Elimdeki kınayı en kısa sürede nasıl çıkarırım?

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Selamlar.
Benim dün kardeşimin düğünü vardı, mecburen kına gecesinde sağ elime hafifçe kına sürdüm, parmaklarımda da var çok az.Kına nasıl çıkar ki?

Son düzenleme:
Avuç içiyse çabuk çıkar
tavsiyem bol bol bulaşık yıkayın temizlik yapın bulabilirseniz domatesi kesip elinizde ovuşturun
polislik için sorun olmaz ama sizi eleyecekeleri varsa sebepleri olur
bu meslekte şaşı olanda tanıyorum 159 boyu olan adamda onlara takılmayın

Evet, dediğin gibi eleyecekleri varsa bu sebepten olsun istemiyorum Bi de takık birine denk gelirim al başına belayı.

Ayy Pinkim sürmicektim, annem de sürme boşver senin sınavın var dedi dayanamadım Çok seviyorum kınayı
Bol bol bulaşık yıka kalmaz merak etme, tırnağında kalırsada oje sürersin. Bende çok seviyorum canım, sürünce elim burnumda olur hep. Hayırlı olsun bu arada, kardeşine mutluluklar

canım yıkandıkça çıkar keske sürmeseydin ama ondan sıkıntı olmaz bende girmiştim mülakata kınaya dek bakmazlar iz yara değil ki sonuçta ama o zamana asla kalmaz. :) bende kınadan hiç hoşlanmam nefret ederim desem yeridir kokusundan bile.

Evet baya araştırma yaptım, yanıktır, yüzdeki lekelerdir hep elenme sebebiymiş. Kınaya takmazlar gibime geliyor ama ya takan birine denk gelirsem
Leke de sorun değil halk dilinde şarap lekesi adı verilen bir doğum lekesi var
arkadaşımın eşinin sağ alnında kaşın hemen üstünde 1 tl den daha büyük bir leke var ve çok belli ama almışlar
bu aslında bir kusur değil sadece kişinin tanınacak bir özelliğe sahip olmaması gerekiyor

Benim evlenen erkek kardeşim kınalı elden yemek bile yemez Kına gecesinde o da sürdü serçe parmağına yazık yavruma
İnşallah sıkıntı olmaz, sıkıntıya gerek kalmadan çıkar kendiliğinden
Bu arada mülakatlar nasıldı, ben spordan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…