Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biraz mı baya bi yenisin bence Allah mutlu mesut etsin, bi yastıkta kocatsın. Evliliğimin ilk aylarındaki heyecana geri dönmeyi çok isterdim tadını çıkar
Artık kafan rahat bi şekilde çalışırsın kpssye, ben dersaneye de gittim ama yine de düşük geldi. O yüzden bu puanımla girebileceğim her işe başvurmayı deneyeceğim, hayırlısı artık...
Biraz mı baya bi yenisin bence Allah mutlu mesut etsin, bi yastıkta kocatsın. Evliliğimin ilk aylarındaki heyecana geri dönmeyi çok isterdim tadını çıkar
Artık kafan rahat bi şekilde çalışırsın kpssye, ben dersaneye de gittim ama yine de düşük geldi. O yüzden bu puanımla girebileceğim her işe başvurmayı deneyeceğim, hayırlısı artık...
Aminn, çok teşekkür ederim.
Şuan doğudayız eşimin mesleğinden dolayı, öyle heyecanlı, ekşınlı ki anlatılmaz yaşanır.
Allah düşürmesin buralara, 1o yıllık evli de olunsa buraya bir düşünce çiftler kenetlenir, aksi mümkün degil.:)
Şükür bir problem yok şimdilik, Allah tüm çiftlere huzur afiyet versin.
Umarım atanırsın canım, insan emeğinin karşılığını en güzel şekilde almalı.
En kısa zamanda atanacağını umuyorum.