• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimdeki kınayı en kısa sürede nasıl çıkarırım?

Amin canım, inşAllah.. :KK36:
3 ay olacak, yeniyim biraz. (;
Biraz mı baya bi yenisin bence :KK60: Allah mutlu mesut etsin, bi yastıkta kocatsın. Evliliğimin ilk aylarındaki heyecana geri dönmeyi çok isterdim tadını çıkar :KK36:
Artık kafan rahat bi şekilde çalışırsın kpssye, ben dersaneye de gittim ama yine de düşük geldi. O yüzden bu puanımla girebileceğim her işe başvurmayı deneyeceğim, hayırlısı artık...

7 sayfa ne konusuldu bilmiyorum ama 1.5 ay kalmaz kina çikar kesin
mulakat için basarilar

Biraz mı baya bi yenisin bence :KK60: Allah mutlu mesut etsin, bi yastıkta kocatsın. Evliliğimin ilk aylarındaki heyecana geri dönmeyi çok isterdim tadını çıkar :KK36:
Artık kafan rahat bi şekilde çalışırsın kpssye, ben dersaneye de gittim ama yine de düşük geldi. O yüzden bu puanımla girebileceğim her işe başvurmayı deneyeceğim, hayırlısı artık...
Aminn, çok teşekkür ederim. :KK68:
Şuan doğudayız eşimin mesleğinden dolayı, öyle heyecanlı, ekşınlı ki anlatılmaz yaşanır. :KK53:
Allah düşürmesin buralara, 1o yıllık evli de olunsa buraya bir düşünce çiftler kenetlenir, aksi mümkün degil.:)
Şükür bir problem yok şimdilik, Allah tüm çiftlere huzur afiyet versin.
Umarım atanırsın canım, insan emeğinin karşılığını en güzel şekilde almalı.
En kısa zamanda atanacağını umuyorum. :KK5:

benim eve gelin dip bucak bir silin, bir günde kınadan eser kalmaz; memnun kalmazsanız şartsız şurtsuz temizlik iade :KK53:

Back