekli sudadır, her gün duş da alıyorum.ben hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum,zaten 1,5 aya kadar kına kalmaz ki çıkar
Evet baya araştırma yaptım, yanıktır, yüzdeki lekelerdir hep elenme sebebiymiş. Kınaya takmazlar gibime geliyor ama ya takan birine denk gelirsemkalıcı yanık izi gibi durumlardan eleniyor bildiğim kadarıyla
Teşekkür ederim canım, atlattık çok şükür nasıl rahatladımKınayi cikartan özel bir şey yok. Ama 1.5 aya cikar bence. Belki tirnaklarinda biraz kalabilir.
Edit: bu arada dugununuz hayirli ugurlu olsun...
Çamaşır suyu elime zarar verir ama denicemOzamana geçer merak etme..bol bol yıkadıkcada rengı gıder..çamasır suyu etkılı olabılır
Ayy Pinkim sürmicektim, annem de sürme boşver senin sınavın var dedi dayanamadımNe güzel kokuyordur o şimdi, kına süresim geldi :)
Evet, dediğin gibi eleyecekleri varsa bu sebepten olsun istemiyorumAvuç içiyse çabuk çıkar
tavsiyem bol bol bulaşık yıkayın temizlik yapın bulabilirseniz domatesi kesip elinizde ovuşturun
polislik için sorun olmaz ama sizi eleyecekeleri varsa sebepleri olur
bu meslekte şaşı olanda tanıyorum 159 boyu olan adamda onlara takılmayın
Bol bol bulaşık yıka kalmaz merak etme, tırnağında kalırsada oje sürersinAyy Pinkim sürmicektim, annem de sürme boşver senin sınavın var dedi dayanamadımÇok seviyorum kınayı
Sağol canım, teşekkür ederimBol bol bulaşık yıka kalmaz merak etme, tırnağında kalırsada oje sürersin. Bende çok seviyorum canım, sürünce elim burnumda olur hep. Hayırlı olsun bu arada, kardeşine mutluluklar
Leke de sorun değil halk dilinde şarap lekesi adı verilen bir doğum lekesi varEvet baya araştırma yaptım, yanıktır, yüzdeki lekelerdir hep elenme sebebiymiş. Kınaya takmazlar gibime geliyor ama ya takan birine denk gelirsem
Benim evlenen erkek kardeşim kınalı elden yemek bile yemezcanım yıkandıkça çıkar keske sürmeseydin ama ondan sıkıntı olmaz bende girmiştim mülakata kınaya dek bakmazlar iz yara değil ki sonuçta ama o zamana asla kalmaz. :) bende kınadan hiç hoşlanmam nefret ederim desem yeridir kokusundan bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?